Čomićka, a Đorđe Joksimović nema ljudska prava?

0
1058

Nedavno sam objavio članak na temu najavljenog predloga Zakona o istopolnom partnerstvu.  Na portalu Vlade Republike Srbije – eUprava, postavljen je Javni poziv organizacijama civilnog društva za podnošenje kandidature za članstvo u radnoj grupi za izradu nacrta zakona o istopolnom partnerstvu.

U pozivu Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, na čijem je čelu Gordana Čomić, doskorašnja perjanica Demokratske stranke i ljuti opozicionar vlasti SNS-a, stoji da je cilj javnog poziva da se kroz transparentan proces izvrši izbor do tri organizacije civilnog društva (LGBT aktivisti – prim.aut.) čiji će predstavnici biti predloženi na imenovanje za članstvo u Radnoj grupi za izradu Nacrta zakona o istopolnom partnerstvu. Rok za podnošenje prijava je 01. februar 2021. godine.

Dakle, Ministarstvo je ograničilo učešće organizacija samo na LGBT nevladine organizacije. Verujemo da postoje brojne druge organizacije koje bi rado uzele učešće u radnoj grupi sa ciljem da se ukaže na nepotrebnost donošenja ovakvog zakona.

Ministar Gordana Čomić nema važnija posla nego da gura agendu IDEOLOGIJE POLITIČKOG HOMOSEKSUALIZMA u Srbiji. Izgleda da za ovog ministra u Srbiji ne postoje još neki ljudi kojima su ugrožena prava, a koji za Gordanu Čomić ne postoje. Za nju ne postiji čovek kao što je Đorđe Joksimović, čovek po čijoj priči je snimljen film ”Otac”, koji se pet godina bori da decu vrati kući iz hraniteljske porodice. Siguran sam da ima još mnogo sličnih priča u Srbiji, ali to ministra Čomić ne interesuje.  Očigledno da je ovo Ministarstvo i formirano samo radi političkih džender-aktivista, koji zapravo i nisu ugroženi, već vrše teror nad opštim moralom građana u Srbiji.

Dok se dr Vladimiru Dimitrijeviću sudi za nepostojeću diskriminaciju, dotle se narodnim parama iz budžeta Srbije plaćaju državni sužbenici da uvode zakone kojima je za cilj da oslabe moral i prevaspitaju buduće generacije tako da se odreknu svoje vere, svoje tradicije, institucije braka i prirodne porodice.

Da Vas podsetimo:  PORAŽAVAJUĆI PODACI: U Srbiji 45 porodica TRAGA za najbližima, ovo je najčešći razlog NESTANKA

Protiv sam bilo kog vida totalitarizma i isključivosti. Zato sam i protiv Zakona o istopolnom partnerstvu, jer je on priprema za ono što sledi posle njega.

Ne zaboravimo da je širom sveta, pa tako i u Srbiji krajnji cilj ustavno izjednačavanje pojma braka za heteroseksualace i homoseksualce i sledstveno tome – pravo na usvajanje dece. To bi bio slom srpskog tradicionalnog društva i sigurni put u končanu propast i naroda i države.

Autor: Jugoslav Kiprijanović

Izvor: Borba za istinu

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime