Barbara Vitez danas puni 18 godina

0
1002

Barbara je nestala kada je imala 15 godina. Rođena je na današnji dan, i danas puni 18 godina. Postaje punoletna…ali još uvek nije pronađena.

Njeni roditelji, Melinda i Endre, jedva da su živi. Svašta su pretrpeli pokušavajući da saznaju istinu i pronađu svoju ćerku. Pre nekoliko meseci umro im je i sin…

Nestanak Barbare Vitez je svakako obavijen velom tajne. Prosto je nemoguće da neko tek tako nestane, a da niko ništa ne zna. Naša organizacija, zajedno sa još nekoliko domaćih i stranih Udruženja već neko vreme, zajedno sa Barbarinim roditeljima, pokušavamo da dodjemo do istine i da pronađemo Barbaru. Roditeljima, jedino ministar dr Nebojša Stefanović izlazi u susret i ljudi iz MUP-a iz Beograda i njima se zahvaljujemo, jer svaku informaciju koja stigne do njih obrade sa velikom pažnjom, ili ako je potrebno da policija u nekoj drugoj zemlji nešto proveri, hitno pošalju zamolnicu. Tužilac se nije odazivao na pozive roditelja niti je želeo da ih primi na razgovor.

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA smatra da je nemoguće je da neko tek tako nestane i da ne postoji nikakav trag. Danima nakon navodnog pada u Tisu ronioci su pretraživali reku i ništa, ali bukvalno ništa nisu pronašli, čak ni neki odevni predmet. Svaka potencijalna informacija do koje dođemo, da li je to Srbija ili neka druga zemlja, dostavlja se policiji. Nažalost, još uvek nije do nas ili roditelja i policije stigla informacija koja bi otkrila istinu da Barbara bude pronađena.

Izvor: centarzabezbednost.org

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime