Bakica 13 godina štekala penziju da bi ispunila životni san i kupila sportski automobil

1
66
Foto: FB

Snovi se ostvaruju onda kada ih mi iz sve snage poželimo i činimo hiljadu malih koraka koji vode do cilja i njihovog ispunjenja.

To je svojom pričom dokazala i poljska penzionerka Mikelina Borovčik-Jedrzeji koja je sebi kupila automobil Subaru WRX STI.

Iako prima penziju od 504 eura, duži vremenski period sakupljala je novac da bi kupila ovaj automobil jer je, kako kaže, oduvek bila ljubitelj brzih automobila.

Foto: Niste Znali FB

Još kao devojka dok je prolazila ulicama i gledala sve te brze mašine, maštala je da jednog dana ima svoju.

Tek u 75. godini ispunila je svoju želju i posle 13 godina, koliko joj je trebalo da od penzije sakupi 46.000 eura, postala je vlasnik ovog automobil

Možda je imala hiljade drugih načina da humanije, korisnije i pametnije utroši svoju ušteđevinu, međutim uvek treba poštovati tuđe želje i ciljeve jer zaista je činjenica da smo svi mi različiti sa potpuno drugačijim prohtevima.

Ukoliko je Mikelina oduvek maštala o sportskom automobilu, koji će pritom sama pazariti, onda njena misija ne može biti uprljana nikakvim negativnim komentarima ili osudama okoline.

Izvor: FB / Niste znali

https://luftika.rs/

1 KOMENTAR

  1. Eto polski penzioneri koji su kampovali kod nas i divili nam se ustede i kupe Imprecu VRX – srpski penzioneri ni 50 godina da stede nece moci da kupe onu kantu 500L koju kao mi pravimo.
    Svaka cast bakici, neka vozi u zdravlju i veselju, ovo je zaista lepo za procitati.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime