Cene u skupštinskom restoranu povećane za sto odsto!

1
1427

Skupština Srbije, Beograd, 17. 11. 2017. (S*anje stvari) – U zajedničkoj izjavi poslanika na vlasti i onih iz opozicije izražena je velika zabrinutost zbog dramatičnog povećanja cena u skupštinskom restoranu! Naime, od prvog decembra tekuće godine cene u restoranu će biti uvećane za čitavih sto odsto, što će ugroziti ionako tanak standard poslanika, saopštili su Marijan Rističević (vladajuća koalicija) i Zoran Živković (u ime opozicije).

Nove cene će skroman skupštinski obrok – koji se sastoji od predjela koje čine francuski sir, njeguška pršuta, tartufi na žaru, morski plodovi, neke od tridesetak vrsti čorba i supa, glavnog jela gde se najčešće naručuju jagnjetina ili teletina ispod sača ili plemenita morska riba, salate po izboru i pića među kojima su najpopularnija probrana francuska vina, viski čivas regal star dvadeset četiri godine ili konjak Napoleon, a od deserta palačinke u šatou i originalna Zaher torta – podići sa dosadašnjih 80 na celih 160 dinara!

„Nećemo moći da platimo to, bićemo prinuđeni da preskačemo obroke što će uticati na naše zdravlјe i rad u parlamentu“, rekao je Marijan Rističević i dodao da su i do sada „jedva plaćali i tih osamdesetak dinara po skromnom obroku“.

Zoran Živković je potvrdio da se u ime opozicije slaže sa kolegom polјoprivrednikom Rističevićem, uz obećanje da će – kada opozicija dođe na vlast – cene u skupštinskom restoranu biti vraćene na stari nivo.

Skupštinski izveštač S*anja stvari: Ljubiša Spasojević

(S*anje stvari)

1 KOMENTAR

  1. Hm,hmm..pisao je i grafit, na Novom Beogradu „BRAVAR JE BIO BOLJI“,sto su,sve vlasti u nizu,dokazale i dokazuju.Sto se tice,skupstinskog restorana,on je potreban,tu ljudi provode sate i dane.Ali,treba ukinuti “ subvencioniranje“, cene,ukidanjem,uvozne,egzoticne hrane, a,placanje vrsiti sa “ bonovima za topli obrok“, u “ radno vreme“.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime