Algoritam rušenja, sukobi u najavi!???

0
303
Danas po društvenim mrežama kruži snimak, na kojem se vidi da su studenti bili okupljeni u velikom broju u Studentskom gradu i da nisu nosili maske niti se pridržavali epidemioloških mera.
Javnost se pitala zašto je izostala reakcija države na ovaj događaj i da li je ovo bio još jedan test o sposobnosti i snazi Vlade Republike Srbije?!

U pozadini proslave se čula glasna muzika, a orili su se hitovi Seke Aleksić, Elitnih odreda, Jelena Rozge i Sinana Sakića.

Juče 4. aprila bio je dan studenata koji bi trebalo da reprezentuje najbolje odlike istih, ali njihovo ponašanje odaje utisak da to nije bila posledica slavlja nego nečega drugog?!

Koja je to nevidljiva ruka koja rukovodi i vodi omladinu u sukob, sukob sa zakonom i priziva intetvenciju policije. Zašto su onda kamere bile spremne i celokupna proslava je bukvalno išla uživo.

Mnogi su se pitali zašto policija ne reaguje.

Odgovor kao da se nudi – da je sve nekako izrežirano. A najverovatnije je plan je osujećen.

Ako policija reaguje, očekuje se sukob, studenti postaju žrtva. I eto nama represivne policije i nasilnog režima.

Hvala bogu, sve je prošlo bez sukoba, ali je ostalo ugrožavanje bezbednosti i zdravlja i gomila smeća koja je otvorila novu temu u medijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Ono što ohrabljuje, to je da su reakcije građana na ove snimke jasne, nema podrške. Oseti se da iza ovih performansa, stoji neki drugi centar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Da li je ovo početak algoritma rušenja i izazivanja haosa, od strane nekog centra ili samo puka slučajnost.

Da Vas podsetimo:  SNS botovi portalu ukrali Fejsbuk stranu?!

U protekle dve nedelje ba van parlamentarna opozicija je sa svih svojih kanala pozivala na LJUBAV. Da li je to deo istog algoritma.

Vreme će pokazati…

Izvor: Vojvodina Info

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime