Bakarec o trošku države išao na tango festival u Argentinu

2
97

Poslanik i koopredsednik stranke Zajedno Aleksandar Jovanović Ćuta pročitao je na sednici Skupštine Srbije dokument u kom se navodi da je GO Stari grad poslala poslanika naprednjaka Nebojšu Bakareca na deveti Svetski tango festival u Argentini 2007. godine i da je za to dobio 1.570 evra za službeni put i 1.080 evra da „tamo troškari“. Na to mu je odgovorio Nebojša Bakarec „da je ponosan što igra tango sa ženama, a Jovanović igra sa Violom fon Kramon iz Evropske zelene partije“.

Ilustracija, Foto: Printscreen YouTube, Pixabay

„Opština Stari grad šalje Bakareca u Buenos Ajres na tango festival 2007. godine, odlazi na svoj poslednji tango… Sram te bilo Nebojša, tada si bio DSS i igrao si tango sa Koštunicom, a sada sa Vučićem“, rekao je Jovanović Ćuta, prenosi Nova.rs.

Poslanik SNS-a Nebojša Bakarec potvrdio je da je te godine bio na službenom putu i naveo kako se „ponosi time što igra tango“.

„Pre 16 godina sam bio na odobrenom službenom putu u Argentini. Znam da igram tango i na to sam ponosan. Igram sa ženama i sa svojom suprugom, koju volim, a on (Ćuta) igra tango sa Violom fon Kramon, to je razlika“, rekao je Bakarec.

„Mogli su da mi nađu jedino da sam bio na odobrenom službenom putu… Ja sam u skupštinu ušao pod svojim zanimanjem, a Ćuta se prvi put zaposlio ovde, lažno se predstavljajući kao producent“, dodao je poslanik SNS-a.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime