Baltimor – skrivena agenda

1
1889

Балтимор-скривена-агенда-Слајдер

Baltimor u Merilendu (SAD) je postao poprište novih rasnih sukoba u Americi. Neredi su počeli subotu nakon sahrane još jedne u nizu žrtve policijske likvidacije. Nakon torture u policijskom pritvoru, crnac Fredi Grej (25) je podlegao nanetim povredama 19-og aprila.

Protesti njegovih sugrađana ispred skupštine grada ubrzo su se pretvorili u nasilje i novi sukob sa policijom. Epilog demonstracija je uvođenje vandrednog stanja u saveznoj državi Merilend i policijskog časa u gradu Baltimor. Povređeno je više desetina demonstranata, uz veliku materijalnu štetu izazvanu demoliranjem grada i podmetnutim požarima.

Briljantna odluka gradonačelnice Stefani Rolings-Blejk da dozvoli slobodan prostor „onima koji žele da uništavaju, da to i učine“ je bila uvod u nerede. Policija je, po naredbi gradonačelnice mirno stajala i gledala demoliranje i paljenje, uz povremeno prebijanje – novinara i snimatelja.

Dobivši odrešene ruke, demonstranti su od Baltimora napravili senzaciju za medije. Rešenje za problem nasilnih demonstracija je uvođenje vanrednog stanja, policijskog časa i dovođenje teško naoružane nacionalne garde.

agenda
Baltimor – skrivena agenda „Garden Plot“

Proverena metoda globalista, manipulisanje krizom metodom problem-reakcija-rešenje davno nije novost. Balkanski recept, dokazan na razbijanju Jugoslavije je nakon toga primenjen na bliski istok, severnu Afriku i Ukrajinu. SAD su naredna žrtva politike koju su same promovisale širom sveta, pod plaštom „demokratizacije i ljudskih prava“.

Svako pominjanje demonstracija i nereda je nemoguće bez našeg dobrog poznanika Đerđa Šoroša. Veliki mešetar Đerđ je kroz svoju nevladinu organizaciju Open Society Foundation direktni sponzor nereda. Prošlogodišnji haos u Fergusonu je sa 33 miliona dolara sponzorisan upravo od Đerđove fondacije. Kao glavni organizator Baltimorskih nereda se pominje Hands Up United, nevladina organizacija koja je medijski promovisala i prošlogodišnji Ferguson.

Vojna vežba američke vojske Jade Helm 15 koja se sprovodi od marta tek sada dobija na važnosti. Priprema vojske i psihička priprema samog stanovništva je samo uvod u moguće vanredno stanje i pretvaranje SAD u modernizovanu verziju nacističke Nemačke.

Da Vas podsetimo:  AFORIZMI-SUNČANI DANI 1

Očekujući finansijski kolaps, Pentagon je na izbijanju ekonomske krize 2008 godine započeo pripreme za masovne građanske nerede u SAD. Neodrživi ekonomski i monetarni sistem na kome počiva ne samo Amerika, već kroz petro-dolar status značajan deo sveta se nalazi pred slomom. Kolaps finansija, ekonomije i valuta će sudeći po pripremama, biti lečen metodom vojne hunte.

Pripreme američke vojske za kolaps su počele davne 1968 godine sa projektom Garden Plot. Planiranje građanskih nemira radi uvođenja oružanih snaga i vojne hunte nije moguće bez prepoznatljivog gašenja požara benzinom.

Demonstracije i neredi koji već drugu godinu traju u SAD su vešto manipulisani po nama dobro poznatom receptu. Nevladine organizacije, kroz svoje medije i pogodne estradne i javne ličnosti promovišu haos, nerede i nasilje. Državne službe zadužene za suzbijanje nereda ne reaguju, ubacujući pritom svoje provokatore koji će demonstracije pretvoriti u nasilje. Kada nasilje pređe dozvoljenu granicu, pojavljuje se „rešenje“ u vidu još većeg nasilja od strane vojne hunte.

Indikatori za građanske nerede su uvek isti – visoke stope nezaposlenosti, kriminala i korupcije, praćene niskim životnim standardom.

Globalizam širom sveta ima prepoznatljiv način delovanja, kreirajući istovetne uslove za pojavu problema, sprema nam potpuno isto „rešenje“ – na globalnom nivou.

Vladajućoj eliti je uvek lakše napraviti rasni, verski ili nacionalni sukob i rat, nego priznati svoje greške ekonomije „balona“.

Kijev, Baltimor ili Beograd – samo pitanje datuma agende

iz okupirane Srbije:

Periša
_______________

Reference:

Ванредно стање у Мериленду, полицијски сат у Балтимору


http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Baltimore_riots
Baltimore Mayor: ‘Gave Those Who Wished to Destroy Space to Do That’
https://nsarchive.files.wordpress.com/2010/09/garden-plot.pdf
http://www.theguardian.com/environment/earth-insight/2014/jun/12/pentagon-mass-civil-breakdown
http://beforeitsnews.com/alternative/2015/04/bombshell-jade-helm-martial-law-ww3-documents-released-3143500.html
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2913625/Billionaire-George-Soros-spent-33MILLION-bankrolling-Ferguson-demonstrators-create-echo-chamber-drive-national-protests.html

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime