Bjegunac Sandulović: Istina se ne može ubiti!

1
7161

Čovjek kojeg su pokušali ubiti četiri puta, prijatelj pokojnog premijera Đinđića, šef republikanaca Srbije, Nikola Sandulović nalazi se u Splitu nakon incidenta u Londonu gdje je iz publike Aleksandru Vučiću mahao CD-om. Nakon toga srbijanski mediji su podigli prašinu da se radi o mafijašu, opasnom čovjeku, pučistu, a kako bismo utvrdili pravu istinu glavni urednik portala udarno.com se dao u potragu za Sandulovićem po Splitu. Čovjeka oko kojeg se podigla europska prašina pronašli smo u skromnom stanu zajedno sa kćerkom.

sandulovic

SANDULOVIĆ: SRBIJA NEMA MEDIJA, NEMA OPOZICIJE, NEMA SLOBODE! VUČIĆEV KUM JE POKUŠAO UBITI MENE I MOJU KĆER JER MNOGO ZNAM O UBOJSTVU MOGA PRIJATELJA ĐINĐIĆA. TRAŽIM POMOĆ EU!!!

Glavnog urednika zanimalo je tko je bjegunac Nikola Sandulović koji je navodno napao premijera Srbije Aleksandra Vučića. Dva sata je trajao ugodan razgovor sa čovjekom kojeg su predstavili trenutno najopasnijim kriminalcem Srbije i ono što se da zaključiti je da Sandulović ima uplive u poslove i odnose sa visokom srbijanskom politikom, pokojnim premijerom, Vladimirom Bebom Popovićem kojeg naziva kelner, Čedomirom Jovanovićem (kojeg smatra krivcem što je premijer Đinđić izgubio život), te ljudima koje je hvalilo poput Zorana Živkovića i Dušana Mihajlovića (ministre iz operacije Sablja). Također, Sandulović ima dokaze da je Aleksandar Vučić dao nalog srbijanskoj BIA-i da ga likvidira jer Sandulović zna previše o Vučićevoj umiješanosti u ubojstvo Đinđića. Štoviše kum Aleksandra Vučića je pratio mjesecima maloljetnu kćer Sandulovića, a prijetnje su kako tvrdi posljednjih godina učestale. “Aleksandar Vučić bio je ministar informiranja u vrijeme ubojstva novinara Slavka Ćuruvije. Vučić je gori od Miloševića samo tek slijedi otkrivanje.”

sa djindjicem

PREMIJER ĐINĐIĆ I SANDULOVIĆ (PRIJATELJ, SAVJETNIK I ČLAN OSIGURANJA ĐINĐIĆA)<

Nakon što je obavio razgovor u splitskoj policijskoj upravi, Sandulović je dočekao našu ekipu.“U Srbiji je cenzura i ne može se postaviti pitanje, pa sam kupio kartu i otišao u London da postavim pitanje Vučiću. Vodio sam kćerku sa sobom jer su joj prijetili ubojstvom. Ne mogu ga nazvati premijerom jer on nije moj premijer. Od jednog pitanja i cd-a su napravili incident. Nudio sam mu zanimljiv cd da posluša. Zanima me Srbija, uspješna Srbija i nju sanjam i to nije državni udar. Odvjetnici štrajkaju, policija štrajka, prosvjeta, u Srbiji je kaos. Sve se svelo na laži koje proizvodi Vučić i njegovi mediji. Mjesec dana prije su mi uhodili kćer, Šešeljev kum i djelatnik BIA-e.” Pa mediji predstavljaju Srbiju kao modernu zemlju koja je sve stabilnija, prenosimo. “Zato sam morao da pobjegnem u Split, bivša žena mi je odavde. Moram iz egzila da se borim za Srbiju.” Pitali smo ga što će da jede i od čega živi, na što je rekao kako su mu ostali prijatelji i svi građani Srbije koji traže bolju i naprednu zemlju. “Ja nemam šanse da dokažem da sam nevin čovjek, meni su mediji presudili, oni donose presude u Srbiji. Čovjek koji je ukopao Đinđića je heroj a ja sam kriminalac.”

kum

VUČIĆEV KUM PETAR PANIĆ PAN KOJI JE PRIJETIO KĆERKI SANDULOVIĆA

Da Vas podsetimo:  SRAMOTA: Umesto MUZEJA ona je RUINA! Kuća VELIKOG KRAGUJEVČANINA u RASPADU!

Sandulović je bio član DC i jedan od velikih prijatelja i savjetnika Đinđića, no razišli su se oko 2002. kada je kako kaže Sandulović vidio da ne ide sve u pravom smjeru. Izgradio je veliku karijeru u golubarskom savezu i ugostiteljstvu, no kako je politički postajao nepodoban, stalno su mu stizale prijetnje. U Srbiji su ga upisali u tzv. Bijelu knjigu kao bossa Zvezdarskog klana, da bi ga označili i šefom golubarske mafije. Nakon Đinđićeve smrti, Sandulović je u 4 navrata izbjegao smrt.Teško je ranjen 2010. kada je bomba bila podmetnuta pod njegovu džip u Zemunu, a bio je meta ubojica i 2006. godine, kad su bacili bombu u dvorište njegove kuće na Senjaku. Nakon četiri poznata neuspjela pokušaja ubojstva, Sandulović je prošao kroz pakao, prijetnje smrću je dobijao svakodnevno, i to ne samo on, već i članovi njegove obitelji. Kćerku su mu nepoznate osobe pratile na putu do i od škole, sin jednog od optuženih za postavljanje bombe joj je upao u školu i prijetio.

Razgovarao Toni Eterović

udarno.com

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime