„Da li iko veruje da je šeik poklonio Vučiću sliku od 800 dinara?!“

0
302

Ako je verovati zvaničnom izveštaju Aleksandra Vučića, aktuelni predsednik je od multimilionera i svog „brata“ šeika Muhameda bin Zajeda dobio na poklon umetničku sliku od, pazite sad, 800 dinara?! U verodostojnost ovih podataka Vučića, baš kao i u njegove svakodnevne izjave, posumnjao je veliki broj ljudi, među kojima je i Nemanja Šarović, lider pokreta Ljubav, Vera, Nada.

On se tim povodom oglasio na Tviteru, gde je sa javnosti podelio cenu dva poklona koja je Vučić dobio od šeika.

– Da li verujete da je multimilioner Muhamed bin Zajed svom „bratu“ Aleksandru Vučiću poklonio umetničku sliku od 800 dinara? Ni ja, ali evo predsednik Srbije to tvrdi u zvaničnom izveštaju! – napisao je Šarović na Tviteru.

A zatim je naveo da će već sutra otkriti nova otkrića.

Nemanja Šarović FOTO: Printscreen

– U sutrašnjem broju nedeljnika NIN otkrivam kako je AV prisvojio desetine poklona stranih državnika i diplomata – napisao je Šarović.

I čim je to obelodanio na ovoj društvenoj mreži, usledila je reakcija poklonika lika i dela Aleksandra Vučića, takozvanih botova, koji su odgovorili na praktično identičan način.

– Vučić nije prisvojio nijedan jedini poklon – glasila je poruka jedne korisnice Tvitera, da bi usledio odgovor:

– Vučić se odrekao svih poklona i nijedan nije zadržao u svom vlasništvu.

Kada smo već kod poklona, u zvaničnom izveštaju Ministrarstva odbrane, na čijem je čelu bio Aleksandar Vučić po dolasku SNS na vlast, navodi se da je pored slike dimenzija 50×70 centimetara od 800 dinara, na poklon od direktora firme „Earth“ Al Husein dobio plastičnu figuru kamile vrednosti od 400 dinara.

Da Vas podsetimo:  Fabrika Jura – „Zabranjeni grad“

Izvor: Otvoreno

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime