Azilanti – „Trojanski konj“…

Da se bez otpora nasele u ojađenoj Srbiji…

5
1980

2015-07-20_161427

Analitičari naziru za Srbiju zlokobni projekat- naseljavanje stotina hiljada muslimanskih i crnoputih azilanata, sa ciljem drastične izmene demografske strukture Srbije, potiskivanje većinskog narod koji je ostario, osiromašio, bolestan, ojađen i skršen, i nesposoban da se udruži i brani od strane masovne najezde mladih, zdravih, i imućnih. Prema političkim objektivnim analitičarima, Srbiji se priprema biblijska kataklizma. Vekovna, metodično programirana ujdurma, radi satiranja Srba svim mogućim sredstvima.

Koliko su ovi analitičari u pravu, već se vidi, a tek će se uvideti. Ako ne bude kasno.
Snemoćali i zbunjeni Srbi to ne uviđaju u dovoljnoj meri. Ukoliko se blagovremeno ne prozre u opasne namere onih koji stoje iza ovoga paklenog projekta SEOBE NARODA, nailazi nam dremljivim i krmeljivim, podmukla katastrofa, koja bi po svojim tragičnim posledicama mogla biti sabijanje Srba u šumadijski geto, kraj Srbije i Srba.

„Zaboravite grčku krizu i britanski referendum, ovaj plimski talas migranata može postati najveći problem za Evropu posle Drugog svetskog rata“, napisao je s potpunim pravom, Majkl Burlih za Dejli Mejla. Desetine i stotine hiljada ljudi koji beže iz razrušene Libije i ratom pogođene Sirije, upravo su ova dva događaja, NATO intervencija u Libiji (2011) i američko vojno „rešavanje“ stanja u Siriji, ili rušenje „nelojalnog“ Asadovog režima radikalizovale kako džihadiste, inicirale stvaranje Islamske države, tako i na površinu podigle kriminogene strukture koje su od ove dve zemlje napravile pakao na Zemlji. Samo iz Sirije, od početka sukoba do danas, prema zvaničnim podacima, pobeglo je oko četiri miliona ljudi. Za sever Afrike, koji je nekako bio i radni centar za lokalne migrante koji su iz siromašnih afričkih zemalja odlazili na rad u Libiju, ova zemlja kao i sam sever kontinenta postale su tačke sa kojih se preko Mediterana beži u Evropu. Nekada uređena i za afrički kontinent bogata Libija danas je ruina kojom haraju bande, caruje kriminal, prete džihadisti.

2015-07-20_161401

Seoba afričkih i azijskih naroda bi mogla biti upotrebljena kao Trojanski konj, koga žele da naši vekovni mrzitelji ostvore upravo u Srbiji, da Srbiju preplave mladim ekstremistima. Navodno, idu u zapadne države. A tamo neće stići. Mudra i energična Mađarska (zapadna Evropa?) se hermetički zatvorila zidom, Bugarska i okolne države ih odmah proteruju u Srbiju. Slično je sa Grčkom, pa i Makedonijom.
Svi se zatvorili, svi ovu opasnu pošast, subverzivnu paklenu demografsku napravu, podmeću prozukloj Srbiji. A snemoćala Srbija, njeni raspamećeni, i stranim diktatom preplašeni lideri, povrh svega nepopravljivo zaraženi smrtonosnom navikom-korupcije, su skloni da sada na ogromnom broju azilanta šalabajzerski ućare. Na štetu svoga naroda i na malo duži rok, i svoju ličnu, znaju da mnogi azilanti imaju novac u bankama, neki od njih su prodali imovinu u matičnoj državi. Evo novog izvora zarade i da još jednom upropaste svoj narod i državu.

Da Vas podsetimo:  PODELJENA SRBIJA

Ovu masovnu orijentalnu muslimansko- crnoputu masu, u Srbiji primaju, daju im smeštaj, medicinsku negu, hranu, dokumenta, solidan džeparac. Bolje se o njima staraju nego li o srpskim izbeglicama sa Kosova, iz Bosne i Hercegovine, nego li o milionima gladnih i bolesnih u Srbiji.

Prema statističkim podacima (a i u njih se ne može pouzdati, jer ima ulepšavanja po potrebi vlastodržaca), radi se o masovnoj biblijskoj seobi naroda. Skoro svaki minut u Srbiju uđe poneki migrant, broj migranata raste dramatičnom brzinom, pa se hiljadu prijavi dnevno, a još koliko su neregistrovani? Pritisak na našu granicu povećava se iz dana u dan – toliko da neki kažu kako ovde više nije reč o ekonomskom i političkom problemu već o – seobi naroda.

U Preševu je primetno više migranata sa Bliskog istoka nego prethodnih dana. Kroz preševski tranzitni centar za migrante je od otvaranja 8. jula ove godine prošlo više od 6.000 ljudi, a svakog dana se izda oko hiljadu potvrda, koje omogućuju migrantima da se u Srbiji kreću nesmetano. Više meštana Preševa potvrdilo je zlurado Beti da ima i dobrih strana u tome, jer migranti troše novac u gradskim prodavnicima, kafićima i u prenoćištima, i na druge načine.

Na to ukazuju i brojke, samo koliko su tačne? Nameru da zatraži azil od početka godine izrazilo je više od 45.000 ljudi, a prema nekim procenama do kraja 2015. biće ih čak 100.000. Zbog saznanja Policijske uprave u Zaječaru da na granici sa Bugarskom ima 40.000 nelegalnih migranata, i podatka da je preko granice u poslednja tri dana prešlo 600 migranata, predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković kaže da se vrlo ozbiljno razmatra uvođenje vanredne situacije u ovom gradu. „Vanredna situacija nam se sve više nameće, jer je ovo situacija koju sve teže kontrolišemo”, zaključio je Mirković.

Čim traže azil, znači da ovde ostaju. Da se kraće zadržavaju u našoj zemlji, samo je delimično tačno, i da će da potraže boravak dalje u nekoj od bogatih država zapadne Evrope. Svesno nas lažu! Kako će ići dalje ka Evropi kada je Evropa granice hermetički zatvorila. Sve je podešeno s sračunato da više njih, nego što je prihvatljivo, ostanu u Srbiji.

„Srbija je pod pritiskom da ne dozvoli izbeglicama da napuste njenu teritoriju“, obelodanio je ministar Aleksandar Vulin. „Imamo zahteve da hermetički zatvorimo granice i da niko ne pređe iz Srbije u neku drugu zemlju“.

To se vidi i na javnim mestima, u hotelima i hostelima, iznajmljuju stanove, dobijaju podršku osiromašenih lokalnih lakovernih šalabajzera. Nažalost i blentavih halapljivaca iz redova vlasti. A na radost islamske manjine i onih u Srbiji slične vere i krvi, koji će u Srbiji biti definitivno osnaženi, i ohrabreni dotući Srbe, lišene zdravlja, novca i sloge.

Da Vas podsetimo:  ZAUSTAVITE TVITER

Videćemo da li će Albanci sa juga Srbije, svojim stranim istovernicima, posrednički nuditi za jeftine pare napuštene kuće i imanja razjedinjenih Srba u južnoj Srbiji. Istorija se ponavlja, češće nego i jedna druga grana Hrišćanstva, Pravoslavna crkva je bila izložena neprijateljstvu i progonima od strane raznih nehrišćanskih i hrišćanskih protivnika. Teritorije nastanjene pravoslavnim vernicima su često osvajali i okupirali razni neprijatelji Pravoslavlja: Arapi, Turci, Tatari, Katolici, krstaši. Oni su u prošlosti ugrožavali i samo postojanje Pravoslavlja, dok su u novijoj istoriji to činili komunisti, Nemci, ustaše i muslimani..

Vatikan je Srbima od Srednjeg veka, i ranije, glavni neprijatelj, koji više od hiljadu godina stvara neslogu, verska trvenja, i krvave obračune naroda na Balkanu, menja demografsku strukturu na štetu Pravoslavaca, ima neizmernu moć, bio je u stanju da, kao beskrajna jata skakavaca usmeri invazije Turaka Seldžuka iz Centralne Azije u Malu Aziju, na pravoslavnu Vizantiju i Balkan. Preplašeni i potkupljeni rukovodioci Srbije zatvaraju oči, prave se ludi, ili ćare..

Da li postoji paralela ove seobe naroda sa zimušnjom masovnom najezdom kosovskih Albanaca navodno prema Evropi.? Upravo ta zimušnja najezda Albanaca može pomoći da se shvati šta nam se sada sprema sa azilantima. Nije se radilo ni o kakvom „tranzitu„ kosovskih Albanaca „trbuhom za kruhom„ prema zapadnim zemljama, nego o osmišljenom projektu naseljavanja i izmene demografske strukture Srbije. Broj Albanaca koji imaju pasoše Republike Srbije, uskoro će preći (ukoliko je i ovaj podatak tačan?) 300.000. Lokalni medij u Nišu je obznanio da je samo od januara do septembra 2010.godine, blizu 11.000 Albanaca prijavilo svoje prebivalište na teritoriji gradske opštine Medijana (u Nišu kažu da umešana halapljiva potkupljena policija umanjuje brojku). Zar nije užasavajuća i ova brojka, uzimajući u obzir da i kada se jedan prognani Srbin vrati na Kosovo, tamo biva kamenovan?

2015-07-20_161442

Sve veći broj Albanki sa Kosova se porađa u bolnicama u Vranju, Leskovcu i Nišu. A Srbijanke abortiraju, ili se ne udaju. Albanci se leče u Beogradu. Prema niškom mediju, i drugim izvorima, Albanci dolaze u tajnosti i preko Srba posrednika pazare nekretnine, „u poslednje vreme su postali vlasnici oko 300 stambenih jedinica u Nišu„. Dolaze uznemirujuće vesti iz regije na granici Srbije sa okupiranom teritorijom Kosova. Od Novog Pazara sve do Preševa, ova teritorija Srbije je skoro opustošena, stanovnici su mahom stari. Albanci kao kroz sir prolaze kroz poroznu granicu, seku šumu, kradu stoku, obijaju ambare i podrume, i ponovljeno spopaduju starice čobanice, kupuju kuće i imanja. Prema Radiju Slobodna Evropa, Albanci se nesmetano doseljavaju u ovu regiju, u Blace je došao Albanac, kupio pekaru i prodaje burek, doveo porodicu, dovodi sada zemljake i „svi se lepo slažu“. A ko je taj Albanac, koji sada najednom zavole Srbe? Albanci tu potkupljuju Srbe sudije i policajce. Albanke se udaju za Srbe u Srbiji, rodiće Albance ( a u Srbiji ima više žena nego muškaraca)?! Registruje se prisustvo Albanaca i u drugim delovima Srbije, u njihove dece u školama Šumadije koja ne znaju srpski jezik? Bogati Albanci kolonizuju ne samo Makedoniju, nego i Srbiju.

Da Vas podsetimo:  Srpskim vlastima se ne sviđaju kritike na Vučićev račun u ruskim medijima

Albanci muntaju lakoverne Srbe potplaćivanjem, za novac će prodati i državu i narod. Ovako se po inerciji samoubilački po nacionalne interese činilo kada je u pitanju demografska situacija na Kosovo, još od 1945.godine. Srbi su pod terorom većinskog albanskog stanovništva Kosova bili isterivani iz svojih domova, a vajni „zaštitnici Srba„ su im brzometno uz velike provizije iznalazili kuće i imanja u Šumadiji.

Upravo se to sada može desiti u mnogo masovnijem i pogibeljnijem obliku.

Vide oni koji usmeravaju migrante iz Afrike i Azije, da su Jug Srbije, Istočna Srbija, delovi Zapadne Srbije, Šumadije i Vojvodine, neretko opustošeni, masovno umiru sredovečni muškarci, svugde opustela sela, pragovi zarasli u korov, zatvorene škole, napuštene kuće i plodne njive, nema sveta. Vide da je narod ostario, oboleo, da umire prevremeno, da je osiromašio.

Pojedini migranti su učestvovali u ratovima na teritoriji bivše Jugoslavije, ili su povezani sa lokalnim vehabijama, bili su u njihovim zemljama teroristi, ili su već od ranije povezani sa tranzitnim bogatašima u Srbiji, svakojakim švercerima, ratnim profiterima, bezbrojnim unutrašnjim unesretiteljima sopstvenog jadnog i nezaštićenog naroda- da se bogate. Znaju oni dobro da Srbija za njih može biti Eldorado. Među njima ima onih iz ISIL-a, Al Kaide, Hamasa -koji vrše terorističke napade na Izrael. Znajmo da se u pojedinim zapadnim katoličkim državama povampiruje anti-semitizam, iz kojih se Jevreji iseljavaju u Izrael, njima je trn u oku pravoslavna Srbija, zemlja gde nikad nije bilo progona Jevreja i gde većina stanovnika ima vekovne simpatije prema Jevrejima.

Al Kaida, ISIL, Hamas, albanska mafija i njeni podržavaoci muslimanski šeici, i drugi islamski ekstremisti, su bacili oko na opustelu Srbiju, njene plodne njive i bogatstva, daju novac i šakom i kapom- juriš braćo u ime Alaha na blentavu Srbiju! Braćo po Alahu, Srbi su smalaksali i ostarili, osiromašili, vlast im je prozukla, propala im je siva moždana masa, sećanje zamrlo, mozgovi izbegli, mudri i vitalni zbrisani, prevremeno poumirali, ili ruinirani. Njihove žene traže svoje- evo naših mladih i ornih mužjaka.

Zahtevajmo od Skupštine Srbije, Vlade, Predsedništva Srbije, SPC, Dinastije Karađorđević, Univerziteta, medija, NVO i svih umno sposobnih građana da se osveste. Dok nije kasno.

Tomislav Krsmanović

5 KOMENTARA

 1. О очувању Србије, која се празни убрзано од 60-тих година прошлога века, није бринула ни титовска власт, већ их је подстицала да иду. Стање је, у том погледу, постало катастрофално после петооктобарског преврата, када су уништене готово све фабрике, село сасвим упропашћено, а услови живота сведени на минимум. Из земље је кренуо у Европу нови, велики талас, а да се ништа није предузело да народ остане овде. Крало се и отимало на хиљаде начина. Безобзирна америка је у томе видела своју шансу да докрајчи Србију и тако су стигле колоне и још увек стижу „азиланата“ који је затражити да се населе у Србији. Тајкуни наше политике, разуме се, дозволиће им. И ту ће бити крај српске државе, не одлучили се да се „азиланти“ врате одакле су и дошли, или да их Западњаци, који су све то и организовали са Америма, приме на сојим територијама. Тако смо после рата гледали како Шиптари масовно протерују Србе са Косова и Метохије и – ћутали. Сада имамо муслиманску државу, засад у покушају.

 2. Citajuci mnoge autorske clanke na ovu temu stice se utisak
  da svi ti clanci samo analiziraju stanje, gotovo potpuno izbjegavajuci kako rijesiti datu situaciju. Autor kaze „Zahtevajmo od Skupštine Srbije, Vlade, Predsedništva Srbije, SPC, Dinastije Karađorđević, Univerziteta, medija, NVO i svih umno sposobnih građana da se osveste. Dok nije kasno.“ Ne, ne moze se zahtjevati rijesenje situacije od ljudi koji su dovedeni na vlast upravo od Zapadnih centara moci, istih onih koji i stvaraju problem Srbiji. Rijesenje je smjena vlasti, silom ili milom, dovodjenje na srpsko kormilo izrazito protiv zapadnih struktura, sto bi nasi neprijatelji rekli „teskih nacionalista“ i okretanje zemlje ka BRIKSU. Srbija nije ostarila koliko su srpski muskarci postali kukavice pa se natezu sa kvislinzima od 2000-te godine i samo kukaju i neigraniceno analiziraju propast svoje otadzbine. Pa, kad je tako dobice ono sto su i zasluzili svojim kukaviclukom. Drugo, srpsko drustvo je bolesno u etiketiranju ljudi, a posebno zena ako predju 35 godina zivota smatrajuci ih starim i spremnim na otpad. Taj pristup zivotu bi se morao svakako promijeniti ako se hoce napredak drustvene zajednice. Zena moze prirodnim putem da radja do 55 godine, pa bi svaka buduca otadzbinska vlada mogla i taj podatak da uzme u razmatranje u nekoj blizoj buducnosti. Izdvajanjem finansijskih sredstava za poboljsanje nataliteta ne bi se trebalo ograniciti samo na zene do 35 godine. Ali bi zemlju prvo trebalo osloboditi da postane suverena,pa tek onda da se prave planovi! Podrzite one koji su protiv EU i problem ce biti rijesen ubrzanim putem!

 3. Ostoja, lepo ste dali predloge. I korisni su zaista. Medjutim, ovde je tema upravo veoma veoma opasna igra u koju nas uvlace zapadni kerovi. Srbija je ugrozena ! I sa zapada i sa juga.
  Potencijal opasnosti zavisice da li ce polako poceti da naseljavaju nase krajeve ovi tzv. imigranti ili smo im zaista samo usputna stanica, u sta sumnjam, iskreno.
  Matora Evropa postaje svesna sta radi svesno (!?) i sad bi da ii nama uvale deo tereta. A zasto bismo prihvatali? Nemamo obavezu. Cinjenica je da ce nas i za ovo pritiskati i moracemo neki procenat da prihvatimo…sto je vrlo vrlo opasno za malu Srbiju. Nemojmo se zavaravati da u 10.000 njih nema makar 10 sa zadatim ciljevima protiv Srbije i hriscanstva! Verujem da nase sluzbe rade svoj posao ali ocito je da se ide na strategiju masovnog priliva gde nemas dovoljno vremena za detaljnije analize sto nas gura u jos vecu opasnost od teroristickog akta.
  Zaista se plasim svega. Ovde neko zgrce debele pare, na celoj prici o emigrantima ka Evropi. Pokusavam da sklopim kockice ali mi jos ne ide, ne uklapa se, pa je to dodatni razlog da mislim da se autorima ove posasti omaklo i da nemaju vise kontrolu nad stvarima koje se desavaju sve brze i sve masovnije…
  Kad bolje pogledam, ocito da je americka debela ZADNJICA ZASTICENA sto me tera da mislim da su oni zapravo i kreatori ovog sr…a . Mirotvorci zar ne ??

 4. PLAN ODRŽAVANJA KONGRESA I UMREŽAVANJE PRONALAZAČA SRBIJE SA DIJASPOROM

  Pronalazači su blago Srbije, za širenje naučne i tehničke kulture naroda i ostvarivanje ljudskih prava u tom smislu. PRONALAZAČI SU NAJBOLJI I JEDINI PRAVI POSLODAVCI

  Poštovani pronalazači, talenti , naučnici i prijatelji kreativnih stvaraoca,

  Naučna i tehnička kultura je osnov svih kultura i radi toga, pronalazači u Srbiji treba da se umreže , udruže u jedinstvenu organizaciju , koja će delovati na celoj teritoriji Republike Srbije i umrežiti se sa našom dijasporom iz celog sveta , kao mnoge evropske države,a radi inovativnog privrednog razvoja i zapošljavanja naše omladine. Radi toga vas molimo da podržite ovaj ANTIKRIZNI program INOVATIVNOG PRIVREDNOG RAZVOJA i umrežavanja pronalazača SRBIJE I DIJASPORE.
  Unija pronalazača Srbije i dijaspore” Teslino jedinstvo” predlaže da zajedničkim snagama napravimo efektivne zakone o patentima u Repulici Srbiji, koji će obezbediti :
  1. da pronalazač , izumitelj bezuslovno dobije novčana srestva za izradu prototipa prijavljenog pronalaska u roku od 90 dana od dana prijavljivanja i da to bude transparentno ,a radi zapošljavanja naših građana širom Srbije kao i povratnika iz dijaspore,
  2. da prijava bude bez plaćanja takse sve dok pronalazak ne uđe u proizvodnju,
  3. da pronalazači u Srbiji i iz dijaspore imaju ista prava , kao i investitori za subvencije pri zapošljavanju radnika na svojim pronalascima, jer pronalazač investira najvažnije ,a to je znanje .
  4. da na izložbama patenata i sajmu, bude jedinstven besplatan prostor za sve pronalazače iz Srbije i dijaspore sa jedinstvenim simbolima bilo da su u Rusiji ili nekoj drugoj državi sveta i da se njihova prava izjednače sa sportistima , a da pronalazači imaju prava na nacionalnu penziju , kao i drugi zaslužni građani , koji su dali svoj doprinis nacionalnom prosperitetu države Srbije.
  5. da memorandum bude u stilu znaka Srbije , Nikole Tesle i kugle zemaljske, i da se primenjuje u svim regionalnim jedinicama na celoj teritoriji Srbije. Da diplome , zahvalnice i medalje budu stilske.
  6. da država opredeli novčana srestva iz budžeta obavezno za svaku godinu, jer patent u proizvodnji otvara radna mesta, podržava brak,posetu crkvi, podstiče rađanje i puni budžet Srbije.
  7. da osnujemo kancelariju na ministarskom nivou za pronalazače i 5 god. oslobodimo od poreza , na dobit i tako ostvarimo doprinos države od početke proizvodnje jer pronalazak ide ispred nauke sve dok se ne dokaže, pri čemu će prioritet biti uvođenje patenata u privredni razvoj Srbije, i tako ćemo smanjiti odliv mozgova iz naše Srbije.Da bi ostvarili svoja ljudska i građanska prava potrebnojuno je održati Prvi kongres Unije pronalazača Srbije i dijaspore „ Teslino jedinstvo” , jer je svetski naučnik , naš čovek Tesla zaslužio da postoji umreženo jedinstvo pronalazača, naučnika i drugih kreativnih stvaraoca u Srbiji i dijaspori. Poštovani proalazači i prijatelji , zato Vas molimo da podržite potrebu za održavanjem prvog kongresa pronalazača, da bi razvijali Srbiju i naše patente stavili na tržište odnosno u proizvodnju , pri čemu će država Srbija i svi mi zajednički dati svoj pun doprinos otvaranja novih radnih mesta za građane NAŠE LEPE DOMOMOVINE SRBIJE.
  Autor projekta Ostoja Rajić

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime