Biljka koja ubija rak bez oštećenja organizama – recept

0
1382
Foto: printskrin/webtribune

Razgovaraćemo o činjenici da maslačak, sem što sprečava rizike raka , i leči ga. Lako se priprema,koristan je i ima lekovita sredstva..

U prošlosti ovaj čaj je bio univerzalni lek, danas se koren koristi u tretiranju raka.

Eksperti su rekli da je maslačak bolji tretman od hemoterapije.

Studija koju je sproveo Kanadski odsek za hemiju i biohemiju navodi da ovaj koren pobeđuje rak i ostavlja netaknute zdrave ćelije.

Eksperti su odobrili ovaj metod lečenja. 72-godišnji John Carlo lečio je rak mesec dana. Ali nešto se promenilo kada je probao čaj od maslačka. Posle četiri meseca bio je u stanju remisije.

Zdravstvene prednosti maslačka:

Među ostalim komponentama, maslačak sadrži vitamine A, B i C, folnu kiselinu, kalijum, silicijum, gvožđe i tanine.

Čišćenje:čisti naše telo od toksina. Stoga preporučujemo ovo posebno za one zdravstvene probleme koji zahtevaju uklanjanje toksina, kao što su holesterol, mokraćna kiselina ili protin, dijabetes, bubrežni kamen itd.

Diuretik: Pomaže nam da uklonimo tečnosti i sprečimo njihovo držanje u organizmu. Posebno je pogodan za slučajeve otoka zbog viška tečnosti.

Zaštita: Štiti jetru i žučnu kesu, naravno stimuliše njenu funkciju, tako da može biti vrlo korisno za hepatitis.

Poboljšava funkciju bubrega i pomaže u prevenciji cista i uretritisa. Poboljšava probavni proces i otvara apetit, idealan za slučajeve anoreksije.
Deluje kao lagan laksativ.

Poboljšava stanje kože,rešava probleme kao što su akne, koprivnjača, psorijaza, itd., poboljšava zarastanje rana.
Zahvaljujući sadržaju silicijuma, održava zdravlje kose i kože. Sadržaj gvožđa čini ga odličnim alatom za sprečavanje i lečenje anemije.

Kako konzumirati maslačak pravilno?

Najčešći način pripreme maslačaka je čaj, kuva sa list i koren biljke. Možemo piti do tri šoljice dnevno.Ova doza se preoručuje kao tretman ,jedan do tri meseca.

Da Vas podsetimo:  Katarakta mozga

Ekstrakt koji se može kupiti ima iste karakteristike kao infuzija, ali sa većom koncentracijom, pa je vrlo korisno ako želimo da izvršimo detaljnije čišćenje ili lečenje nekih zdravstvenih problema uz pripremu kao što smo ranije naveli.

Webtribune.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime