Botovi – ljudi bez morala

1
1003

„BITANGE JEDNE BEZOBRAZNE“: SNS botovi u Vršcu upali na tribinu sa ODŠTAMPANIM „STAVOVIMA“!

Ono što je zasenilo celu tribinu DJB-a u Vršcu su bili pronađeni papiri SNS botova koji su unapred imali spremljen „lični stav“ na papiru. Ne razmišljajući, nakon završetka tribine, bacili su ga. Ipak, nekom nije bilo teško da ih izvuće iz kante i prikaže sramotu!

Pokret Dosta je bilo, u Vršcu, održao je tribinu o samodoprinosu. Na tribini su bili prisutni i advokati koji prema nameri Saše Radulovića treba da zastupaju penzionere u procesu povraćaja samodoprinosa. Ipak, sam Radulović nije bio prisutan.

Ranije, tokom dana, objavljena je informacija, da su za to nadležni državni organi i penzioneri treba da se obrate nadležnom PIO fondu koji im za to stoji na raspolaganju.

Ono što je zasenilo celu tribinu i temu su bili pronađeni papiri SNS botova koji su unapred imali spremljen „lični stav“ na papiru. Ne razmišljajući, nakon završetka tribine, bacili su ga. Ipak, nekom nije bilo teško da ih izvuće iz kante i prikaže sramotu!

– Tribina DJB u Vršcu. SNS botovi imali spremljen „lični stav“ na papiru! Nakon tribine su ga bacili, a mi ga nasli, piše na jednom Tviter nalogu.

Penzioneri su na izlaganje advokata reagovali burno, jedan od prisutnih je rekao da mu ne pada na pamet da tuži grad u kome živi, pošto je on taj koji je ukinuo odluku o samodoprinosu.

Da SNS botovi ne mare za principe, a ni lične stavove već smo znali, ali se pitamo gde je granica zdravog razuma.

Da Vas podsetimo:  Izborna lutrija: Kako su Pink i Hepi otpisali milionski dug radikalima

www.infozurnal.net / Espreso

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime