AV donosi svilen gajtan iz Stambola, za Dodika

3
2265
Foto: D. Krstić

Došao je i taj tužni i nesretni dan D. Kada se mora prekinuti „ljubav“ i „prijateljstvo“ između dvojice voždova, iz dve srpske države. Zna se da je dualizam vlasti opasan, pogrešan, poguban. Jaka politička konkurencija neprihvatljiva. Mora biti samo jedan. A to je NJ.K.V. Alek. Miljenik zapada, faktor izdaje Srba, svih i SVUDA.

Ta njihova ljubav bila protiv prirodni blud. INCEST. Čist interes i fingiranje. Ako se setimo prethodnih teških reči i izliva „ljubavi“, između njih dvojice. Stalnih podmetanja, optužbi, gnusnih i teških reči.

Dodik ; „AV je jedan neuspešni abortus“.

AV : „Dodik je kriminalac, ratni profiter i šef podzemlja“.

Sve ima svoj početak i svoj kraj. AV je pragmatičan. Video je da Dodik ne može više da se kandiduje u RS.

Da će na BiH nivou biti uzdrman i poljuljan. Da se politički potrošio lažnim obećanjima oko referenduma o tužilaštvu i sudu BiH, o referendumu….Kako Dodik da mobiliše i motiviše svoje glasače, za oktobarske izbore 2018, kada je pljuvao celo vreme po BiH a sada bi da obnaša funkciju u „državi“, po kojoj je celo vreme pljuvao. Malo degutantno.

Izolovan je kao labaratorijski virus, od svih relevantnih činilaca i faktora u svetu, Srbiji i okruženju.

Niko ga ne prima, niko ne dolazi. Nema investicija, razvoja. Od RS napravio je jedno mrtvo more, žabokrečinu.

I Rusi su ga pustili niz vodu, i oprali ruke. Kap, koja je prelila ionako prepunu čašu, bilo je velikodušno poklanjanje, naše zavetne i svete kosovsko metohijske zemlje. Kada nam je „velikodušno“ nudio sever KiM.

Po uzoru na komunističke ideala iz političke škole iz Kumrovca. Nije lepo tuđe krčmiti. Bog kazni i narod.

Mnogi domoljubi, biće razočarani, takvim krajem, kada mu SVILENI GAJTAN oko političkog vrata stegne državni policajac Dragan Mektić, koji je začuđujuće, dobio dosta medijskog prostora na ružičastoj lažoviziji. Ili možda Dodikov saborac i zamenik u stranci i gradonačelnik Banja luke Radojičić. Blizak rođak don Mila i njegov seljak iz kraja. Nebitno je u konačnici, ko će ga zatući i politički upokojiti. Za njim ne treba žaliti.

Bitno je reći da će njegovu političku glavu AV odneti tamo gde treba, da pokaže pseću vernost i verolomnost.

Da Vas podsetimo:  Licemeri svih zemalja, ujedinite se!

Njegovi učinci su zaista mali, jadni, kržljavi. Pod njim je RS nikad više podeljena, na zapadni razvijeniji deo, pro komunističko partizanski, gde je 62% populacije, i istočni četnički. Koji Laktašenko namerno ZATIRE< DEVASTIRA i R A S E L J A V A. Kako bi bio na vlasti. Takvo ponašanje, oko demografskog inžinjeringa (doseljavanje, odseljavanje), ništa nije neobično ni u Hrv. Srbiji, SADu. Taj obrazac vladanja je AV u Srbiji usavršio do maksimuma. Kada isteruje raseljava i ispaljuje po belom svetu, mlade, vredne, školovane, talentovane i pametna. Koji su višak, nepotreban teret i balast, oko apsolutističkog vladanja. Jer kritikuju, uviđaju laži, promašaje, potemkinova sela. Takvi su u njegovoj glavi štetni i suvišni, koje zamenjuje glupim, primitivnim, bahatim nazadnjackim hordama botova, koji mu se dive, veličaju ga i glorifikuju, kao božanstvo i mesiju. Oni sa lažnim diplomama su in i dobrodošli, jer laki su za ucenu, i sa tankim znanjem i moralnim kvalitetima. Gde on širem auditorijumu, ipak deluje kao neka elita i najumnija glava, iz tog bućkuriša od nazadnog kartela, tj. predsedništva ili glavnog odbora. Tako je u Hrv. gde HDZ iseljava mlade koji su mahom za levi za SDP ( uz mortalitet starijih YUgofila), pa sve ubedljivije dobija glasove, na svakim sledećim izborima.

Ili najočitiji primer, super sile SAD, gde jezuiti u vrhu Demokrata (Bajden i ekipa oko njega), propagiraju, useljavaju, zbrinjavaju katolike latinose iz Meksika i srednje i južne Amerike. Dajući im masovno državljanstva, da bi pojačali svoju glasačku mašineriju, uz blagoslov „svete“ pedofilske KC. Tramp je zadnji wasp protestantsko beli predsednik, jer demografija i nekontrolisano useljavanje, pogoduju za melting pot glasačku mašineriju Demokrata. Zato u Srbiji AV želi da naseli 500.000 islamskih migranata i da im pravo glasa. Da pojača svoju glasačku mašineriju i vlada kao Tito do smrti.

Nego vratimo se mi RS i Dodiku. Pod njim u zadnjih 10 godina demografija doživljava sunovrat, krah i odron.

Bezočno laže kod Marića u „Ćirilici“ , da je u RS 1,2 mil. Srba. Bezočna laž, lako proverljiva, Bruka i sramota da sa takvim resursima i teritorijom većom za 1/4 od Slovenije, mu narod odlazi, u predivnoj novoj srpskoj državi RS, koju je on pretvorio u Arhipelag gulag i mesto odakle se svako ko može se raseljava. Da li u Srbiju ili EU. Katastrofalna demografija u 2016 kaže da je imao ispod 9.250 rođenih i preko 15.000 umrlih. Ove godine podaci su još tragičniji i alarmantniji. Lako je za poređenje jer je RS tačno 7 x manja od Srbije. Ima skoro istu demografsku piramidu. Natalitet, mortalitet, fertilitet. Srbija ima oko 65.000 rođenih sa natalitetom od 9,4 promila, daje populaciju od jedva 6,9 miliona stanovnika. Koja se pod AV i njegovim kartelom, ubrzano otapa i smanjuje.

Da Vas podsetimo:  Pаrtiјskа

Zaključno sa trećim kvartalom (poređenje sa prošla 3 kvartala iz 2016), daje minus od oko 3%.

Očekivani rezultati za celu 2017 biće oko 9.000 rođenih. Što nam govori da je UKUPNA POPULACIJA u RS manja od 960.000 ljudi. Gde je Srba oko 90% ( manje od 865.000), muslimana oko 7%, Hrvta manje od 1% i ostalih 2%.

Nećemo o kriminalu, korupciji, nepotizmu, koji su endemski. Nepostojećoj zakonskoj legistlativi i poštovanju političke konkurencije, medijskim slobodama i drugim savremenim tekovinama. Pretvorio je javni servis RTRS u privatno glasilo. Koje ga prati po vašarima, slavama, svadbama.

Bilo je vidljivo da će Dodik pasti u nemilost AV i ekipe. Mnogo je šurovao sa BiH Hrvatima. Poznati su sentimenti Srba u Srbiji, koga najviše MRZE. I ko im je glavna konkurencija na Balkanu. Zato je bolje podupreti muslimane u obračunu sa Hrvatima, da bi RS posla što jeftinije, a da se muslimani teritorijalno namire na račun Hrvata (koje žele dovesti u status podstanara, kmetova i kjafira).. Što je ujedno i srpski interes SUZBIJANJA katoličanstva i svođenja njih u tragovima i malim %. Popisalo se 15% Hrvata, a imaju učešće u rođenima oko 10%. Vidi se da su najviše muljali. Danas ih je 370.000 sa jedva 3.000 rođenih. Sa pasošima lako migriraju u EU. Te procese samo treba pospešiti, ubrzati i podržati muslimane, da im njihova FBiH, bode Republika Bošnjačka, sa Hrvatima kao minornom obespravljenom i marginalnom manjinom.

Davao im je političke koncesije, stalno se sukobljavajući sa muslimanima. Iako su ga oni izigrali, oko objave popisa, političkim aparthejdom nad Srbima u Mostaru i u županiji 10 (DGG, gde su Srbi marginalizovani u svim sferama života i jako iseljavaju, dok im Hrvati prave katedrale u srpskim sredinama i pokatoličavaju).

Da Vas podsetimo:  VEŠTAČKO ĐUBRIVO

Politički interesi Srbije i RS u saradnji sa muslimanima ili Hrvatima su dijametralni. U RS je prirodno da se drugi i treći udružuju protiv prvog, najvećeg. Dok je Srbiji važniji dobar odnos sa muslimanima. Iz pragmatičnih razloga, jer je Hrvata 0,7% u stanovništvu i disperzivno su raspršeni u malim apsolutnim brojevima i procentima, izuzev Subotice (gde sa Bunjevcima čine 1/4 populacije). Dok su muslimani homogeni na jugozapadu i čine 2% populacije, sa tendencijom rasta (zbog jakog nataliteta i niskog mortaliteta). Imaju respektabilan grad NP, koji je ujedno i najmlađi u Evropi. Gde čine preko 85% populacije. U Tutinu 96% i Sjenici 78%. Dok su u Prijepolju (sa muslimanima) oko 45% populacije i učešćem u rođenima sa 53%. I na sledećem popisu 2021 činiće apsolutnu većinu. Zbog srpskog mortaliteta i raseljavanja, koji čine AV i muftija koji čine gradsku vlast. Gde su Srbi obespravljeni, a ovi povlašćeni. Zapošljavanjem, bespovratnim sredstvima iz raznih domaćih i ino fondova (vehabističkih). Prijepolje doživljava egzodus Srba po KiM modelu, uz pomoć i podršku političkog ološa iz Bgd. Pisao sam o tome pre 2 godine, i predložio podele i pravljenje 3 nove opštine. Za Prijepolje, Štavalj (srpski deo sela,Sjenice) i NP, po etničko-teritorijlnom modelu.

Foto: sandzakpress.net

AV i ID, koji pravi performanse po UN, radi lične i političke koristi i benefita, pred Bgd izbore, da prevari patriotske glasače, da je veliki zaštitnik. Za njih, su Srbi zadnja rupa na svirali, i stalo im je za Srbe, kao do lanjskog snega. Nije na odmet ponoviti, poverljivu informaciju da je AV fon Bugojno, dogovorio PROĐU CELOKUPNE DEVASTIRNE IMOVINE, za milione eura (iako ona ne vredi ni 10.000 eura), kao vid trgovine, političke korupcije.

To je cena za Dodikovu glavu, koju će poslati sultanu u Stambol. Da li u zobnici, torbici, srebrnom tanjiru, manje je bitno. Znaćemo da, ko je „odnese“, biće njegov favorit i politički pik broj 1.

Već vidim neku naslovnicu u Dezinformeru, tipa „AV brani Sarajevo“, sa fesom ili čalmom na glavi.

Dragan Krstić

U Nišu,

Centar za ljudska prava i demografiju „CLAMP“ Niš

3 KOMENTARA

  1. Западни ботови свих врста би требало да покажу бар мало захвалности Додику. На крају крајева, многи без њега не би имали свој сенвич насушни…

  2. Dodika je jedino briga da se njegova vlast slucajno ne svede na vlast u SNSD-u. Sto ga nije briga za AV to je bar jasno, ali ga nije briga ni za kakve Srbe, kako one u Srbiji, tako i one u Republici Srpskoj. Da mu je samo da produzi imunitet od krivicnog gonjenja koji mu sigurno sledi ukoliko ode sa vlasti, a tada ce se raspasti i njegov SNSD i bulumenta njegovih uvlakaca koji mu klice i hvale ga po njegovom „demokratskom kapacitetu“. Sta su drugo inace TV emisije Milomira Marica u kojima Dodik hvali sam sebe na racun budzeta osiromasenog naroda Republike Srpske? Njega mogu jedino podrzavati i spasavati Bakir Izetbegovic i Dragan Covic sa kojima ima razne zajednicke „privredne poduhvate“, kavi su pre svega i zajednicki poduhvati sa beogradskim tajkunima .

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime