Bezbožnici i bezdušnici u UN-u danas unapred stvaraju opravdanje za nove planske genocide nad Srbima

0
53

Svakom Božjem čoveku i Pravedniku jasno je da se danas u UN-u unapred stvaraju opravdanja za nove planske genocide nad Srbima.

Srpski narod je odavno izabran da danas prođe ponovo put Isusa Hrista, Pravednika i Spasioca sveta, jer je – zbog preteranog opšteg zla po svetu – neko morao biti izabran da ponovo bude razapet i iskupi Pravdu i Istinu. A ko vredi da bude razapet? Svakako onaj Božji narod koji je počinio najmanje zla u opštem zlu.

Biće na glasanju u UN-u sila koje će to svojim pravednim glasom Protiv tu vasionsku nepravdu (po)svedočiti i osuditi. Ali, sile mraka i zla često su mnogo u nasilju i bezdušnosti jače i brojnije. Jer, gola bezdušna sila i strah redovno smrde nečoveštvom.

Nečoveštvo je jedini siguran znak nasilja i trajnosti zla.

Treba li išta za istinu još reći o stvarnom planskom stradanju Srba na Isusovom Krstu za ceo Pravednički svet. Al, tirjanstvu Božji ljudi moraju i mogu stati za vrat jedinom Istinom radi nastavka slobodnog života. Danas se tirjanstvu staje za vrat glasom protiv zla u UN-u. Koliko će slobodnih Pravednika danas na glasanju u UN-u u Njujorku biti, svi ćemo videti i znati koliko smelih Pravednika u svetu danas postoji. A njih ni u Isusovom stradanju nije mnogo bilo. A među onima koji viču: „Raspni ga (srpski narod), raspni“, najgrlatiji i najglasniji su oni koji su nekad bili naši, deo nas koji su (p)ostali najveći otpadnički šljam.

Autor: Dragoljub Zbiljić

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime