Cvijan opsovao majku Vučiću?

1
2326

CvijanPotpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović je rekao da je, po završetku sednice predsedništva stranke, izlazeći iz sale, član predsedništva Vladimir Cvijan „opsovao majku“ lideru naprednjaka Aleksandru Vučiću, ali da se sve završilo „mirno i prisebno“.

„Predsednik stranke tražio je da mu se (Cvijanu) ništa ne desi i da mu se niko ni ne obrati. On je u miru izašao iz sale“, rekao je Stefanović.

Stefanović je dodao da to dokazuje neistinitost Cvijanovih tvrdnji da mu se preti, i da je upravo obrnuto, kao i da je predsednik stranke Aleksandar Vučić pokazao apsolutnu toleranciju i pribranost.

Vučić još nema protivkandidata za lidera SNS

Stefanović je ujedno izjavio i da je predsednik stranke Aleksandar Vučić jedini kandidat za prvog čoveka naprednjaka na stranačkim izborima, zakazanim za 25. januar. Prema Stefanovićevim rečima Vučić za sada ima pordršku 128 od ukupno 183 lokalna odbora.

Stefanović je rekao da je na sednici predsedništva zvanično potvrđeno da će stranački izbori biti 25. januara. Član predsedništva SNS Vladimir Cvijan ranije je najavio da će biti protivkandidat Aleksandru Vučiću. Stefanović je podsetio da je 1. januar rok za podnošenje kandidature.

Sorabia / Srpski nomadi / izvor: Alo

like-button.net here

wordpress-themes.org here

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime