Bruka Srbije: Ministar Nedimović dočekao crnogorskog premijera u farmerkama

7
314

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić stigao je u dvodnevnu posetu Srbiji, ali ga na beogradskom aerodromu nije dočekala premijerka Ana Brnabić. Umesto nje, dobrodošlicu Krivokapiću poželeo je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i to u farmerkama.

Prva službena poseta crnogorskog premijera Srbiji teško da liči na dolazak drugih visokih zvanica iz inostranstva. Na aerodromu nije bila premijerka Ana Brnabić, niti predsednik države Aleksandar Vučić.

Krivokapića je dočekao ministar Nedimović, van svih protokola. Naime, on nije obukao odelo, već je za ovu priliku na aerodrom došao u farmerkama.

Fotografiju sa aerodroma objavio je Zdravko Krivokapić, a potom su usledila izvinjenja građana Srbije za ovaj nedoličan čin.

„Veliki ste čovek gospodine Krivokapicu,nadam se da ćete oprostiti taj nedolicini docek. Isto tako se nadam,da kada srušimo ovu naknadnu vlast,da ćete Vi biti prvi strani premijer jedne države u poseti našoj tada slobodnoj i demokratskoj zemlji. Oprostite jos jednom“ napisao je Jelenko Filipović.

„Izvinite što Vas je dočekao ministar u izbledelim farmericama, ali to je sramota i bruka Vlade Srbije“, napisao je Goksi.

„Dripac iz Sremske Mitrovice dočekuje visokog gosta iz bratske države koji dolazi prvi put u zvaničnu posetu u farmerkama. Sramota za državu Srbiju!, smatra Danilo M.

Reagoivao je i Zoran Lutovac, predsednik DS i bivši srpski ambasador u Crnoj Gori uz komentar:

„Predsednika Vlade Crne Gore dočekao je ministar poljoprivrede u izbledelim farmerkama. Sramota. Ali ne za Crnu Goru, sramota za Srbiju“, naveo je Lutovac.

https://www.ozonpress.net/

7 KOMENTARA

  1. Brnabićka, a još manje ovaj neotesani provincijalac Nedimović, nisu mentalno nimalo u stanju da smisle ovako sraman doček premijera Crne Gore g. Krivokapića. To prelazi njihove intelektualne kapacitete. U to sam ubeđen, provokaciju je lično smislio Aleksandar Vučić, poznati licemer, hohštapler, šibicar i spletkaroš. I da su na neki naöin Brnabićka i Nedimović osmislili neku provokaciju, ne bi smeli to da provedu u delo a da im njihov „vožd“ to ne odobri i naredi! To je, verovatno, bila osveta AV zbog poraza njegovog prijatelja u lopovluku, švercu i lažima -Mila Đukanovića od strane Krivokapića. Čudi me da AV nije preko svojih žbirova u CG već počeo da parama srpskog naroda kupuje poslanike u Skupštini Crne Gore da izglasaju nepoverenje vladi g. Krivokapića i da tako „bratu u lopovluku“ vrati većinu! Znaćemo i to, uskoro!

  2. Iskreno jedva sam čekao da se bratski narod izmiri, ono seme zla što je Dzukanović posejao da nestane ali naša vlast to ne želi. Premijer Crne Gore Krivokapić je jedan čovek koji se baš trudi da pomiri narod, ali mnogi to ne žele ili neće da vide. Izvinite Zdravko u ime poštenih gradjana Srbije.

  3. Dugo nije uspijevalo Vučiću, da prilepi ovakvu ŠAMARČINU vlastitom Narodu. Zdravka Krivokapica, Anu Brnabić i retardiranog ministra poljoprivrede koji je prihvatio ulogu klauna, vidim kao koleteralnu štetu !

  4. U Beograd doputovao veliki premijer Crne Gore, Krivokapić. Njega je dočekao ministar poljoprivrede Nedimović, jer premijer(ka) Brnabić se umorila iznoseći šta je radila Vlada za godinu dana i nije mogla da sačeka veoma uvaženog kolegu iz bratske nam CG. Gospodin Nedimović je sačekao veoma uvaženog gosta u otracanimfarmerkama, jer je došao direktno sa njive. Ipak Crveni tepih i plave farmerice, bar im se slažu boje. Pitam se, koji poljoprivrednik na njivi nosi kravatu i krasno odelo, niko, osim možda po nekada poslanik iz naroda gospodin Marjan Rističević, kada iz Narodne skupštine ode direktno na njivu.. U kratko, dobro nam došao uvaženi premijeru!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime