Bezumna, jadna, ništavna piskarala

2
1047

piskaralaPO NAMA SIPAJU OTROV!
Mediji nas svakodnevno zapljuskuju dezinformacijama, šokantnim vestima, pogrešnim interpretacijama i vešto provučenim varkama između redova. Truju nam svest, uvlače se u podsvest i ma koliko u početku mi uspevali da filtriramo informacije, vremenom i sami prestanemo da opažamo detalje koji nam se indirektno plasiraju kroz tobožnje važne vesti.
NOVINARSTVO U SRBIJI JE MRTVO!
Svaki objavljen tekst, emisija, informacija dolaze iz iste kuhinje i istim začinom začinjene. Postepeno postižu ciljani efekat – PROMENU SVESTI!
Pogledajte naslove u novinama, pažljivo proučite tekstove ne tražeći u njima priču već proučavajući terminologiju koja se koristi i saznaćete šta im je namera. U NAŠU SVAKODNEVNICU, U NAŠ JEZIK I NAŠU SVEST SE UVLAČE NjIHOVE MISLI!
Tekst koji navodno kritikuje izdaju i kriminal, same izvršioce navodi s velikim poštovanjem ističući obavezno funkciju zlotvora (najpoznatiji primer – „premijer Vlade Srbije“ a ima i stravičnijih primera koje iz jasnih razloga ne želim nikada da napišem). Na isti način se pominju i najveći neprijatelji srpskog naroda, počinioci velikih zločina i razne neprijateljske organizacije.
Ovo treba imati u vidu kada se vesti kopiraju i citiraju. Prihvatajući njihovu terminologiju, podsvesno dajemo potvrdu navedenom.

A „novinarima“ mogu samo da kažem sledeće:
„BEZUMNA, JADNA, NIŠTAVNA PISKARALA, KOLIKI SU IZDAJNICI ONI KOJI VAM GURAJU SAŽVAKANE, MIZERNE, PODMUKLE, IZDAJNIČKE TEKSTOVE, MAKAR JEDNAKI AKO NE I VEĆI IZDAJNICI STE I VI SAMI“!

Elizabeta Petrović

nas-odjek

2 KOMENTARA

  1. Pa lepo ste poceli ali ste onda prekrsili sva novinarska pravila i poceli da zakljucujete umesto citaoca.Izgleda da je novi talas novinara koji je na silu uzurpirao medijski prostor posle 2000 unistio pravo novinarstvo kod nas za dugo vremena.Da vas podsetim :ko,sta,kako,gde i zasto.I nista vise pravi novinar ne sme da napise.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime