DA IMA ZAKONA….

0
43
Image by succo from Pixabay9

Da ima zakona u zemlji Sbriji, ne bi se grupa kriminalaca, pod imenom Narodna patrola, usudila da napada i povredjuje gradjane, koji su se mirno i dostojanstveno okupili, da bi osudili nasilje, koje vlada u našoj državi.

Da ima zakona, ne bi se usudila grupa provokatora pod imenom Narodni štab, da drsko i bezobzirno, paradira i galami u dvorištu N1 televizije. A da prisutna policija ne reaguje.

Da ima zakona, izgrednici bi bili uhapšeni i posle propisanog zadržavanja, upućeni tužilaštvu na dalji krivični postupak.

Da ima zakona, bili bi uhapšeni i kažnjeni oni koji prete smrću novinarima televizije N1, NovaS i lista Danas, zato što objektivno i tačno obaveštavaju gradjane o svim prevarama aktuelne vlasti.

Da ima zakona, ne bi se dozvolilo da neki logoreični psihopata Bakarec, usred parlamenta, nekažnjeno targetira pomenute novinare i da prostakuša Nataša naziva glumce sljamom.

Da ima pameti, i da ima želje da se i ovo malo zakona primeni, ne bismo živeli u haosu i strepnji!

Ako sagledamo sve pomenuto, jasno je da je bezakonje ozvaničeno od aktuelne vlasti. I da ono malo pozitivnih zakona skrnavi diktator Aleksandar Vučić.

Ali, i tome će doći kraj. To pokazuje veličanstveni skup od više desetina hiljada gradjana, koji zahtevaju odgovornost Vučića i njegovu ostavku. A takodje i ispunjenje zahteva probudjenog naroda, počev od smene članova REM, ostavke ministra policije Bratislava Gašića, direktora BIA Aleksandra Vulina…

Da su bar poštovani postojeći zakoni, gradjani ne bi imali potrebu ni razlog da protestuju na ulici.

Gradjani su krenuli, nemoguće je tu lavinu zaustaviti nikakvim represijama i pretnjama.

Pokazaće gradjani da vlast može da se smeni na miran način i bez izbora koje Vučić priželjkuje.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime