Jadni

9
1421

JADNI

Svi mi koji nismo izašli na prošle izbore, kada je pobedio Aca Dramoser i njegov kriminalni kartel, smo – jadni!

Tako nas optužuje Žarko Jokanović u svojoj kolumni u „ BLIC“-u.
http://www.nspm.rs/hronika/zarko-jokanovic-vasa-visocanstva-%E2%80%93-apstinenti.html

Odavno sam prestao da čitam BLIC.

Još iz vremena kada je vladala žuta mafijaška hobotnica.

Odbio sam da čitam režimske novine.

Ne čitam ni njihovog Kolumnistu.

Pošto mi je nekoliko ljudi ,koji prati moj rad, poslalo ovu kolumnu, gore navedenu, pošto su tu kolumnu objavili već sajtovi bliski današnjoj, nazovimo je u ovom tekstu „opoziciji“, i pošto ste me zamolili za komentar, odlučio sam, pročitavši šta je Jokanović napisao, da iznesem svoje mišljenje.

Mislim da su stavovi izneseni u ovoj kolumni, baš na ovakav način, važni za razumevanje naše nacionalne tragedije i naše žalosne političke zbilje u kojoj vlada potpuna politička kofuzija, namerno se takvo stanje decenijama održava, da bi se građani izbezumili u političkom ludili i vlasti i opozicije, gde se više ne zna ko za koga radi, ko koga plaća i ko sa kim pravi saveze i koalicije.

Ne zna se više ko je vlast a ko opozicija, jer, prema poslednjim podacima, preko 55% članova SNS su pripadali DS , 5% G17 i 25% su preletači iz svih ostalih partija.

U takvom potpunom odsustvu moralnih principa, političkih načela i elemantarnog ljudskog dostojanstva, kulture i pristojnosti, u potpunom političkom bućkurišu, stanje u društvu je svakoga dana sve tragičnije i preti potpunom gubitku državne samostalnosti i nacionalnog suvereniteta, danas je to društveno urušavanje i političko obesmišljavanje kulminiralo u vladavini pomahnitalog psihopate, konvertita i veleizdajnika Ace Dramosera, koji je dobio zadatak da potpuno uništi Srbiju i da kazni Srbe kao remetilački faktor na Balkanu, koji vekovima nerviraju krstaškog Velikog Inkvizitora zbog svog vekovnog hrabrog opiranja krvavom imperijalnom osvajanju i porobljavanju.

Otuda sam odlučio da počistim te zakaljane političke Augijeve štale, da se osvrnem na neosnovane optužbe koje su iznete u ovom prljavom tekstu, da odbranim sve nas koji smo napadnuti i da napravim red u toj programiranoj političkoj konfuziji, koja ima samo jedan cilj da političkom ološu svih boja i ideologija decenijama unazad, sve od uvođenja višepartijskog sistema do danas, donese unosne tranzicione profite.

I ništa više.

Barabe na vlasti interesuje samo novac.

Oni preziru narod. Gade se tog svog naroda.

Osvojena politička moć je samo u funkciji njihovog ličnog bogaćenja.

Potrebno je da otvoreno progovorimo o podlim podmetanjima, koja su se u ovoj naručenoj kolumni pretvorila u prljav i brutalan napad,takvo vređanje svih građana koji odbijaju da izađu na izrežirane i nameštene izbore još nisam pročitao, jer se ovde očito zamenjuju teze i napadaju oni delovi politički prosvećenog dela društva koji ne žele da budu klovnovi, pajaci ili plaćeni gledaoci u cirkusnoj predstavi za dobijanje političkog legitimiteta srpskog Kralja Ibija.

Prvo ću početi sa najzanimljivijim citatima iz ove „opozicione“ propagandne kolumne.

Važno je danas to da uradimo, jer nam spremaju ponovo prevaru.

Suština mog pisanja je da raskrinkamo tu prevaru.

I da sprečimo da građani budu, opet, nasamareni.

Imamo valjda pravo da se, optuženi da smo – jadnici, borimo da dokažemo ko je ko na našoj, sve žalosnijoj i bednijoj, javnoj sceni, gde politički ološ prodaje svoja politička uverenja kao švercovanu bofl robu, ubeđeni da je birač politički idiot i potrošački debil koji sve gluposti može da proguta, dok kupac zna da je roba švercovana, ali se pravi, nemajući drugog izbora, da roba nije pokvarena, da nije škart, da nije baš rđava, da nije sa političkog otpada, da ne smrdi, zatvara nos, sam sebe ubeđuje da može da mu taj politički škart posluži nekako da stvori privid da živi u uređenoj predstavničkoj parlamentarnoj demokratiji koja će rešiti sve njegove nagomilane životne probleme.

Greška!

Neće rešiti ništa!

Tu je suštinska greška u političkom razmišljanju.

Sistemska greška!

Problemi ne mogu da se reše u uspostavljenom političkom sistemu.

Koji se decenijama ne menja.

Samo se problemi , iz godine u godinu, sve više nagomilavaju.

Uvećavaju.

I prete da, konačno, potpuno unište i razore naše društvo.

Problemi se ne rešavaju i ne mogu da se reše jer je uspostavljen politički totalitarni sistem, koji sve te naše probleme stvara.

Suština naše političke propasti nalazi se, dakle, u tom totalitarnom političkom sistemu.

Nije važno da li je to komunistički, nacionalsocijalistički, neoliberalni ili veleizdajničko-konvertitski totalitarni režim.

Svi su isti.

Svi su – totalitarni.

I svi na istu prevaru decenijama opstaju.

Obmanom građana!

Veće zlo se, navodno, zamenjuje manjim zlom, sve dok, vremenom provedenim na vlasti, ne postanemo svedoci da manje zlo, opet, ne naraste na veliko zlo.

I tako iznova.

Do potpune državne i nacionalne propasti.

Ko ovo ne razume je politički idiot.

I nije mu mesto na javnoj sceni.

Ili ima interese da podržava jednu stranu Zla.

Pa je, samim tim, protuva i baraba.

Kako društvo da spasimo svakog Zla?

Kako zajednicu da spasimo od nasilja i porobljavanja?

Nema manjeg i većeg Zla.

Zlo je uvek samo Zlo.

Suština našeg opstanka je da Dobro pobedi Zlo.

A to se u politici jedino može da postigne – rušenjem totalitarnog političkog sistema.

Nema drugog načina.

Kolumnista to, nažalost, uopšte ne razume.

On je stao na jednu stranu Zla i optužuje sve nas,kako nas naziva, Vaše veličansvo apstinenti.

Ovo sprdanje je odraz političkog infatilizma Kolumniste.

Mi smo krivi.

Evo,pročitajte ko smo mi koji ne izlazimo na nameštene i falsifikovane izbore za zamajavanje i prevaru siromašnih i opljačkanih građana.

Da Vas podsetimo:  K' k' v narod t' k' v vlas'

„ LJutnja na opoziciju olakšaće vam krkljanje na dnu pakla koje vam je priuštila ova vlast, čija ste vi najpodmuklija i najznačajnija poluga. Tobože opoziciono nastrojeni, ali jadni, jer nemaju za koga da glasaju. Suštinski, vi ste deo mašinerije jednog diktatora, koji besprizorno vlada.“

Kakav rečnik?!?

Kakve optužbe?!?

Kakva podlost?!?

Kakav bezobrazluk?!?

LJutimo se na „opoziciju“ i ne glasamo za nju jer nam je tako lakše da krkljamo na dnu pakla.

Koje nam je priuštila ova vlast.

Zar pad na dno pakla nije počeo sa prošlom vlašću?

Koja je danas „opozicija“.

I koja nije odgovarala za pakleni plan pljačkanja države i građana.

Niko nije sudski procesuiran.

Niko iz prethodne vlasti nije uhapšen?

Niko nije odgovarao za zločin koji su počinili državi i narodu.

Opljačkani kapital je ostao kod pripadnika oligarhije žute mafije.

Nova vlast ih nije dirala.

Zašto?

Može li nam Kolumnista to da objasni?

Ne morate da budete kolumnista BLIC-a da zaključite, na osnovu drevne srpke mudrosti, na osnovu našeg kvantnog uma, da je postignut tajni dogovor između bivših i sadašnjih na vlasti.

Pakleni plan na dnu.

Dok građani krkljaju.

A krkljanje postaje naše opšte stanje propasti.

Dogovor u kome sadašnja vlast neće ništa da preduzima na uzimanju opljačkanog kapitala od prošle vlasti, ako deo tog kapitala bude prenet na lične račune glavnog bosa kriminalnog kartela sadašnje vlasti i ako šef žute mafije bude pristao da izigrava „ opoziciju“, te tako direktno pomaže sadašnjoj vlasti da sigurno vlada.

To je taj pakleni dogovor.

Koji odlično funkcioniše.

Na nesreću većine naših građana.

Koji krkljaju u siromaštvu i nepravdi.

Nismo, dakle, mi koji odbijamo da budemo ikebane u ovoj parlamentarnoj tragikomediji „najpodmuklija i najznačajnija poluga“ ove veleizdajničke vlasti, nego je to upravo današnja „ opozicija“, koja je nekada bila kriminalna i odnarođena vlast, koja je direktni krivac za uništavanje i obesmišljavanje petooktobarske građanske energije, koja je, zbog svega što je uradila u periodu 2001-2012. godine, odgovorna za ponovni dolazak na vlast nekadašnjih ratnih huškača, ratnih profitera i zlikovaca šovinista, koji su se danas pretvorili u neoliberalne satrape, EU talibane, autošoviniste i veleizdajnike.

Kada sam u februaru 2001.godine odbio dalju saradnju sa premijerom Zoranom Đinđićem, posle više od dvanaest godina saradnje na rušenju nacionalsocijalističkog despotskog režima, kada sam se sukobio sa njim zbog primene pogrešnog neoliberalnog modela šok terapije, operacije bez anastezije i banditske privatizacije, kada sam mu u lice rekao da će se to tragično završiti po državu i naciju, ni slutio nisam da će on biti izveden na streljanje, da postoji velika opasnost da se poražene snage iz nacionalsocijalističkog režima, kada njegove pogrešne reforme propadnu, presvučeni i premazani vrate na vlast, on mi je samouvereno tvrdio da grešim, da se to nikada neće dogoditi i da su te prošle snage Zla konačno istorijski poražene i bačene na smetište naše istorije.

Vreme je pokazalo da sam bio u pravu.

Zašto su ratni huškači, ratni profiteri i šovinisti ponovo dovedeni na vlast?

Zašto su zlikovci iz nacionalsocijalističkog totalitarnog sistema pobedili na izborima kriminalni žuti mafijaški klan?

Kome je trebala ta njihova pobeda?

Zar tada manje „opoziciono“ Zlo nije pobedilo veće Zlo žutoga mafijaškoga klana?

Glavni krivci za vampirsko uzdizanje ratnih huškača, ratnih profitera i šovinista, glavni krivci za naš pad na dno pakla, gde danas krkljamo, glavna „ najpodmuklija i najznačajnija poluga“ opstanka i održanja političkog totalitarnog ustrojstva, koji nam je doveo na vlast šizofrenog psihopatu Dramosera, upravo je kriminalna prošla vlast.

Kako je vladala žuta mafijaška hobotnica?

Evo nekih konkretnih rezulatata njihove vlasti.

O tome sam detaljno pisao u periodu njihove vladavine.

Kada je vladao strah da im se neko javno suprostavi.

Lažnim reformatorima i neoliberalnim japijevcima, koji nisu imali jedan dan radnog iskustva u struci.

I zbog tog mog javnog suprostvljanja kriminalnoj vlasti bio sam ponovo zabranjen.

Prema mojoj stručnoj analizi, koju BLIC nikada nije smeo da objavi, jer je bio režimski list, godišnji prosečan privredni rast u periodu 2001- 2012.godina bio je bednih 3,29%, dok je zvanična inflacija prikazivana 13,08%, ali je realna bila – 650%, javni rashodi su povećani 1060%, infostan – 2178%, struja-405%, porez na stan-628% ,spoljno-trgovinski deficit je narastao na 61,1 milijardi evra i ukupno je izneto iz zemlje preko 141 milijardi evra. Samo na privatizaciji je pokradeno 25 milijardi evra, dok su banke iznele preko 21 milijardu evra. Na osnovi dug od 8,2 milijarde dolara, koga smo mogli da u potpunosti otpišemo zbog zlikovačkog NATO bombardovanja i da tražimo još 100 milijardi dolara za štetu koja nam je naneta, nadodate su kamate od 7 milijadi dolara, koje nismo mogli ni da plaćamo, jer su nam bile uvedene sankcije, pa je tako naš dug lažno uvećan da bi nam krstaši otpisali 62% duga, što sam tačno predvideo još 1999.godine u objavljenoj knjizi PROGRAM ZA SPAS SRBIJE, a to nadodavanje i prihvatanje lažnog duga sa kamatama doneo je nekolicini političkih kriminalaca iz DOS-a milionske provizije.

Koliko mi prostora treba da napišem o svim malverzacijama mašinskog inženjera Dragana Đilasa i njegovo narastanje u medijskog tajkuna i milionera?

O tome na internetu ima dosta.

Dragan Đilas, koji je danas, kako vidim, neki predvodnik te lažne opozicije, ne može, na svu sreću, da izbriše istoriju svog uzdizanja do tajkuna.

Bilo je pametnih ljudi koji su videli da nova vlast Srbiju vodi u sigurnu propast, na dno pakla, pisali smo o tome i u oktobru 2001.godine i objavili knjigu KUDA IDE SRBIJA.

Da Vas podsetimo:  Nisam matematičar, ali volim da pomognem

Opominjali šta može da se dogodi.

Tadašnju vlast to nije zanimalo.

Nažalost, nastavljeno je srljanje, pljačkanje, otimanje i lično bogađenje.

Žuta mafijaška hobotnica je usavršila kriminalno otimanje od države i građana.

Kako se danas brane, obogatili su se po zakonu.

NJihovu pohlepu i tehnologiju pljačkanja nasledili su Dramoser i njegov kriminalni klan.

Sve što danas rade, naučili su od žutih kriminalaca.

Kada su bili u vladi nacionalsocijalista, za vreme bombardovanja, zadovoljavali su da otmu od države stan.

Danas nam otimaju čitavu državu.

Znači, agresivne optužbe Kolumniste da su građani krivi što ne izlaze na nameštene i falsifikovane izbore i što ne glasaju za lažnu opoziciju, predstavljaju deo propagandne kampanje medijskog tajkuna Đilasa, koji to zaista misli o nama građanima što Kolumnista piše, misli o građanima isto ono što je misilo i dok je bio na vlasti, da smo najpodmukliji deo poslušne raje, jer ovim izvrtanjem teze i zamene krivice, ovim divljačkim napadom na građane koji im ne veruju, pokušavaju da sakriju istinu, da upotrebim reči Kolumniste, da je upravo tajkun Đilas i njegova politička bratija luzera željnih ponovo vlasti „ suštinski deo mašinerije jednog diktatora, koji besprizorno vlada.“

Kolumnisti mogu da odgovorim njegovim rečima :

„ LJutnja na građane, koji ne izlaze na nameštene i falsifikovane izbore,olakšaće Draganu Đilasu krkljanje na dnu pakla koje mu je priuštila ova vlast, čiji je on najpodmuklija i najznačajnija poluga.Tobože opoziciono nastrojen, ali jadnik, jer neće građani za njega da glasaju.Suštinski, on je deo mašinerije jednog diktatora, koji besprizorno vlada.“

Šta dalje piše kolumnista?

„ Za to vreme Vlada Srbije naručila je alkohola u vrednosti od 51.000 evra: 1.836 flaša rakije, 1.080 viskija… Da proslave vašu mudru odluku da ih podržite neizlaskom na izbore – jer nemate za koga da glasate od opozicije. Zato, ne zaboravite da vođa vlada pomoću samo jedne rečenice, koju vam je nametnuo kao vašu mantru: ’’Svi su isti’’. A, prema rezultatima parlamentarnih izbora 2016. godine, on je u Beogradu, dobio 22% glasova, baš koliko i opozicija. Uz 8% glasova socijalista. Zahvaljujući tome što je bilo 48% apstinenata – on ima 100% vlasti. Jer, vi ste mu to omogućili. Svojim nečinjenjem. Iz gluposti, neznanja, inertnosti, inata – svejedno. Vi ste saučesnici ovoga zla.“

Šta još piše kolumnista nama, saučesnicima ovog zla?

„ Zato – izađete i glasajte. Ako hoćete – imate koga. I potpuno nove i stare koje znate. Samo ako hoćete. Ako jalovu filozofiju zamenite pragmatičnošću. Jer, ne venčavate se sa onim za koga glasate.Zato vas pozdravljam vašim tradicionalnim pozdravom:Nečinjenjem vi perete ruke – lažni moralisti i istinske bruke.“

Je li to sve?

Nije.

Posle potpisa, setio se još nečega.

Važnog.

„P. S.

Neizlaskom na izbore ne svetite se opoziciji – nego sebi i svojoj deci. Time činite ne samo da opstane jedna pogubna vlast – nego joj omogućavate da bude još poganija.“

Pogledajmo malo izbornu matematiku.

Kolumnista je pokušao da prikaže na primeru Beograda.

Zašto Beograda?

Dramoser vlada na teritoriji Srbije.

Koju uništava i rasprodaje.

Svi podaci su zvanični državni podaci.

Prema poslednjem popisu iz 2011. godine u Srbiji ima – 7.186.862 stanovnika.

Biračko telo za predsedničke izbore 2017.godine, na kojima je ubedljivo pobedio Aca Dramoser, iznosi – 6.724.959 glasača.

Prema državnoj statistici prosek živorođenih u poslednjoj deceniji je – 67.459 pripadnika nove generacije.

Ako do punoletstva, kada imaju mogućnost da glasaju, ima ukupno 17 generacija, onda je to 17 x 67.459 =1.146.803 nepunoletnih građana.

Kada od ukupnog broja građana po popisu oduzmemo ovih 1.146.803 neponuletnih državljana koji ne glasa, ostaje 7.186.862 – 1.146.803 = 6.040.059 građana koji imaju pravo glasa.

Kako je na predsedničkim izborima bilo – 6.724.959 građana koji imaju pravo da glasaju?

Ta zvanična razlika je ogromna i iznosi 6.724.959 – 6.040.059 = 684.890

Znači, u biračkom spisku ima zvanično ubačenih 684.890 mrtvih duša koje mogu da glasaju?

Koliko još ima mrtvih duša koji se ubacuje nezvanično?

Zašto o tome Kolumnista ne piše?

Zašto o tome „ opozicija“ ćuti?

Zašto izlazi na izbore gde je zvanično ubačeno 684.890 nepostojećih birača?

Znaju li ti ljudi elementarnu matematiku?

Ili su neki lični politički interesi i nagodbe u igri?

Na predsedničkim izborima 2017.godine je glasalo 54,34% ili 3.654.014 građana, ali je bilo važećih – 3.594.987 listića.

Od tih važećih listića odbacujemo mrtve duše – 684.890 listića, koje je veleizdajnički režim ubacio za sigurnu pobedu svog kandidata.

Na izbore je realno izašlo – 3.594.987 – 684.890 = 2.910.097 građana.

Aca Dramoser je dobio – 1.600.553 glasa.

Kada od tog broja odbijemo one koji su zvanično ubačeni kao mrtve duše, onda dobijamo broj građana koji je stvarno glasao za Dramosera – 1.600.553 – 684.890 = 915.663 građanina.

Aca Dramoser je postao predsednik Srbije sa glasovima 915.663 građana ili sa 13,61% biračkog tela koga prikazuje režim ili 15,16% realnog biračkog tela.

Sadašnji predsednik države ima podršku 15,16% građana koji su za njega glasali.

Ni ova brojka ne predstavlja stvarne glasače veleizdajnika Dramosera.

Od ove brojke treba oduzeti sve građane koji glasaju pod neviđenom medijskom i biračkom torturom.

Pretnje, ucene gubitkom posla kod 800.000 ljudi koji primaju plate iz državnog budžeta i njihovim porodicama,ošišani kriminalci u crnim jaknama, zatamljeni džipovi, posete stanovima i kućama, telefonska uznemiravanja, medijsko ludilo i nenormalno trošenje državnog novca i državnih resursa za ličnu kampanje, sve je to satavni deo manipulacije veleizdajničke vlasti koja joj je donela svega 15,16% glasova.

Da Vas podsetimo:  Stidi se, Krizni štabu

Potpuni fijasko!

Zašto „opozicija“ izlazi na izbore gde vladaju ovakvi izborni uslovi, gde se sprovodi linč i medijsko satanizovanje, pretnje i fizički napadi na pojedine kandidate?

Zašto „ opozicija“ pristaje na sve to?

Zašto trči trku koju je unapred izgubila?

Zašto daje legitimitet velizdajničkom režimu?

Da „opozicionari“ nisu pozvali građane da izađu na nameštene izbore, svima bi bilo jasno da Aca Dramoser vlada sa svega 15,16% dobijenih glasova.

Takav odnarođeni i nedemokratski režim bi izgubio svaki politički legitimitet.

Neki razlog poziva da se izađe na falsifikovane izbore mora da postoji.

Koji je to, gospodo drugovi, razlog?

Nismo glupi, kako hoće da nas prikaže Kolumnista.

Razlog je vrlo jednostavan, lideri „ opozicije“ su , kako piše Kolumnisata, „ delovi jedne mašinerije diktatora, koji besprizorno vlada“ i oni su pravi „ saučesnici ovoga zla“.

Kako mogu građani, koji su provalili prevaru režima i ne žele da izađu na nameštene i falsifikovane izbore, da budu saučesnici, kako ih optužuje Kolumnista?

Kakve su ovo nebuloze NOVE DEMOKRATIJE?

Saučesnici u krkljanju mogu da budu samo oni koji su naveli građane da izađu na tako nameštene izbore u kojima pobeđuje kandidat režima.

Zar to nije zločin?

Podlost?

Navoditi građane na prevaru?

Zar za Kolumnistu to nije „ lažan moral i istinska bruka“?

To navođenje građana se ne radi iz „ gluposti, neznanja, inertnosti ili inata, nego iz podlog smišljenog plana Dramosera i „opozicije“, koju predstavlja Dragan Đilas i koji je Trojanski konj režima.

Veleizdajniku i konveritu, EU talibanu i šefu kriminalnog kartela treba legitimnost da bi mogao da vlada sa 15,16% dobijenih glasova, pa je postigao poslovno-političku nagodbu sa onima koji nisu politički odgovarali i nisu sudski procesuirani za sve što su uradili dok su bili na vlasti, da izvede građane na nelegitimne, nameštene i falsifikovane izbore.

I on je to uradio.

Strašno!

I hoće ponovo da uradi.

Još strašnije!

Zato je stvoren Savez za Srbiju.

I zato nas Kolumnista napada, vređa i ponižava.

Pljuje po nama! Tera nas da prihvatimo prevaru.

Sve po planu i agendi.

Nova prevara mora da prođe.

Zato im trebamo mi, građani, koje preziru i ovako ponižavaju.

Kolumnista nije krio svoju mržnju.

O političkom bućkurišu za novu prevaru nazvanom Savez za Srbiju nekom drugom prilikom.

Za prevejanog manipulatora i prevaranta Dramosera jedno pitanje :

„ ČIKO, JE L’ SVA OVA OPOZICIJA TVOJA?“

Zaključak,

Građani koji prate decenijama moj rad znaju moje političke ideje, ali za one koji to ne znaju, evo kratkog rezimiranja na ovu novu zadatu prevaru, na koju sam morao ovako da odgovorim jer samo otvorenim i slobodnim javnim polemikama i sukobom mišljenja, paljenjem SVETLA, možemo da izbegnemo nove obmane, demagogije i dragoceno gubljenje istorijskog vremena potrebnog za sistemsko rušenje totalitarnog političkog sistema i stvaranje uslova za odbranu okupirane Republike od političkog ološa i njihovih tajkuna.

Građani treba da bojkotuju izbore dok se ne srede birački spiskovi i dok se iz biračkih spiskova ne izbrišu 684.890 mrtvih duša,
Građani treba da bojkotuju izbore dok se ne donese NOVI IZBORNI ZAKON koji će stvoriti uslove za održavanje slobodnih i poštenih izbora, zakon koji će odrediti nova pravila za vođenje političke kampanje,
Građani treba da bojkotuju izbore sve dok se potpuno ne oslobode svi mediji sa nacionalnom frekvencom, koji su po zakonu dužni da ustupe prostor za političke stranke, pokrete, udruženja građana i javne ličnosti i stručnjake koji imaju svoje političke i ekonomske ideje i programe,
Građani treba da bojkotuju izbore dok se ne donese ZAKON O LUSTRACIJI, koji će zabraniti da se politički na izborima kandiduju i bave javnim poslom svi političari koji su bili na vlasti od 1990 do 2018.godine, jer su svi oni direktno krivi za našu nacionalnu propast i krkljanje u kome se danas nalazimo,
Građani treba da bojkotuju sve izbore dok se ne donese ZAKON O POREKLU KAPITALA političara, tajkuna i svih javnih ličnosti i ZAKON O KONFISKACIJI KAPITALA stečenog u periodu 1990-2018.godina.
Moraju se obezbediti uslovi da svi građani iz zemlje i rasejanja mogu neometano i slobodno da glasaju na novim izborima i po novom Zakonu o izborima,
Predlažem uvođenje blokčejn tehnologije za glasanje kako bi se videla stvarna volja građana i kako bi se sprečile zloupotrebe i krađe prilikom glasanja.

Dragi građani Srbije,

Nalazimo se na istorijskog prekretnici.

Ugrožena je država i nacija.

Ne trebaju nam nove podvale i prevare.

Moramo da srušimo iz temelja politički totalitarni sistem.

To je rešenje za izlazak iz ove nacionalne tragedije.

Ne trebaju nam više ni Kurte ni Murte.

Živimo u elektronskom dobu.

Trebaju nam NOVI LJUDI sa NOVOM POLITIČKOM IDEJOM.

Koji će doneti toliko potrebno – POVERENJE!

Trebaju nam moralni, stručni, iskusni i principijelni ljudi.

Koji nisu danas ni u vlasti niti u „ opoziciji.“

Oni moraju da se izaberu iz duše napaćenog, prevarenog i opljačkanog naroda.

Poruka vlasti i „ opoziciji“.

Sve ste pokazali od 1990.godine do danas.

Nesposobni ste da upravljate državom.

Krivi ste za našu propast.

Svi ste isti politički ološ!

Sklonite se i ne smetajte!

Vreme vas je pregazilo.

Vi ste istorijska prošlost.

Došlo je novo vreme.

Poruka Kolumnisti,

Ustani u odbranu Republike!

Ne one komunističke iz filma, nego građanske Republike.

Jadno je napadati građane i braniti političke prevarante.

Beograd, 02.09. 7527.godine


Branko Dragaš
tekst i foto:
www.dragas.biz

9 KOMENTARA

 1. G. Dragaš, ta ne jedite se. Trenutno Vas ne zovem u Banat, jer je berba kukuruza uveliko, ali posle, može. Još je lepše na Dedinim salašima (s dugim e), u Bačkoj, pravi Amazon oko Jegričke, imam tri šuraka tamo, dođite na vežbe disanja, vikendom.

 2. Au Dragas i njegove „velike“ misli..udavio je covek i tacno tekst je NEartikulisan i cudi me da ovo uopste neko pusta. Ne cita sta pise Jokanovic shvatili smo..u redu je. Vucic vlada manipulacijama svi to znamo..i sta je g. Dragas i na stotine hiljada ljudi uradilo da se zaustavi ovo propadanje Srbije, ovo ruganje svima nama u lice od strane Vucica i kamarile ?

  Dragas skratite malo tu Vasu pricu, ucinite nesto, nemojte samo pricati sto na sat..Ako se nekom obracate tekstom, postujte nas publiku, inace cemo prestati da citamo.

  • Па и престанимо да читамо. Ако је ово ваша земља која пропада, зашто онда живите у њој. Коју сврху има живот Србина, ако гледа како му се урушава. Није ми јасно, како се све свело на читање, теоретисање и ваљање изнова и изнова. Велике мисли, понавља их годинама али нико не схвата, да групација људи не може много промена да донесе, то је немогуће. Ако желите да трулите, трулите, ово се односи на све Србе, ако су вам досадиле исте приче, а желите напред, па побогу крените сви, кренимо сви. Ви сте такође део наличја ове државе, као и господин Драгаш, господине мп. Бре ова нација је чудна, толико сам се теорија наслушао, да ми је одавно јасно шта треба урадити. Но и свако од вас зна шта треба да уради, но кријете се, докле ћемо чекати, на кога чекамо, на роботе, вештачку интелигенцију да преузме оно што ми морамо да учинимо? Колектив је убојно средство фатално по овај пад, а колектив см ми сви. Жао ми је али промене имају своју цену, а то је партиципација свих. Сам он не може ништа, нити тих сто хиљада људи на мање од седам хиљада Српкиња и Срба у властитој земљи, честитам на успеху. Громови и топови, двадесет и шест ми је, да се могу клонирати, обавио бих ту дужност сам. Ова земља има феноменалан план ума куда да крене, но умисли своју непокретност. Ум је одрадио своје, сад је ред на стопала, свих, коме је стало из баре. Индивидуализам препустите западу, ми функционишемо само као сложна маса. А ако никоме није стало да преживи, одсеците себи та иста стопала, да премореном уму макар остане та част да умре у миру. Бог нас благословио, устаници.

  • Промене могу само донети скуп многих, ни ја, ни Ви, ни господин Драгаш. Како то да само моје очи пламте у мојих проклетих 26 година за промену ове земље, а да сам сам у томе?! Србин је осуђен да се бори раме уз раме, ја сам прихватио ту чињеницу, жао ми је што је тако, али мораћете и Ви као и сви који не желе да трпе више. Ја да се појавим међу Вама, пратила би ме маса од укупно нула људи, пуна су уста критика. Закључак целе ове приче наше мизере свих ових година је једна: Да узалудно чекате предводника, јер је тај предводник кога чекате искључиво Ви, и ја, и господин Драгаш и свако у овој земљи. Жао ми је, али од чињеница дуго бежати се не може. Или се сви ми држимо раме уз раме или сви падамо, нема ту више шта да се великомисли. Бог нас благословио, устаници. Са поштовањем, Б.М.

  • Промене могу само донети скуп многих, ни ја, ни Ви, ни господин Драгаш. Како то да само моје очи пламте у мојих проклетих 26 година за промену ове земље, а да сам сам у томе?! Србин је осуђен да се бори раме уз раме, ја сам прихватио ту чињеницу, жао ми је што је тако, али мораћете и Ви као и сви који не желе да трпе више. Ја да се појавим међу вама, пратила би ме маса од укупно нула људи, јер сте имуни на покретаче. Закључак целе ове приче наше мизере свих ових година је једна: Да узалудно чекате предводника, јер је тај предводник кога чекате искључиво Ви, и ја, и господин Драгаш и свако у овој земљи. Жао ми је али од чињеница дуго бежати се не може. Или се сви ми држимо раме уз раме или сви падамо, нема ту више шта да се великомисли. Ако желите да останете робови, онда робови и јесте, ако желите да цркнете, онда цркните, ако било кога вређају моје речи, онда се добро фокусирајте на тај преостали осећај части и достојанства, а достојанство нека нам буде предводник или што више, можда достојанство Ваше чељади? Шта чекамо онда?! Бог нас благословио, устаници. Са поштовањем, Б.М.

  • MP,pojedinci pišu da bi drugima otvorili oči.Da ne bi ispalo,EVI SVI ĆUTE,ZNAČI DOBRO JE.Nego,bilo bi dobro,zbog zaborava,ponovo istaći neke činjenice.1946 se u Banatu pobune seljaci,zvali sui ih ŽITARI,a jedan im titov partizan kaže,MI SMO OVU VLAST UZELI NA PUŠKU,PUŠKOM ĆE MO JE BRANITI,iako oni nisu uzeli vlast puškom,nego su ih doveli staljinovi tenkovi,pa tako okupirali Srbiju.Eto gde je problem.Iza ovih su titovi komunisti,koji su pobili više Srba nego svi ostali okupatori zajedno,pa nikako neće mirnim putem dozvoliti promenu vlasti,jer bi nakon toga izašla istina na videlo.A istina je,DA SU MASOVNO POBILI SRBE PO SRBIJI,DALEKO VIŠE NEGO SVI OSTALI OKUPATORI ZAJEDNO,DA SU NJINU FUKARU DOVELI SA SVE USTAŠAMA DA VRŠE MASOVNE ZLOČINE NAD SRBIMA PO SRBIJI,DA SU POHAPSILI DVA I PO MILIONA SELJAKA PRILIKOM PRINUDNOG OTKUPA ŽITA DA BI TO ŽITO VELIKIM DELOM POSLALI U ALBANIJU ENVERU HODŽI,PEVAJUĆI,MI IMAMO TRI NAJ VEĆA SINA ENVER HODŽU TITA I STALJINA,DA SU SVE PO SRBIJI OTELI I PROGLASILI DRŽAVNOM SVOJINOM,DA SU NJINI DIREKTORI A SVI KOMUNISTI,TE FABRIKE UNIŠTILI PA IH SVE DO JEDNE POKUPOVALA ISKLJUČIVO DECA TITOVIH KOMUNISTA,DA SU OPLJAČKALI DRŽAVU I SVE TE PARE ZA VREME MILOŠEVIĆA IZNELI PO RAZNIM OSTRVIMA,DA SU ONI DANAS VLASNICI SVIH TIH PODRŽAVLJENIH DOBARA KOJE SU ONI KUPILI ZA DINAR,DA SU RASPARČAVALČI I POKLANJALI JEDAN PO JEDAN DEO SRBIJE,A ŠTO I DANAS ČINE NJINI UNUCI NA VLASTI.Činjenica je da se skrivaju i da mnogi ne znaju sistem njihove prevare,pa tako su potrebni tekstovi koji objašnjavaju sistem i odakle potiče.Mi Srbi smo pod okupacijom od 1941 od nacista,a od 1944 pod staljinovim internacionalnom terorističkom bandom.Činjenica,je da su njini udbaši i kosovci napravili sve tzv opozicione stranke i postavili da ih vode deca titovih partizana.Činjenica je da i danas te iste tzv opozicije vode sve opet deca i unuci titovih komunista.Činjenica je da narod mogu povesti samo dokazani protivnici tih terorista,koji su osvedočeni protivnici,a to se vidi po presudama,za kako su ih nazivali neprijateljima naroda,sve ostalo je ustaljena prevara.Svi ovi koji su na vlasti ili opoziciji,a koji su prethodno bili na vlasti su iz iste priče,ko to ne vidi,treba mu otvoriti oči,ko i to ne može da shvati,nema mu pomoći.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime