Biljana „Gde ste bili kad je Tijana ubijena“ građanima: Mirno spavajte!

1
1140
Biljana Popoivić Ivković / Foto: printscreen

Državni sekretar MUP, Biljana Popović Ivković, u svom mandatu najpoznatija po monstruoznoj rečenici „A, gde ste bili kad je Tijana ubijena“ Igoru Juriću, obišla je danas Obrenovac i poručila građanima da mogu „mirno da spavaju“, jer to mesto nije ugroženo od poplava.

Državna sekretarka se retko pojavljivala u javnosti nakon što je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom u emisiji uživo pokazala neviđenu bezobzirnost prema roditelju žrtve.

Biljana Popović Ivković ocu ubijenog deteta postavila je pitanje gde je on bio kad se zločin desio, nakon njegove reakcije da policija nije pronašla živo dete. Eto, to je najveće dostignuće u njenoj karijeri državne sekretarke, ako izuzmemo napade na političke protivnike.

Ista ta državna sekretarka ostala je na istoj poziciji u Ministarstvu unutrašnjih poslova, šef Nebojša Stefanović malo ju je sklonio u stranu nakon poziva javnosti da bude smenjena, kad već nema obraza da se povuče sama. I ništa se nije deilo, kako već to ide u SNS sistemu. Malo se primiriš i onda si opet u sedlu.

Biljana je prvo pojavljivanje u javnosti imala na proslavi Dana policije, sedeći tik uz predsednika Aleksandra Vučića, nastavila je svoje policijske dužnosti i danas se pojavila u Obrenovcu, kako bi zaštitila i ohrabrila građane ovog naselja nakon katastrofalnih poplava od pre šest godina.

– Prirodno je da strahujemo i svi se sećamo maja 2014. godine. Ipak, Obrenovčani danas nemaju nikakve potrebe za strahom, mogu mirno da spavaju – naglasila je Popović Ivković, nakon sednice kriznog štaba, preneo je MUP.

Kako se dodaje, ona je ukazala na posvećenost države, kako se ne bi ponovile posledice poplava 2014. godine.

– Država je pokazala, kao i lokalna samouprava, odgovornost. Veliki trud i rad je uložen prethodnih godina, a za rezultat imamo da Obrenovčani danas nemaju potrebe za bilo kakvim strahom – kaže Popović Ivković uz reči da su pripadnici MUP uvek na usluzi građanima, spremni da im pomognu, kao što to čine uvek i u svim situacijama.

Da Vas podsetimo:  Čime je Glišo Vidović narušio ugled policije?

T. D.
Izvor: direktno.rs

1 KOMENTAR

  1. Teško je naći prave reči za tzv. „državnu sekretarku“ MUP-a Srbije, Biljanu Popović Ivković i njen postupak prema Igoru Juriću. Kada bih je nazvao bezobzirnom kerušom – uvredila bih plemenitu domaću životinju. Da ke Srbija normalna i civilizovana država, takva idiotkinja bi sutradan bila otpuštena s posla jer nanosi štetu i ruši ugled instutuciji u kojoj radi, pa i samoj državi!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime