Autor emisije „Agape“ se oglasio posle otkaza na Studiju B

0
1319

Autor i voditelj popularne emisije „Agape“ Aleksandar Gajšek dobio je otkaz na televiziji Studio B, gde je emisija emitovana godinama unazad, a sam Gajšek postao jedno od najprepoznatljivijih lica ove kuće.

Prvobitnom spisku od 13 ljudi koji su ostali bez posla na ovoj TV stanici prethodnih dana, pridružio se spisak od još 16 ljudi, a među njima u autor poznate emisije. Kako je navedeno, svi će bez posla ostati kao tehnološki višak. Gajšek se tim povodom oglasio na društvenim mrežama i poručio da če dati sve od sebe da poznata emisija ne bude ugašena.

„Dragi prijatelji, osećam potrebu da se oglasim povodom raskida mog radnog odnosa na RTV Studiju B, kao i da se zahvalim na brojnim porukama i gestovima podrške koje dolaze sa svih strana .

Istina je da sam proglašen tehnološkim viškom, ali nije istina da je emisija Agape ugašena. RTV Studio B mi pruža prostor da nastavim sa serijalom Agape u istim terminima na istom mestu, ali van radnog odnosa i bez plate, zbog čega će mi biti potrebni pokrovitelji. Ako sam išta naučio u višedecenijskim susretima sa akademikom Vladetom Jerotićem koji je bio okosnica serijala Agape i moj duhovni otac jeste značaj neosuđivanja i da svaku životnu situaciju prihvatimo kao šansu za promenu na bolje.

Želim da razumem svačiju odluku i da ovaj trenutak iskoristim za unapređenje emisije Agape kako produkciono tako i sadržajno. Koliko me raduje vaša velika podrška i ohrabrenje toliko me žaloste sve poruke na društvenim mrežama koje u sebi sadrže gnev i ljutnju. Cilj serijala Agape uvek je bio i biće promovisanje ljubavi, zajedništva i vere, jer u suprotnom pokazali bi da ništa nismo naučili od akademika Jerotića i brojnih mudrih ličnosti koje su prošle kroz serijal Agape.

Ljubica Krstić
Izvor: Noizz.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime