Bjelina tuča poslužila Vučiću kao predstava, snimak stigao za 2 minuta, srećom nije ovo slučaj naplatne rampe

1
197
Foto: Printskrin/ YouTube

Reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić rekao je nakon što je saslušan u tužilaštvu u Nišu i nakon što mu je ukinuta mera pritvora, da mu je “žao što je naseo na provokacije Predraga Antonijevića koje traju više od godinu dana”.

– Žao mi je što se gospodin Antonijević pojavio, ne znam zašto, baš u trenutku kad sam imao dve veličanstvene premijere. Žao mi je što nisam izdržao da ja dostojanstveno ignorišem te njegove grozne provokacije i što sam dozvolio da ovo baci senku na divne događaje u Nišu – rekao je Bjelogrlić novinarima, prenose mediji.

Tuča Dragana Bjelogrlića i reditelja Gage Antonijevića, glumac priveden…

Korona virus, Velika Britanija i književnost: Šta Džejn Ostin može da…

Darko Mitrović o „onom“ otkazu: Puna su im usta slobode govora, a…

Dodao je – Žao mi je što sam to uradio.

On je rekao da se nije uputio ka Antonijeviću dok su sedali u lobiju hotela, već da je krenuo u WC.

– Tek na njegovo dobacivanje sam reagovao. Toliko i hvala – naveo je Bjelogrlić.

On se pre toga zahvalio ljudima iz tužilaštva i, kako je rekao, divnim policajcima Niša.

– Uvek sam se pitao zašto volim ovaj grad i shvatio sam da je u najtežim trenucima ovaj grad uz mene. Zahvaljujem im se što su bili profesionalni, što nisu podlegli pritiscima i što su mi dali mogućnost da objasnim šta se zaista desilo – rekao je i napomenuo: To što se zaista desilo nije ono što su pisali režimski tabloidi.

Njegov advokat Goran Draganić je rekao novinarima da je postupak pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu vođen profesionalno i kvalitetno,

– Moram da kažem da je bilo otežano raditi nakon jučerašnjeg nezapamćenog medijskog linča koji je vođen od strane tabloida – rekao je Draganić i dodao da ga raduje što je ukinuta mera zadržavanja.

Da Vas podsetimo:  Godine koje su pojeli petooktobarski mrmoti

On je rekao i da kod Bjelogrlića nisu nađene nikakve psihoaktivne supstance i nedozvoljene količine alkohola.

Bjelogrlić je danas salušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu zbog sumnje da je nekoliko puta udario reditelja Predraga Antonijevića u hotelu “Ambasador”, gde su se zatekli tokom 56. Filmskih susreta. Njemu je ukinuto zadržavanje i biće pušten na slobodu.

Dragan Bjelogrlić je saslušan u svojstvu osumnjučenog i priznao je izvršenje dela, rekao je za Euronews Srbija zamenik portparola Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.

– Izrazio je žaljenje zbog izvršenog krivičnog dela, pa se ne predlaže se pritvor protiv njega – naveo je Stanojević i istakao da se nastavlja prikupljanje drugih dokaza i da počinje postupak.

Kako kaže, sledeći korak je ispitivanje oštećenog, a zatim će se ispitivati i svedoci.

– Postoji mogućnost i da se izvrši veštačenje telesnih povreda na oštećenom, kao i da će se prikupljati još neki dodatni dokazi, ukoliko tužilac bude smatrao da ima potrebe za tim – rekao je Vladimir Stanojević.

Bjelogrlić je osumnjičen za krivično delo nasilničko ponašanje.

Kakav je to film da nema šege šore i ševe?

– Ovo se lepo namestilo Vučiću, da od toga pravi dramu, da od toga pravi predstavu. Prva informacija je bila “Gaga Antonijević napadnut s leđa.” Srećom ovo nije slučaj auto puta i naplatne rampe pa je snimak stigao u roku od dva minuta. Ja pogledam i vidim da čovek direktno napada gospodina Gagu. Malo ga izudara, neki bi rekli nedovoljno, neki bi rekli previše a ja ću biti uzdržan. Dakle malo ga je išamarao, situacija je takva bila da je tu verovatno bilo i alkohola ali samom događaju je pridat preveliki značaj.

Da Vas podsetimo:  Poverenik: Odbrana zemlje bila bi ugrožena ako bi građani znali šta od oružja imaju ministri

Pink je poslagao šaržu “najačih analitičara” sintetičara i neko pored Sarape, liči mi na Gagu Antonijevića, priđem televizoru – jeste Gaga Antonijević. Čovek koga su lemali teško, jedva preživeo je posle 15 sati mogao da izdrži a morao je biti na ekranu. Prema tome farsa je poslužila da se mi kao gledaoci okrenemo tim nekim stvarima i kažemo jao Gagu pretukao onaj mladi čovek, 4 godine mlađi – komentarisao je novinar Slobodan Stupar gostujući na N1.

Izvor: Nedeljnik

 

1 KOMENTAR

  1. Napao ga je direktno,sledja,bez ijedne rijeci upozorenjato smo svi lijepo vidjeli na snimku.Onda je nastavio ali su mu pokreti usporeni,znaci pijan.I jos neznam zatsto zasto Vucic to nebi mogao komentarisati.A ja Bjelogrlicu nikad necu zaboraviti majicu Jovana Divjaka.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime