Da li je učestalo korišćenje dece u političkom marketingu SNS-a dovelo do tragedije?

2
888

koriscenje-dece-563x353Počelo je sa medijski propraćenim spasavanjem dece u Feketiću gde je Premijer označen kao heroj koji se bori protiv prirode i spašava decu iako postoje plaćene profesionalne službe koje su zadužene za taj posao!

Opozicionar je već pisao o SNS zloupotrebi dece u političke svrhe!

Postavlja se pitanje da li je preusmeravanje helikoptera iz Novog Pazara u Beograd umesto u Kragujevac ili Kraljevo bio pokušaj da se napravi politički trik da bi ministri ispali spasioci-heroji?

zlatiborPokušaj koji se nažalost završio tragično.

Do takvog pitanja nas dovodi objavljivanje naslova da je ministar Lončar dočekao bebu na aerodromu i da su Gašić i Lončar organizovali spašavanje bebe koje je trebala da ode do Kraljeva u bolnicu. Ova vest je promptno sklonjena na portala kada se saznalo za nesreću.

Zašto je beba prevezena čak do Beograda ako su bliži gradovi bili opremljeni da pruže neophodnu lekarsku negu detetu?

Srbija ima dovoljno stručnih ljudi i stručnih službi koje su zadužene za bezbednost i zdravlje građana i mešanje ministara laika ne samo da nije poželjno, već može da dovede ugrožena lica u dodatnu opasnost.

Tražimo da političari prestanu da koriste decu u političke svrhe!

Tražimo ispitivanje odgovornosti nadležnih ministara i odgovor na pitanje zašto je helikopter usmeren da sleti u Beograd!

Opozicionar

2 KOMENTARA

  1. Šta vredi što mi svi tražimo istinu iako je znamo, kada ova vlast nadmeno i siledžijski gura svoje laži i manipulacije…!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime