Čelična ruka zakona

0
437
Ilustracija / Foto: pixabay.com

Budući da se svojevremeno dobrano opekao, da ne kažem napravio se na budalu, pošto je iza brave strpao “najvećeg srbistanskog narko dilara” kome je samo on smeo da izgovori ime, a čijoj porodici će odštetu za neosnovano pritvaranje po svemu sudeći platiti srbistanski poreski obveznici, u novi obračun sa mafijom gospodar Vučić je očigledno ušao znatno opreznije.

Da ne bi ostao gurav kao u slučaju Kosmajac, ovoga puta veliki, sveznajući i nadasve beskompromisni vo|a je odlučio da se obračuna sa mangupima u njihovim nazadnim redovima, gde bukvalno od osnivanja stranke traju trvljenja i podmetačine između partijskih “drugova”.

Posle intervjua predsednika Višeg prestoničkog suda datog Kriku, “omiljenom” gospodarovom portalu, za očekivati je bilo da se posle dve godine od osnivanja odeljenja za korupciju pred licem pravde na|u krupne ribe. A kud ćeš krupnije ribe od bivših svojevremeno na sva usta hvaljenih predsednika pojedinih opština. Uostalom i Sloba je svojevremeno apsio neke pomoćnike ministara. Pa kakve to veze ima što se na kraju sve završilo po sistemu – op trt gevezn zajn.

Kao i uvek do sada, i ovoga puta vladalac, pardon tužilaštvo čija prva dama je ovih dana uslikana kako krijući lice izlazi iz zgrade Predsedništva, je održao pokaznu vežbu koja bi se mogla nasloviti – Ni po babu, ni po stričevima, a bogami ni po braći ni po burazerima. Tako se iza brave našao i svojevremeno na sva usta hvaljeni i nedodirljivi prijepoljski kmet Dragoljub Zindović. Da kod velikog, sveznajućeg i nadasve beskompromisnog vo|e nema trte – mrte svedoči i činjenica da je u prdekanu smestio Dragoljuba koga je svojevremeno pobratimio Nikola Selaković, jedan od gospodarovih ljudi od poverenja. Uostalom kada se Ilić magistar Velimir svojevremeno odrekao jedinog ro|enog brata Voja, neće ni Selakoviću biti problem da precrta usvojenog brata Dragoljuba.

Da Vas podsetimo:  Država protiv mafije!

Kada su u pitanju pravda i zakon  u nema tu braće i burazera, naših i njihovih. Naravno, osim ukoliko se drugačije ne naredi.

Čak i da se sve ovo završi, kako tvrdi \ilasov ološ, tako što će kao i mnogo puta do sada vuk pojesti magarca, ipak treba da smo neizmerno zahvalni gospodaru Vučiću što nam je na trenutak skrenuo pažnju sa epidemije. Što je recimo Čačanima pružio priliku da razmišljaju o nečem drugom umesto da se nerviraju dok budu deset dana čekali na red da se testiraju na virus korona.

Aleksandar Arsenijević
Izvor: Ozonpress

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime