Bogovađa – problemi s azilantima (necenzurisano!)

2
973

Ono što nećete videti na javnom servisu Srbije niti pročitati u režimskim medijima. Prava istina o azilantima koji borave u Bogovađi.

like-button.net here

wordpress-themes.org here

2 KOMENTARA

  1. Ali, ko je primio te azilante? Državne vlasti? Potpisali su nekakav ugovor s EU da bi azilanti ostali u Srbiji i da ne bi išli dalje u zemlje Evropske unije. Šta ćenama Pakistanci? Znate li koliko ima Pakistanaca? Mogu da preplave ovu zemlju, a da se u Pakistanu uopšte ne vidi da ih je manje. Valjda, Srbija nam je pusta, pa je sada ovako treba naseliti? Jedno je humanost (ono o čemu vi govorite), a drugo je gorka realnost u kojoj živimo.

    Tu svedoči više lica (a ne jedno), a u pitanju su vikendice u kojima sada nema puno ljudi.

    A poređenje s izbeglicama iz Hrvatske nema smisla, jer smi mi isti narod; i oni nikoga nisu maltretirali. Što se priča tiče, mislim da ste u svom stradanju postali preosetljivi. Uvek ima onih koji će o svakome govoriti loše, pa tako i o vama koji ste spasavali glavu pred neprijateljem.

  2. …Veoma negativan lik je čovjek koji je uradio ovaj video, otprilike tako su govorili o nama (izbjeglicama iz hrvatske i BIH) kad smo bili isto u tim NE prilikama kao trenutni azilanti…od 50-ak provala jedva jedna osoba(vlasnik) svjedoči o tome…zamislite „bezobraštine“ sa strane azilanata kad na minus 5 hoće da se griju, jedu, spavaju…pa još i obuju…Ne dozvolite da vam kradu voće, dajte im višak…upravo slušam riječi na 30-toj min videa i tu prelazi svaki ukus komunikacije i žalim što ovo i pogledah i prokomentarisah…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime