Aleksandar Vučić – LAŽOV koji se igra našim životima!

1
954
Foto: YouTube SCreenshot

Bio je 12. jul 2020. godine, Aleksandar Vučić, naravno na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, kao i svaki dan i, naravno, na Pinku. I rečenica koja ledi krv u žilama, ostavlja bez daha, teksta: Pobedićemo koronu za 20 dana. Garantujem!

Bravo, predsedniče! Na hrabrosti, odvažnosti, smelosti… Ali ima jedan (veliki) problem, evo nas 20 dana kasnije, presek 1. avgusta je: 330 novozaraženih, devet umrlih i 159 na respiratorima. Briljantna pobeda, Vučiću! Kao na lažnim izborima 21. juna kada si se borio za vlast sam sa sobom.

Laž Aleksandra Vučića u mediju koji on kontroliše
Laž Aleksandra Vučića u mediju koji on kontroliše / Foto: printscreen
Pa na još jednom mediju čiji je Vučić glavni urednik
Pa na još jednom mediju čiji je Vučić glavni urednik / Foto: printscreen

Ovo je samo još jedna bezočna neistina čoveka koji se igra životima sedam miliona ljudi. I ovo je druga „pobeda“ Vučića i njegovih poslušnika iz Kriznog štaba nad koronom. Prva je bila 12. maja, kako bi brže-bolje organizovao izbore na kojima je samo on učestvovao, druga je, evo, 1. avgusta.

Čovek koji se za sve pita u Srbiji, od količine toalet papira u WC na aleksinačkoj autobuskoj stanici, do toga da li će i kada, kao što je i obećao svojim „prijateljima“ iz inostranstva, predati Kosovo. On je, nažalost, sve u Srbiji, a mi svi smo njegovi taoci.

– Srbija još uvek pamti sve pobede Aleksandra Vučića i s mukom se od njih oporavlja. Još uvek pamtimo kako je Aleksandar Vučić 1999. pobedio NATO pakt a pobedu je proslavio useljenjem u nov stan od dva ara, dok su se ognjišta stotina hiljada Srba sa Kosova i Metohije pretvarala u zgarišta. Pamtimo kada je u svom pobedničkom pohodu za 60.000 poraženih NATO vojnika napravio bazu Bondstil. Pamtimo kada je, ne tako davno, pobedio Haradinaja sa 5:0 plaćen aplauzom nejakog Marka Đurića. Evo će 25 godina kako je pobedio sa svojom politikom Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica, a cenu te pobede je platilo 250.000 Srba koji su završili u izbegličkoj koloni – kaže za Direktno Srđan Milivojević, građanski aktivista.

Da Vas podsetimo:  Srbija nema Dritina i Draška i još dugo će ih čekati

Laganje je kao alkoholizam. Lažovi izbegavaju istinu i na svojim smrtnim posteljama – rekao je Anton Čehov. A u Srbiji je sve laž, svakodnevica, skoro svaka izgovorena rečenica Aleksandra Vučića je – laž! Više u narodu nije uvraženo ono staro: Slaže dok ne trepne, ili čim otvori usta – laže. Ne, sad se kaže: Laže kao Vučić.

– Srbija koja je do guše u naprednom blagostanju sa strepnjom očekuje svaku novu pobedu Aleksandra Vučića koja je vidljiva samo u njegovim tabloidima i na njegovim televizijama. Ali posle svake njegove pobede država nam je sve manja a groblja sve veća. Zato je vreme da Aleksandar Vučić konačno doživi poraz da bi Srbija pobedila – dodao je Milivojević.

Zanimljiva je ta transverzala: Vučić laže Brnabićku, Stefanovića, Lončara i Vesića, Brnabićka, Stefanović, Lončar i Vesić lažu Vučića, a svi oni zajedno LAŽU NAROD!

Srećna nam pobeda nad koronom.

Izvor: Direktno.rs

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime