Da li je Velika Albanija san ili postaje java?

1
1456
Foto: patriot

Neostvareni san svakog živog i mrtvog šiptara, koji bi to zauvek i trebao ostati. Samo san.

Ipak, malo fali da prestane biti samo san. Već preko dva veka ideja Velike Albanije živi i u više navrata, zahvaljujući okupaciji stranih sila, što sadašnjoj podmukloj politici, rasturanju droge, zločinima i raznim drugim neljudskim aktivnostima, Albanija je uspevala da izviri preko svojih granica. Snaga šiptara se krije u njihovom jedinstvu u cilju. A njihova slabost je u gluposti i brzopletosti. Sposobni su da ostvare poneki cilj, ali su nesposobni da ga zadrže, bez posredovanja stranih sila. Njihove težnje ne prezaju, ne biraju načine, pa je temelj njihove ideje truo i često se urušava. Naizgled, njima uvek uspeva. Uspevalo im je za vreme Turaka, uspevalo im je za vreme Drugog svetskog rata i uvek su se urušavali jer nikad svoje ciljeve nisu ostvarili sopstvenim umećem, već im je dato iz ovih ili onih razloga. Kada su iskorišćeni, oduzeto im je. Najbolje su prošli kada smo im pomogli mi. Prvo za vreme komunističke vladavine, a potom u vreme izdajničke vladavine dosmanlija.

Čini se da je sada najzad sve zaokruženo. Američka, kao i pomoć ostatka sveta nisu izostale, šiptari su u Srbiji, odnosno na Kosovu i Metohiji. Bukvalno su preuzeli pola Makedonije i to je sada njihova država. Ušli su u Crnu Goru i ako Montenegrini nastave sa trenutnom politikom, prolaze isto kao Makedonija. Ali, sa KiM, odnosno sa Srbijom, neće biti baš tako. Imali smo sreće da dočekamo promenu odnosa velikih sila, kao i njihove unutrašnje probleme, (pr. Španija-Katalonija) onda urušavanje američke hegemonije, jačanje prijateljske Rusije i Kine i viđamo sve češće kako je pogled sveta sve hladniji prema Albancima. Ne treba nigde srljati.

Da Vas podsetimo:  Razmišljanja koja se mogu izmeniti i proširiti!

Najbolja pobeda je ona koja se dobije bez borbe, bez krvi. Imamo priliku da budemo mudri. Da pregovaramo? Hoćemo! Neka vreme koje sada radi za nas teče, dok se ideja Velike Albanije ne istopi u očima sveta. Svaki naš kiks na bilo koju stranu, koštao bi nas Kosova i Metohije i stvaranja jedne velike i neprijateljske susedne države na našim istorijskim prostorima i prostorima drugih pravoslavnih naroda Balkana. Bilo da se odabere rešenje vojno ili ulagivačko priznanje od strane Srbije. Ako budemo odugovlačili dovoljno, šiptari će prvi pogrešiti. Odaberimo ovaj put pamet, umesto krvi i poraza. Pustimo šiptare da kao i uvek pobede sebe, umesto da pobede nas, zahvaljujući nama. Kosovo i Metohija su bili srpski. Jesu srpski. I ostaće srpski! Ako im mi ne budemo pomagali, neće imati toliko izgleda na uspeh.

S druge strane treba raditi na tome da se stvori savez balkanskih pravoslavnih naroda koji bi stao na put stvaranju Velike Albanije. U ovom momentu i Bugari i Makedonci i Grci i Srbi pa i Montenegrini, ma koliko oni mislili da su se izvukli, imaju samo jedan cilj – a to je zaustavljanje projekta Velika Albanija. Svima mora da bude jasno da šiptari sami bez naše pomoći, bez našeg popuštanja, nas pravoslavnih, iako im pomaže zapad, neće uspeti da stvore Veliku Albaniju. Kada šiptari završe posao u Makedoniji, a to će se desiti ulaskom Makedonije u NATO, sledeće su na redu Crna Gora i Grčka.

Nikola Petrović

patriot.rs

1 KOMENTAR

 1. Ovo je sveti rat ljudi protiv neljudi, koji se sveo na borbu potlacenog naroda u svim zemljama sveta, protiv poludelih politicara (ukljucujuci predsednike svih triju najvecih zemalja, gore pomenutih, jer svi su oni izasli iz MKultra treninga). U Rusiji je na prosle izbore izaslo 15% glasaca, zato sto Rusi shvataju da im rezim radi o glavi, kao i svi rezimi svuda svojim gradjanima. Trampa bi biralo manje od 9% americkih gradjana… Ko jos nije shvatio da nema vise nigde VIP politicara koji nije protiv naroda, predstavlja opasnost po sopstvenu decu.

  O sustini:

  Nikako ne sme da se “prizna” pravo Albancima na Kosovo; ako procitate sledeci (poduzi, ali prebitan) clanak, shvaticete da vladari iz senke koji stoje iza svega, rade po odredjenoj vrlo fiksnoj simbolici!!

  Da skratim pricu: Posto je Kosovo ustvari srce svetskog bio sistema, koji kada mu se poremeti ravnoteza postaje najrazornije oruzje – u sustini deluje kao HAARP – “vladari senki” bi zeleli, ali ne mogu da upotrebe Kosovo kao oruzje protiv covecnstva – AKO IM NE DAMO ODOBRENJE u vidu nekakvog “priznanja”, tj. odricanja od srpskog prava na taj sistem (koji je dakle na nasoj teritoriji Kosovu, i kojeg su nasi preci pravili.

  Vladari senki su satanisti i dakle slede strogo kabalisticku simboliku, i AKO IM NE PRIZNAMO “PRAVO” – ONI NECE UPOTREBITI KOSOVSKI SISTEM KAO HAARP!

  Dakle – ODGOVORNI SMO CELOM COVECANSTVU DA NE PRIZNAMO NIKAKVO PRAVO ALBANCIMA NA KOSOVO, a Albanci ce nam na tome zahvaliti kada i oni saznaju o cemu se zapravo radi!

  Pogledajte https://stajebiloblog.wordpress.com/author/stajebiloblog/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime