Da li narod i javnost srBska ne vide ili ne žele da vide da je Kosmet na korak samo od ,,Bljeska” (sever) ili ,,Oluje” (čitav Kosmet)?

0
101

,,Stiže avust ali i mnogo pre njega, vrlo verovatna kosmetska ,,Oluja“! Srbi, posebno vi na Kosmetu, Srbijo…zar zaista ne vidiš ili prosto nećeš da vidiš da je najpre sever a potom i ceo Kosmet na korak od novog ,,Bljeska” (samo sever) ili ,,Oluje” (čitav Kosmet)?!

Uz one koji su se rodili kao poslušnici i robovi, koji ceo život tako žive i tako će skončati; uz one koji se ,,ispiraju” pričom da čekaju rat da bi se aktivirali; najveća enigma ste mi vi koji kažete: ,,a šta ja tu mogu, kako je ODLUČENO, tako će da bude (a ko je to odlučio??? KO može o životu i sudbini tvojoj i tvog deteta, a bez dopuštenja tvog, da odlučujete?). Zbog dece moje moram da ćutim“.

Sram vas bilo! Sve redom!

Zar zaista mislite da će vas nova ,,Oluja” pitati jeste li bili mirni, poslušni, na svaku izdaju i prodaju vašu ostajali nemi, gde ste upravo tom ćutnjom, izdaji i pripremanoj ,,Oluji” značajno doprineli? Hoće, pitaće vas i poštedeti isto onako kako su i ustaše poštedele nedužne Srbe u RSK!

A sve je kao pred kraj RSK. Čak i malo bliže. Ne zaboravite da je RSK bila neuporedivo jača, brojnija, naoružanija, homogenija od nas. Pa je u jednom danu nestala!

Hrvati su tada imali zapad na svojoj strani, novac kojim su kupovali izdajnički kadar među Srbima. Imali su na svojoj strani zvanični Beograd i dogovoreno nereagovanje sa Slobodanom Miloševićem!

Danas, Albanci imaju takođe zapad na svojoj strani.

– Imaju novca kojim kupuju značajne pojedince što u vojsci, što u medijima, što u strukturama državnim.

– Imaju proalbansku Srpsku listu – saradnike njihove.

– Imaju i oni na svojoj strani taj, da li kupljen ili ucenjen, svejedno je,

Da Vas podsetimo:  Država nije ni Janko ni Marko ni Vučić...

,,zvanični Beograd”.

– Ali i svog ,,Miloševića” u liku Aleksandra Vučića – predsednika Srbije koji je svoje (dogovoreno) NEREAGOVANjE javno potvrdio najavom – ,,daću dvadeset četiri sata KFOR-u da reaguje”)!

Kada su Srbi iz RSK mesecima upozoravali na hrvatsku ofanzivu i njenu pripremu osvajanjem Glamoča i Bosanskog Grahova čini mi se(?!), bili su ili ignorisani ili ismejani.

Danas…

– Albanci formiraju vojsku Kosova (koja je inače suprotna i rez. 1244 i Ustavu Srbije, pa i tkzv. ustavu tkzv. Kosova), a do dana današnjeg

i Vučić i (anti)Srpska lista još uvek ĆUTE!!!

– Zatim vojska Kosova dobija hamere.

– Pa oklopna borbena vozila!

– Kreću sa vojnom bazom na korak od srBske Mitrovice i severa Kosmeta.

– Kupuju ,,još” 30 drona (što znači da su ih imali i pre ove kupovine).

– Naručuju, nezavisno od prethodnih 30, sada nove, turske dronove ,,bajraktar” koji su se u Ukrajini vrlo efikasnim pokazali.

– Trupe KFORA pojačavaju vojnici IZ Hrvatske i Albanije.

– Iz Albanije stiže 30 specijalaca.

– Vojsku Kosova mesecima obučavaju i vojne vežbe sa njima održavaju vojni instruktori Turske i SAD!

– Postavljena BAZA Pogranične policije na severu.

-A sada, i protivokolopno oružje dolazi u ruke Vojske Kosova…

Šta još treba da se dogodi da shvatite da smo na korak od ,,traktora”?

Aleksandre Vučiću

Vojsko Srbije

Javnosti Srbska

Judina srpska listo

Srbi (kako već rekoh, posebno vi na Severu) –

Zapšto ćutite?

Državni vrh je za etapno gašenje Srbije na Kosovu i Metohiji i pripremu priznavanja njegovog, verovatno basnoslovan novac, dolazak na vlast i decenijski ostanak na vlasti izboksovao. Srpska lista je na stotine hiljada evra, više stanova, po pet i više funkcija, na stotine projekata, tendera i bolesno mnogo novca, dobila.

Da Vas podsetimo:  Vladimir Umeljić: EU NIJE EVROPA, SAD NISU AMERIKA

Ali vi ostali, vi koji ste za gore navedena izdajnike, obične golje, VI ućutkani i poniženi, ZAŠTO bez i jednog slova, bez glasa, na svu ovu realnu i surovu opasnost ćutite?

Nemoj da vas uspava i ZAVARA priča o nekakvom spremnom organizovanom otporu!!! Ta i ,,takva” opcija je tu ne da vas zaštiti, već samo zato da vas u što većem broju, a po nalogu Beograda, (u)vezane pod punu kontrolu nereagovanja stavi!

Ili…ili da (takođe po nalogu BG) isceniraju osnov za kombinovani britansko – albanski (jer Albanci nikada sami ne idu u iole opasniju avanturu) napad na sever, kojim bi sva priča o srBskom Kosmetu bila završena stvar. A predsednik zakukao kako je imao on i plan i akciju kako da sačuva Kosmet, ali ga narod nije podržao, samim tim niti dozvolio da taj plan realizuje.

Neće tebe Srbine na Kosmetu niko spasiti ako se prethodnot ti ne organizuješ, otrezniš braću iz ostatka Srbije i pritisneš državu, predsednika pre svih, da rade šta ih ustav obavezuje. I izdejstvuješ da svako ko ne vrši tu obavezu, zbog veleizdaje mora odmah odgovarati!

A na čelo države dovesti onog koji će smeti i umeti da i državnu teritoriju i narod svoj, čuva i sačuva!“

autor:Nebojša Jović

https://pokretzaodbranukosovaimetohije.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime