Da li ste videli red vožnje GSP-a na sajtu Bus Plusa?

1
1266

1_173516

Iz Bus Plusa su više puta najavljivali da će korisnicima gradskog prevoza olakšati pristup svojim uslugama, ali ovako nešto baš nismo očekivali!

Svi Beograđani koji ovih dana muku muče sa novim sistemom naplate karata bar jednom su, u pokušaju da saznaju koliko će ih koštati vožnja gradskim prevozom, zavšili na internet prezentaciji Bus Plusa.

Osim informacija o tome koliko para treba da izdvoje za ‘validiranje’, druga ‘rak rana’ svakog Beograđanina koji je prinuđen da se vozi autobusom, tramvajem ili trolejbusom je red vožnje.

Kako da znate kada i kojim trasama saobraćaju linije koje su vam potrebne kada se po gradu nešto stalno radi, ulice su raskopane ili zatvorene?!

1_175378

Ne brinite! Bus Plus misli na vas!

U odeljku sajta „Servisi“ možete izabrati opciju „Red vožnje za putnike“ i tu odštampati raspored vaše linije u toku dana koji vas zanime.

I ne samo to!

Bus Plus se pobrinuo da svima bude jasno kako treba ČUVATI PAPIR NA KOME JE NAPISAN RED VOŽNJE, pa pored odgovarajući linije stoji i ovo uputstvo: „Preuzeti red vožnje možete da odštampate na A4 papiru i savijete na džepni format, tako što ćete papir presaviti na pola, te dobijeni format (A5) presaviti ponovo na pola.“

B-SuNv6CQAASFva

Ovo uputstvo već je izazvalo pravu lavinu šaljivih komentara na društvenim mrežama.

Još uvek mislite da Bus Plus ne brine o vama?!

Dnevno

1 KOMENTAR

  1. Jedino mi još nisu objasnili kako da povratim svojih 50 dinara zarobljenih na staroj papirnatoj kartici , bez novih investicija

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime