Belosvetsko zlo Džordž Soroš i plaćenik Dragan J. Vučućević

0
1626

Džordž Soroš je najveće belosvetsko zlo, stoka bezrepa koja, aman-zaman, plaća NATO huligane i narkomane da uništavaju vaskoliko srpstvo, dakle Vučića.

dragan-vucicevic-1417900512-596642
Dragan J. Vučićević

Tako danas misli, priča i piše Dragan J. Vučićević. Nije uvek tako bilo. Pre dvadeset godina, kad to nije bilo popularno, DJV je bio strani plaćenik i to upravo Sorošev. U saradnji sa Sonjom Liht i njenim Fondom za otvoreno društvo u novembru 1997. štampao je magazin „Izlaz“.

– „Izlaza“ ne bi bilo bez finansijske i tehničke pomoći dve neprofitne američke organizacije i Fonda za otvoreno društvo. Od nas za svoje pare nisu tražili dušu. Hvala im. Hvala na pomoći i mnogobrojnim „domaćim izdajnicima“ koji su verovali da postoji „Izlaz“ – napisao je DJV u uvodniku prvog broja svog debitantskog uredničko-izdavačkog projekta.

img511Hrabar i odlučan, DJV je ponosno istakao rešenost da se odupre pritiscima režima: „Već su nekima od nas čike u mantilima dolazile u kućnu vizitu. ’Dobronamerno’ su nas savetovali da odustanemo, ’da se ne bismo kajali’. Ipak, idemo dalje. Kad bi tek tako odustajali zbog nekih tako smrknutih tipova ova zemlja se ne bi razlikovala od Albanije iz vremena Envera Hodže.“

U tom zanosu Vučićević je napravio dobar magazin, podržan reklamama najjačih komitenata poput „Levisa“, „Vinstona“, „Verano Motorsa“, „Pol i Šarka“ i sličnih firmi. Pored nekoliko zanimljivih tema i intervjua sa Nebojšom Čovićem, Čedom Jovanovićem i Nemanjom Đorđevićem, poseban pečat ostavile su kolumne Cvijetina Milivojevića i Olje Bećković.

img513Nažalost, u sebi svojstvenom maniru, DJV je preterao, objavio je „inventar kante za đubre porodice Drašković“ s istaknutim Daninim „ultra plus“ higijenskim uloškom, sve uz napomenu „zgužvan, neupotrebljen, komada 1“. Otkad je to videla Sonja Liht onoliko štuca dok priča. Šokirana, ukinula je apanažu DJ Vučićeviću i najurila ga iz ekipe Soroševih plaćenika.

Da Vas podsetimo:  Zaustaviti osnivanje novih JKP za delatnosti za koje Beograd već ima postojeća JKP!

Vučićević je štampao samo jedan broj „Izlaza“, ali, na radost svih nepismenih naprednjaka, već četiri i po godine izdaje „Informer“. U svom dnevnom biltenu nemilosrdno proziva Soroša i svakom opozicionaru lepi etikete kakve je sam nekad s ponosom nosio. Iako se DJV transformisao u anti-soroševskom smeru, istovremeno je postao alter ego Aleksandra Vučića, koji danas od Srbije pravi zemlju goru od Albanije iz vremena Envera Hodže. Da ludilo bude potpuno, Vučića sada podržava i Sonja Liht. Zato nema izlaza.

16-04-05

Predrag Popović

www.predragpopovic.wordpress.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime