Bezakonje Kfora na Kosovu i Metohiji!

0
899

usa_terorists Izazivaju saobraćajne udese, ubijaju, ranjavaju i ne odgovaraju!?

Srbi na Kosovu i Metohiji su mnogo zla i nesreća doživeli od Kfora koji je ovde došao da navodno uvede mir a u startu je stao na stranu Albanaca i zločinaca!

Do sada je više Srba ubijeno od strane Kfora, mnogi Srbi su ostali trajni invalidi od puščanih metaka koje je na njih ispalio Kfor a u traženju nadoknade štete za ta teška krivična dela još niko od Srba nije mogao da ostvari baš ništa. Čak ni izvinjenje! I u saobraćajnim udesima koje je Kfor izazvao još niko nije mogao da nadoknadi štetu?

Da očigledno na putu Kfor može da ugrožava saobraćaj, izaziva saobraćajne udese i ugrožava živote ljudi primer je Milana Markovića iz Kosovske Mitrovice, koji je pukim slučajem preživeo u udesu koji je izazvao Jermenski Kfor, koji je na KiM u sektoru američkog Kfora.

Кфор-кривац-за-удес-каже-се-у-полицијском-извештају-1024x382I u zvaničnom policijskom izveštaju kada se dogodio saobraćajni udes 6. aprila 2014. godine kod sela Jagnjenica, na putu Zubin Potok – Zvečan, kaže se da je do – „saobraćajnog udesa došlo u momentu kada se vozilo Kfora kretalo iz pravca Zubin Potok – Zvečan i usled neprilagođene brzine stanju puta (klizav kolovoz) vozač koči ali gubi kontrolu nad vozilom krećući se nizbrdo i udara u vozačeva vrata (Milana Markovića) pri čemu vozač i njegov suvozač (Srđan Tomanović) zadobijaju povrede.“…

Malo je falilo da se vozilo Markovića nađe u Ibru!

Јасна-слика-да-је-Кфор-кривац-за-удес-1024x507Vozač je zbog povreda ležao pet dana u bolnici gde je imao brojne specijalističke pregleda ali i troškove. Na autu je takođe imao velika oštećenja. Svu dokumentaciju je prikupio i poslao jermenoskom Kforu u Prištini za nadoknadu štete. Čekao je odgovor i dobio ga početkom oktobra ove godine (pisan je 27.09.2015.g.) u kome se kaže između ostalog “… Želimo da vas obavestimo da naš kontigent odbija da plati bilo kakvu nadoknadu….. Takođe vas ljubazno molimo da nam ovaj problem ne pominjete ponovo“. To je potpisao Komandir Jermenskog Nacionalnog Kontigenta Major, Karen Davtyan.

Da Vas podsetimo:  Kolika je opasnost po Srbiju nakon što je ‘izvozna demokratija’ Amerike doživela poraz protiv talibana?

Licemerno, drsko i bezobrazno od strane bahatih Kforovaca, koji su imali i zvanični policijski izveštaj da su krivi za saobraćajni udes. No, kod Kfora je izgleda nasilje institucionalizovano kao sredstvo u vođenju politike prema Srbima na Kosovu i Metohiji. A svuda u svetu takvo institucionalizovano nasilje se zove jasnim imenom – fašizam!

Zoran Vlašković

kmnovine.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime