Branko Dragaš: Televizori

1
1545
Foto: pixabay

U intervju, koju je predsednik Srbije dao FINANCIAL TIMES, postoje dve njegove vrlo sporne izjave. Prva, da u kabinetu ima DEVET televizora. Ako je to zaista tačno, onda je to bolesno. Odnosno, to samo potvrđuje ono što sam već ranije pisao da predsednik države ne radi ništa drugo nego gleda sve televizijske kanale i prati sve što se o njemu piše na internetu.

Kako objasniti toliko broj televizora u kabinetu?

Šta će mu toliki televizori?

Svi ti televizori imaju samo jednu svrhu – potpuna kontrola medija!

Kako sam ekonomskim analizama pokazao da smo bankrotirali, da nema nikakvih reformi, da nema nikakvog privrednog razvoja, da se deficiti skrivaju i uvećavaju, onda predsedniku nije ostalo ništa drugo, jer ne zna da pokrene privredu i da reformiše državnu upravu, nego samo da prati šta mediji rade.

To je njegova glava zanimacija. Ne dozvoljava da se istina o njegovoj nesposobnosti prikaže građanima. I sada smo dobili i dokaz te moje tvrdnje. To, dalje, znači da je sistem ranjiv i da se zasnva na laži i zastrašivanju.

Potkupljuju se opozicija i prodani kvaziintelektualci. Manipuliše se sa svakim podatkom koji može da ugrozi spinovanu sliku o najvećem predsedniku u istoriji Srbije.

Vučić je u paničnom strahu. To se vidi po njegovoj izbezumljenoj faci. On više ne zna kuda udara. Zato sam predložio da građani traže njegovu – OSTAVKU! On nije više sposoban da upravlja Srbijom. Ucenjen je i izložen ogromnim pritiscima. Nije sposoban da racionalno donosi nikakve odluke. Gubi vreme gledajući tolike televizore.

I neprestalno krši ustav.

Druga njegovo izjava je poigravanje sa sudbinom.

Na podsećanje novinara da se nalazi u Dvoru, gde su ubijeni Alksandar Obrenović i Draga Mašin, Vučić melodramski kaže : “There is no Alexander who survived in power“

Da Vas podsetimo:  Sve je ostalo isto, samo naše dece nema

„NE POSTOJI ALEKSANDAR KOJI JE PREŽIVEO NA VLASTI“

Kakvo je ovo zajebavanje predsednika? Šta je on morbidni mazohista? Čemu ova gluma i izazivanje sudbine? Vučić je već imao ovakve neodgovorne izjave pre nekoliko godina. To pokazuje da je on potpuno nesposoban i nezreo da vodi državu.

Treba da podnese ostavku.

Kao najbolji studen u istoriji Pravnog fakulteta, neće mu biti teško da se posveti, recimo, advokaturi i da pokaže šta zna. Srbiji ne treba ovakav politički diletant.

Istorijski neodgovoran i politički ucenjen. Ostavka! To je spas i za njega i za Srbiju. Koja će posle njegove ostvke, da otpočne rušenje totalitarnog režima.

I da se izvučemo iz lažii, pljačke, korupcije i manipulacije.

Ostavka! Odmah!

Branko Dragaš

dragas.biz

1 KOMENTAR

  1. Dragaš,dovela su ga deca komunista,oni što su po titovom naređenju opljačkali i izneli pare na razna ostrva,oni sve to finansiraju,takav im naj više odgovara,kao i ostali teletabisi pored njega,zar đurić nije original,pa gde su ostali.Kad se ovi istroše dovešće oni još gore,ništa što do sada nije bilo.Pa zar dinkića nisu postavili predhodnima,sad ovima da im upravlja kako je i upravljao,za vreme žutih,kada su počeli pljačku koju su zakonom ozakonili,sve deca titovih partizana,svi do jednoga.Tako da se normalni nikako neće moći pojaviti,jedino revolucijom,onako kako su i komunisti došli na vlast,stim što su njih ipak postavili sovjetski tenkovi.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime