ATLAGIĆEVA RUŽNA PROŠLOST Branio obnovu crkava

2
1620
Tuđman – Atlagić / Foto: printscreen

Na društvenoj mreži Tviter, osvanula je fotografija Marka Atlagića, poznatijeg kao Vučićevog glasnogovornika u Skupštini Srbije, kojom je ogoljena njegova ružna prošlost, koju, očigledno, svojim agresivno nacionalističkim nastupima pokušava da prikrije.

– Marko Atlagić, hrvatski komunista, član SKH, ubeđuje i nagovara meštane sela Parčići, Benkovac, sa ciljem da se spreči obnova hrišćanske crkve iz 12. veka i to 1988.godine – stoji u opisu fotografije koju je postavio Blažo Đurović.

Izvesni Atlagić je zamenio crvenu boju. Nekada je zabranjivao gradnju i obnovu crkava, a potom se pretvorio u militantnog nacionalistu, zahvaljući čijoj politici je iz Republike Srpske Krajine proterano 250.000 Srba.

Glasnogovornik Aleksandra Vučića, hvalio se i u Skupštini Srbije kako su fašisti dali mnogo nauci, a uzor u politici mu je i Franjo Tuđman! Danas je Atlagić čovek za prljave napade na neistomišljenike režima, koji umnogome ima odlike onog kojem se i divi. Zapravo, što su sećanja na ružnu prošlost jača, utoliko je Atlagić i agresivniji.

Podsetimo, Atlagić je brutalno napao glumicu Seku Sablić, optuživši je za manjak patriotizma, jer je u intervjuu NIN-u izjavila da je otadžbina tamo gde je dobro, a ne gde je sarma. Nastavivši sa otvorenim pretnjama osobama koje su stale u odbranu Sablićeve, Atlagić je poručio glumcu Draganu Bjelogrliću, da napusti Srbiju.

Izvor: Direktno

 

2 KOMENTARA

  1. Da li je moguce da ovakva spodoba predstavlja narod u skupstini Srbije. Uvek misim da ne moze gore kad ono uvek se ispostavi da moze. Narode da li si svestan kome si dao svoj glas?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime