Da Jorgovanka ima psa, i on bi bio na budžetu!

1
202

Narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević komentarisao je na Tviteru uspeštnost, talenat, stručnost i po Srbiju dragocenost, svakog člana porodice bivše Šešeljeve radikalke, a danas Vučićeve guvernerke Narodne banke Srbije Jorgovanke Tabaković.

Ilustracija Koreni, Foto: NBS, Pixabay

Milivojević je ocenio da nekadašnja, iz Vučitrna, nastavnica u prištinskoj srednjoj školi, a danas Novosađanka i Beograđanka guvernerka Jorgovanka-Cica, zbog njenih zasluga za srpski narod zaslužila i da njen pas, kad bi ga imala, bude izdržavan od para građana Srbije, kao što su i ostali članovi njene porodice na narodnoj grbači.

Foto: Twitter/@srdjanmil037

Milivojević je napisao:

Ćerka Jorgovake Tabaković angažovana je u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje,
sin u Razvojnom fondu Vojvodine, a zet u Ambasadi Srbije u Crnoj Gori.

Da Jorgovanka ima psa, i on bi bio na budžetu.

Čuvao bi zgradu Narodne banke o trošku građana!

Ovde samo može da se doda da je za svaku pohvalu Srđanova briga o životinjama, te očekujemo od poslanika Milivojevića da sa reči pređe na dela, te prvom prilikom podnese Predlog zakona o zaštiti porodice Cice Jorgovanke i psa, ako ga bude imala

1 KOMENTAR

  1. Po pričanju sadašnjih vodećih političara, na čelu kolone, penzije i plate nikada veće, a takođe i plate. Nakaza tvrdi da će za par godina prosek penzije narasti na 400 evra, a plata na 900 evra što je 40% penzija od plate. Kada su zasele na tron najnapredni 2012. godine, prosečna penzija je bila iznad 60% prosečne plate, a sada je 40% jedino je penzija u R. Srpskoj niža od našeg proseka, a lažu penzionere, a oni veruju u lažima vođe.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime