Da li Čedu treba odvojiti od porodice?

0
615

cedaTročlana porodica dvogodišnjeg Čede živi u veoma teškim uslovima – bez struje, vode i grejanja. Ali, pomoć polako stiže…

Pre nekoliko dana u Novom Sadu je osvanula vest da porodica Stefana Nikolića sa dvogodišnjim sinom Čedom živi u delu napuštene zgrade u centru grada u Šafarikovoj 20. Ova tročlana porodica nema struje, nema vode, a ni grejanja.

Zahvaljujući sugrađanima koji su se organizovali stigla garderoba, igračke, hrana i grejanje. Dvogodišnji Čeda najviše se obradovao igračkama, a za to se zahvalio sugrađanima.

Tročlana porodica živi u dve trošne sobe, greju se samo onda kada imaju drva. Češće se smrzavaju, nego što su u toplom. Njima skoro sve nedostaje, od hrane do sapuna.

Roditelji navode da je u kući hladno čak i kada založe, pošto prozori ne dihtuju. Struje nemaju, pa sveću pale već u tri po podne. Ali često su u mraku jer nemaju dovoljno novca da kupuju sveće svakodnevno.

Posle pomoći Novosađana, pojavila se informacija da su porodicu posetili predstavnici iz Centra za socijalni rad koji planiraju da Čedu odvoju od roditelja i da ga odvedu u Sigurnu dečju kuću.

Treba nam vaše mišljenje, da li vi mislite da Čedu treba odvojiti od roditelja?

Kliknite i učestvujte u anketi!

Izvor: www.bebac.com

like-button.net here

wordpress-themes.org here

Kliknite i učestvujte u anketi!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime