“Anonimni izvori” iz SNS medijima dostavljaju kontradiktorne informacije o vanrednim izborima

0
602

Navodni izvori iz Vlade Srbije i Srpske napredne stranke, na koje se mediji pozivaju, javnosti dostavljaju kontradiktorne informacije o navodnom datumu vanrednih parlametarnih izbora.

J1x6gQM

Vanredni parlamentarni izbori biće održani najverovatnije u martu, a postoje velike šanse da se oni spoje sa lokalnim i pokrajinskim, pišu “Novosti” pozivajući se na izvore iz SNS-a.

– To je, kako saznajemo, trenutno najizvesnija opcija i o njoj će se do kraja avgusta razgovarati u vrhu SNS. Čelnici najjače partije pažljivo će razmotriti sve varijante, ali nije tajna da veliki deo funkcionera naprednjaka priželjkuje izlazak na birališta baš u martu, jer bi tada podrška birača svakako bila veća nego da se čeka kraj mandata Vlade, prenose “Novosti”.

S druge strane, list “Kurir”, pozivajući se isto na izbore iz Srpske napredne stranke, prenosi da će vanredni parlamentarni izbori biti održani u decembru ili januaru.

– Prema rečima izvora našeg lista iz vrha SNS, ukoliko bude i vanrednih parlamentarnih izbora, oni će biti održani kad i vanredni pokrajinski i lokalni. Za sada su u opticaju sredina decembra i 24. januar, prenosi “Kurir”.

List “Alo” prenosi da je Vučić spreman za izbore “na zimu”. Sudeći po naslovnoj strani “Informera”, stiče se utisak da se baš danas održavaju izbori.

Neko je ovde lud!

Da li je moguće da isti izvori iz iste stranke različitim medijima namerno dostavljaju kontradiktorne informacije? Zašto bi nas ovo čudilo? SNS laže o svemu, pa zašto ne bi lagali i navodnom datumu vanrednih parlamentarnih izbora?

Kako stvari stoje, vanrednih parlamentarnih izbora neće biti. Vučić je svojom izjavim da “razmišlja o vanrednim izborima” samo podgrejao medije, baš kao što ih podgrejao i oko rekonstrukcije Vlade. Kada je došao dan da se rekonstrukcija sprovede, Vučić je odustao.

Da Vas podsetimo:  Država napravila pravni okvir da GIM i(li) neka druga firma kupi deo zastave oružja

Podsetimo da su mediji i tada, pozivajući se na izvore iz SNS i Vlade Srbije, licitirali imenima ministara koji će biti izbačeni iz Vlade.

Niko nije izbačen iz Vlade, niti će biti vanrednih izbora.

Mi ćemo sada nekoliko meseci pričati o Vučićevom prenemaganju oko vanrednih izbora. Za to vreme nećemo obraćati pažnju na katastrofalno stanje u državi.

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime