Da su koroni dali ime Srbija – nikad ne bi ušla u Evropu!

1
522

I dok napredna, progresivna, demokratska i liberalna ljudsko-pravaška Amero-Amerika ruši spomenike po kratkom postupku i takoreći za džabe, mi spomenike dižemo za velike pare

Da je Svetska Zdravstvena Organizacija koroni dala ime Srbija, nikada ne bi ušla u Evropu. I u Evropi bi bila mirna Bačka na Čankovo veliko zadovoljstvo jer bi znao „di su naši novci“.

Foto: printscreen

Dok oni uče na Oksfordu, Kembridžu, Harvardu, Jejlu, Sorboni, u Bremenu, Drezdenu ili Berlinu, mi za male pare diplomu jednostavno kupimo i mirna Bačka, čak i u Srbiji. A vi sada procenite šta se više isplati – učiti na poznatim univerzitetima, ili na greškama.

Pogledajte dalje šta su oni tamo još naučili. Na primer, Evro-Amerikanac, po zanimanju policajac, na redovnom poslu ubije Afro-Amerikanca, zanimanje narko-diler, i odmah dobije otkaz iz policijske službe. OK! Ali, onda svi Amero-Amerikanci, bez obziru na boju glasa, krenu da ruše spomenike i druge znamenitosti posvećene znamenitim, aj‘ da, uštede u prostoru radi, kažemo kratko i jasno, zaslužnim Amerima. Među njima čak i spomenik DŽordžu Vašingtonu.

I dok napredna, progresivna, demokratska i liberalna ljudsko-pravaška Amero-Amerika ruši spomenike po kratkom postupku i takoreći za džabe, mi spomenike dižemo za velike pare. Sve i uvek uz vetar.

Za to vreme, u znak podrške, Evro-Evropljani trpaju u zatvor druga Tačija, po Bajdenu, kosovskog Džordža Vašingtona. Rezultat je, dakle, nerešen: nikom ništa.

Edi Rama i Hašim Tači, jednom drugom svečanom prilikom (Izvor: opinion.al)

Koraksić, da bi smirio situaciju, bio u trendu i strogo vodio računa o pravilnoj zastupljenosti u javnom prostoru, i jednog i drugog počinje da crta sa prepoznatljivim Vučićevim usnama. Uvek, ravnoteže radi, samo crveno. Nikada crno na belo, da izvinete na izrazu ako sam nekog uvredio.

Da stvari nisu sasvim proste vidi se i iz mojih međukomšijskih odnosa sa najbližim susedom. Dok su sve ovce u mom stadu bele, njegove su, do zadnje, crne. Zato smo stalno u svađi, smucamo se po sudovima, jedan drugom bacamo đubre preko plota i svako je srećan samo kad onom drugom crkne ovca. Znamo da će to trajati sve dok ne smislimo pogodan geografskopostojbinski izraz posebno za njegove i odvojeno moje ovce.

Da Vas podsetimo:  Svetska većina

Kod nas uvek nešto kontra što je i normalno, ili kako se po novom pismenu kaže, „što je i za očekivati“, jer mi nemamo ni Oksford, ni Harvard, ni Sorbonu, ni Berlin, nego samo zid.

Da smo nakrivo nasađeni vidi se i iz žalosnog primera jednog opozicionog lidera kome su, taman kad je našao ispravan put za bolje sutra, iz suprotnog tabora počeli da buše gume na automobilu. I tako osam puta iako čovek ima samo četiri gume. Misle da sa probušenim gumama ne može stići nigde i da će mu bolje sutra biti malo sutra.

Isti bušači guma se nadaju da novoizabrani predsednik SADa, Džo Bajden, u Belu kuću neće moći da uđe sve dok su kućevni ključevi kod Vučića. Veruju da je ključ Bajdenovog uspeha u Vučićevom džepu. Klade se u Gazivode i energetski sistem.

Gazivode kao „Trampovo jezero“ (Foto: Večernje novosti)

Ukoliko se desi da izgube opkladu, pozvaće se na narodnu mudrost: ko priznaje Kosovo, Metohija mu se prašta!

SREĆNA NOVA 2021,99 GODINA!

Izvor: Stanje stvari

1 KOMENTAR

  1. Srbi- ne treba da se brinete! Dali kovidu 19 ime Srbija ili ne dali- dođe mu sve jedno. Srbija u doglednih desetak godina sigurno NEĆE ući u posle pandemije bankrotnu Evropsku uniju. Ne zato što Vučić kao Ali Baba i njegovih 40 razbojnika ne žele ulazak u EU nego što nas Evropa neće! To zna i srpska vrhuška, dovoljno im je da pročitaju izjave onog sićušnog pederčića Makrona, tobože “ oženjenog“ Baba-Rogom (svojom bivšom učiteljicom!) zatim DDR-ke i bivše funkcionerke komunističke omladinske organizacije Deutsche freie Jugend (DFJ) u Istočnoj Nemačkoj Angele Merkel i sve će im biti jasno -ali i drugih političara. Ali pričama o „medu i mleku“ u EU srpski političari zaluđuju narod kako bi se i dalje održali na vlasti zbog dodatnog pelješenja budžeta i trpanja u svoje džepove pričom -boljitak -samo što nije stigao! A narod? Ko, bre, da ne napišem je.e pita narod? Mnogi već danas gladuju! U stvari, svi znamo ko je.e srpski narod- Ali Babi i njegovih najmanje 40 razbojnika! Onako, podmuklo, na suvo!
    Neki će od nas u rasejanju reći -ako tako im i treba, tima u Srbiji, glasali su za Ali Babu, neka ih i dalje pljačka! I tako, mic po mic, ostaćemo i bez Kosmeta, i Raške oblasti, i tzv. „Preševske“ doline ali, možda čak i bez u najboljem slučaju „samo“ dobrog dela Vojvodine! I sve ove činjenice i sve rasprodaje srpskih resursa da nam budu Srećna Nova godina? Nedaj Bože!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime