BUDUĆNOST SRBIJE Vučić: Decu ili u fabriku ili u njivu!

2
1773
Aleksandar Vučić / Foto: Printscreen

„Deca će morati da nauče da rade ili u fabrikama ili u njivi“ izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas gostujući na Radio televiziji Pančevo. Tako nam je „zlatno doba“ SNS došlo i pre nego što je vlast kroz „Budućnost Srbije“ najavljivala, a sve pod izbornim sloganom „Za našu decu“!

Nakon predizbornog spota sa devojčicom koji je zabranio REM i činjenice da se bolesna deca leče apelima sa bilborda, Vučić je još jednom „pokazao“ da zna kakva je budućnost naše dece. Ako on ostane na vlasti…

Gostujući u emisiji „Lice nacije“ predsednik Srbije je istakao da postoje dve stvari koje će ljudi morati da upražnjavaju ukoliko žele napredak.

– Prva stvar je ta da će deca u školama morati dva sata dnevno da rade, da budu pripremljeni za posao, da ranije odlaze od roditelja i da budu spremni da rade ili u fabrikama, ili u njivi, ili bilo gde, ali moraće da nauče da rade. Druga stvar je mnogo važnija, to je da kada završite fakultet sa 23, 24 ili 25 godina ili srednju školu sa 18,19 godina, da posle toga ne možete sve vreme samo radite, a da ne napredujete na intelektualnom nivou, već da morate da izdvojite dva sata dnevno da učite – istakao je Vučić.

Kampanja koja se simbolično zove „Za našu decu“ jeste sve, ali izgleda da samo za našu decu nije. Budućnost Srbije će tako morati da fizikališe i da se prilagođava sistemu dok nam ne bude bolje, a to će, prema Vučiću, biti 2025. do kada nas očekuju prosečne plate od 900 evra.

– Nije kraj života kada ste završili školu, da mašete svojom diplomom. Ja sam završio Pravni fakultet i da uzmem da mašem svojom diplomom. Nije dovoljno. Morate da se usavršavate, morate da učite dodatno, morate da napredujete, jer to je ono što zahteva savremeni svet. Menjaju se tehnologije, menjaju se uslovi života, saznaju se mnoge nove stvari i to je ono što mi možemo i moramo da uradimo – zaključio je Vučić.

Da Vas podsetimo:  I-de-mo-u-Ka-tar, i-de-mo-u-Ka-tar

Tako nam je „zlatno doba“ SNS došlo i pre nego što je vlast kroz „Budućnost Srbije“ najavljivala, a sve pod izbornim sloganom „Za našu decu“!

Izvor: Radio televizija Pančevo

2 KOMENTARA

  1. Ali je Vučić u po Žarku navodno istinitoj izjavi, un šta sumnjam jer AV zna samo da laže, ipak nešto sakrio, da ne napišem masno slagao sve one kojima su upućene misli Veikog predsednika.- A to je, da deca još od malena moraju da se nauče da rintaju za stranog kapitalistu koji je u Srbiji našim, narodnim parama otvorio fabriku, za samo 250 do 300 evra mesečno! Ili da obrađuju od Vučića Arapima skoro besplatno poklonjenu Vojvođansku zemlju, po mogućnosti ručno, motikama i grabuljama, jer se kod tako mizerno plaćene radne snage ne isplati kupovati skupu mehanizaciju. Ako to neće, tu je Vučić da urazhumi te bundžije akceptirtanjem otkaza arapskih moćnika. I da zhabrani svaku pobunu radničke klase. Zato stalno povećava broj pripadnika policije i komunalne policije, a Boga mi, vidim da će, kao na azilante, sutra ako treba, na narod napujdati i vojsku.
    Zaboravio je AV da kaže i to da deca, koja su još od malena naučila da nose pemperse to treba da treniraju i dalje kako bi dobili radno mesto kod npr. Korejanaca -ali samo ako za celu smenu jedan jedini put odu do WC-a, piju manje od pola litre vode dok su u slučaju nužne potrebe -tu novi pempersi za njih kada kao odrasli radnici budu radili po principu Vučić. I naravno, moraju da treniraju da rintaju i kada su bolesni, i kada vlada pandemija, i da nemaju prava na NEZEVISNE a ne Vučićeve sindikate- ukratko: da nemaju nikakva u modernoj Evropi uobičajena prava! Ovo je samo delić onoga što je Vučić „zasboravio“ da kaže o budućnosti današnje dece, sutrašnjih svršenih srednjoškolaca i studenata! Isto tako AV je -verovatno slučajno- zaboravio da kaže i to da se on, njegov „Mali bata“, tata i drugi iz porodice nisu usavršavali i dalje samo učenjem, nego da su posebnim sistemom usavršavanja i prakse dostilgli korupcionaški vrhunac, ali, verovatno i vrhunac pljačke i rasipanja narodnih para i dobara.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime