Da li smo okupirani?

1
112

Ovo pitanje je pitanje nad pitanjima, na koje se mora otvoreno i javno i to celom srbskom rodu, bez ikakvih podvala, tačno i precizno odgovoriti, da bi smo znali, kako nam se sutra, valja ponašati, ali i šta nam je činiti. Pošto to srbski političari neće da urade, potrudiću se da samo pripomenem neke nepobitne činjenice, koje će svakom Srbinu, na postavljeno pitanje, da daju odgovor. Iz tih razloga, mora se obavezno pripomenuti 1998.godina i dolazak Dodika na vlast u Republici Srpskoj i to uz pomoć – NATO vojnika i njihovih tenkova. Potom se mora pomenuti i 2000. godina i onaj 5. Oktobar, kojeg pokrenuši oni “Srbi”, koji su od amerikanaca u Mađarskoj, 2000. godine, preuzeli osamdeset miliona dolara, za rušenje Slobodana Miloševića.

Od tih dešavanja i tih godina, amerikanci, NATO i EU, uz pomoć svojih srbskih izdajnika i plaćenika, njih, te petokolonaše, dovode na vlast, ne samo u Republici Srpkoj, već i u Srbiji. Dajući im tom prilikom plan, kojeg petokolonaši, moraju da realizuju. I to uz odobrenje da kradu, lažu i petljaju, ali i da ubijaju sve one, koji im u realizaciji zapadnog plana, budu smetali i da za svav kriminal, pljačke i zločine, koje nad srbskim narodom počine, za njih, neće odgovarati. Jer će imati svu zaštitu, od Amerikanaca i Engleza, kao i ostalih političara iz EU, kao i onih političara iz država člnacice NATO – pakta.

Na našu srbsku žalost, od tog vremena, a do današnjih dana, ti zapadni poslušnici – a naši srbski izdajnici, su i to korak po korak, omogućavali tim zapadnim političkim bandama i ekonomskim ubicama, da nas potpuno okupiraju. Pri tom i da budu uništivači srbske privrede, ekonomije, poljoprivrede, bankarskog sistema, školstva, moralnih vrednosti, javnog i kritičkog govora, kao i sve one industrije, koja je imala neku svoju vrednost i proizvode, a od kojih smo kao narod živeli ali i opstajali.

Da Vas podsetimo:  Putem groblja kroz zavičaj

Uz pomenuto, taj Zapadni plan je od 1998. godine, uz pomoć srbskih izdajnika, krenuo u razgradnju Dejtonskog mirovnog sporazuma. Te je uz svoje srbske poslušnike i plaćenike, koji u Republici Srpskoj imaju vlast, do danas, uspeo da od Republike Srpske, otme – 83 – nadležnosti, prenevši ih na BiH. Sem toga, opet uz pomoć srbskih političara, oteli su nam i grad Brčko, te od njega napravili neki posebni Distriht, koji više ne pripada nama, iako nam je po Dejtonskom mirovnom sporazumu, bio dodeljen, kao i 49%, BiH teritorije, a što danas nije slučaj, te danas, Republika Srpska i to bez Brčkog, ima oko 40%, BiH, teritorije.

Dok se ovo dešavalo u Republici Srpskoj, zapadnjaci, su uz svu pomoć srbijanskih izdajnika i svojih plaćenika, korak po korak pripremali teren, da potpuno pokore, osvoje i okupiraju Srbiju, a Kosovo i Metohiju trajno i to uz priznanje srbskih vlasti i političara, proglase za samostalnu i nezavisnu državu – Kosovo.

Kao što svi vidimo, zapadnjaci su i te kako blizu, da uz pomoć srbskih izdajnika, odrade svoj zacrtani plan, koji sem proglašenja Kosova i Metohije, za nezavisnu državu, predviđa i da Srbi zaborave onu zločinačku agresiju iz 1999. godine, koja je od strane Amerike, NATO – pakt i EU, nad srbskim nrodom i Srbiji izvršena. Ta agresija na Srbiju, jedan je od najvećih zločina, koji je u svetu, od završetka drugog svetskog rata izvršen, iz razloga, što su Amerikanci, Natovci i EU, pri tome koristili uranijumske bombe, koje su po svim konvencijama, ali i po međunarodnom pravu, strogo zabranjene za upotrebu. Kao što je i njihova agresija na Srbiju, po međunarodnim zakonima i pravu, bila strogo zabranjena, jer su time izvršili ratni zločin – protiv čovečnosti.

Da Vas podsetimo:  Barikade su Vučićeva lakrdija i još jedan veleizdajnički korak

Kad imamo ove činjenice o zapadnoj agresiji, koje su neoborive, a koje srbski političari, uopšte ne koriste, a niti ih pominju i to u našem interesu ili odbrani Srbije, Kosova i Metohije, kao i Republike Srpske, dođemo do zaključka: Da ni jedan od onih političara, koji je 2000. godine, uzeo taj zapadni novac ili pomoć, da bude doveden na vlast, ne smije, a niti može da brani srbske interese, narod i državu. Jer je svaki od njih, pod kontrolom tih zapadnjaka, čija naređenja i planove, uz raznu glumu da su srbski rodoljubi i glumatanje, moraju da izvršavaju. Pošto je to tako, mi uopšte nemamo slobodnih srbskih političara, koji nešto mogu ili smiju da urade za Srbe, Srbiju ili Republiku Srpsku, a pogotovo za Kosovo i Metohiju.

Onaj, ko sklopi bilo kakav ugovor i dogovor sa zapadnjacima, pogotovo takav, u kojem domači političari pristaju da izdaju svoj narod i državu, iz tog ugovora i dogovora, nema mu povlačenja, već ga mora izvršiti. Ako to neki političar i pokuša, da raskine takav ugovor izdaje, tad ga se zapadnjaci brutalno rešavaju, poput pokojnog Đinđića.

I to naša, političko izdajnička banda zna, i baš zbog toga, jer su njihove glave, na zapadnom panju. Ti “srbski “ političari pozicije i opozicije će, i dalje nastaviti sa svojom izdajom srbskog naroda, Srbije i Republike Srpske, kao i Kosova i Mtohije. I radiće to, sve do one granice, do koje im zapadnjaci narede da idu.

To nije ništa drugo, nego li čista okupacija i to uz pomoć naših petokolonaša, koji se nalaze u svim gradskim i državnim – srbskim institucijama. Tako da uopšte nema potrebe, da se više lažemo, kad je okupacija u pitanju, i zato treba reći: Da su Srbija, Kosovo i Metohja, kao i Republika Srpska, uz pomoć srbskih izdajnika i ološa, od strane zapadnih političkih bandi i ubica, potpuno okupirani.

Da Vas podsetimo:  Još jedno silovanje i poniženje Srbije

Šta ćemo protiv zapadnih okupatora i domaćih izdajnika uraditi, e, pa na to mora odgovoriti svaki Srbin, kao i većina srbskog naroda.

ISTINA O KOSOVU

Ne ćuti rode u ovo vreme,

kad zlotvor Kosovo otima, gazi,

i kad još javno, bez ikog stida,

priznanje Kosova, za državu traži.

Ne skrivaj pogled, ispred te bande,

naše i izdajničke, zanavek klete,

koja bi zlotvoru, Kosovo prodala,

da spali srbske tragove – svete.

Ne beži rode od istine i zbilje,

nit’ ovog zločina koji se krije,

koji se lažima maskira, hrani,

da Srbin ne može, Kosovo da brani.

Ne veruj rode, zlotvorskoj sili,

kojoj se srbski, sav ološ divi,

i koji Zapadu, stalno pomaže,

da Srbija se, u EU – zatvoru nađe.

Ne slušaj rode, te zapadne ljude,

koji bi Srblju, nožem da sude,

i koji bi uništili i naše ime,

ako se Srblje u boj ne vine.

Ne boj se rode istine i boja,

jer Kosovo je duša tvoja i moja,

koja je Srbima od Boga data,

da se čuva i brani, od svakog dželata.

 

Autor: Milosav Knežević Mile

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime