Buduća vlada sa LDP ili SPS?

0
1003

Dacic i JovanovicJAGODINA – Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da od predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića očekuje da do 16. marta kaže s kim će zemlju da vodi, sa LDP-om ili sa Ivicom Dačićem i Borisom Tadićem.

Jovanović je na predizbornom skupu u Jagodini rekao da misli da Vučić nema dovoljno iskustva, snage i neophodnu podršku za one poslove o kojima priča a koji još nisu u Srbiji počeli.

„Od Vučića očekujem da do 16. marta i izbora kaže da li će s nama u posao o kome mi govorimo, ili će sa Dačićem i Tadićem u poslove koji su se do sada radili a koje smo jedva preživeli“, rekao je Jovanović.

Predsednik LDP-a kazao je da on nije taj koji koji treba da se izjašnjava o Vučiću. „Sve sam davno o njemu rekao i uvek sam bio naspram njega kada je grešio“.

On je pozvao SNS da kaže s kim misli da vodi zemlju.

„Ako misli da mogu sami, moj odgovor je da jedan čovek i jedna stranka ne mogu Srbiju napraviti. Ako misli da može sa nama onda neka to jasno kaže pre izbora, ne tako što će nam pružiti ruku, nego tako što će pružiti ruku svakome od vas kojima je ovakvog života dosta“, kazao je Jovanović.

On je rekao da Srbija treba da se menja, kao i Jagodina, i da građanima „nije potrebna feudalna Srbija, Srbija knezova i lokalnih moćnika“.

„Nama treba uređena Srbija, a ne Srbija u kojoj vi glasate za lokalni parlament da bi on išao da čestita rođendan životinji u Zoološkom vrtu. Ako su zato izašli pred građane onda je bolje da pitamo tu žirafu kako ćemo dalje, nego njih koji su nas tako ponizili“, naglasio je Jovanović.

Da Vas podsetimo:  DA LI JE PREDSEDNIK VUČIĆ MISLIO NA GUMENI ČEKIĆ?

On je kazao da su izbori 16. marta šansa i prilika da se uradi veliki posao, da predstavljaju odgovornost i obavezu da se ovoga puta ne pogreši.

„Moramo da popravimo našu ekonomiju, da zaposlimo ljude, da pomognemo nemoćnima, ugroženima, da školujemo decu da žive sa nama, a ne da odlaze odavde. Vreme je da se taj posao uradi, njega ne može da uradi samo jedan čovek i jedna stranka već čitava Srbija“, poručio je Jovanović.

nspm.rs

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime