Da li VučIć štedi, ili otima za svoju bulumentu

1
885

Poznato je, i vrapci naučili napamet, da se Srbija, zahvaljujući Vučić gospodinu, stabilizovala, da u svemu ima najveći rast, plate i penzije skaču, nezaposlenost na minimumu, sve nezustavljivo napreduje! I tu nije kraj, biće bolje od najbolje kad se svi složimo da su laži istina.

Jako, gde nego na društvenim mrežama, javiše da je onaj Meho Omerović, Ljajićev poslanik – štono u diplomatskoj misiji uv’aćen na nekom aerodromu u Jevropi da nije platio kozmetiku, jerbo žurio, izjavio da im’o sraćku – koji je zbog „nameštene afere“ dao ostavku na mesto poslanika, zbrinut, zaposlen je u Agenciji za bezbednost saobraćaja! Mašala, nije šala.

Nije šala ni da Srbija ima preko 115 agencija i fondova, koji godišnje, plate i transferi novca, koštaju preko šezdeset pet milijardi dinara, i slovima i brojevima. Nije poznato da li ova statistika obuhvata i upravne odbore, gde zaslužni partijci mlate teške pare, recimo vele da Danica Drašković, u NIS-u, navodno ima 700-800 hiljada dinara mesečno, dok bivši SNS ministar Knežević tuče preko milijun.

Nije poznato ni koliko je te SNS bulumente, te kolalicionih jarana i jaranki, u lokalnim Agencijama za talente, ali od cifara koje se izdvajaju za lelemuđenje boli glava. Još više boli glava, i tek će boleti, za trenutak man’te puste pare, što se stranački duduci stavljaju na odgovorna i najodgovornija mesta, a to košta, i tek će koštati. To što je stranački bašibozluk postao prvi pik za razne državne i javne funkcije, tek će se vratiti kao bumerang. Kao što reče mladi glavonja, na funkciji pomoćnika u nekom ministarstvu, „postoji zainteresovanje“. Onih koji vode državu, i onih koji im to omogućavaju. Eto, i onom Martinoviću, što šef SNS poslaničkog kluba, nikad dosta, pored nekolikko funkcija, puta mnogo para, naš’o ‘leba i u Paraćinu, gde ga metnuli da honorarno, zaposleni vele da ga nisu videli, predava višim medicinskim sestrama.

Da Vas podsetimo:  Fotokopirnica naših gluposti

Kad je ‘vako doveo zemlju u red, nije čudo, kako je Vučić gospodin poverio svojim medijima, što ga je Putin, za ručkom, pitao: Samo mi reci, kako si uspeo! U to ime, kako su, isto, javili njegovi nezavisni mediji, od Putina, za Vučić gospodina, stiže, i još putuje, orden Aleksandra Nevskog.

I ostale zemlje da spreme ordenje, jer, kao što je znano, Vučiću je Srbija jedina briga. Gospodin, sa baš doktorskom frizurom, koji se vodi kao gradonačelnik Beograda, je upravo, preko RTS-a, javio da je oko 2000 mladih ljudi obavilo praksu u gradskoj upravi i javnim preduzećima, da su se osposobili za posao, i da tek treba da daju svoj doprinos daljem razvoju i najboljim rezultatima u istoriji.

Za kraj, još jednom pročitajte naslov teksta.

Dragan Todorović
Izvor: kolubarske.rs

1 KOMENTAR

  1. ПЕНЗОСИ САМО УМЕРЕНО!

    ΛV је заиста штедљив тип. Он је на пензионерима уштедео изнад осамсто милиона евра, отимајући брутално и бескурпулозно од пензија. Где је денуо те паре, он зна? Следећег петка стиже пензија без отимања, ако не излажу, а већ власти лицитирају повећање пензија у 2019. години. С друге стране Фискални савет је нашао да не постоји простор за усклађивање пензија са трошковима живота, инфлацијом и БДП. Власти се боје да ће пензоси, када приме пензију без насилног отимања, да преједу, а епилог је грозан, ус*аће се од високе пензије, након дугогодишњег гладовања, а и од среће што држђава најзад „мисли“ и на њих, а њихов бог сада је ΛV?!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime