Danas je sasvim sigurno – ako FAP ne obezbedi izvoz, odlazi u stečaj.

1
1037

Fabrika automobila Priboj osnovana je 1953. godine i bila je najvei proizvođač kamiona i autobusa u bivšoj Jugoslaviji. Danas je sasvim sigurno – ako FAP ne obezbedi izvoz, odlazi u stečaj.

1 KOMENTAR

  1. Кога је основао,дуго је и радио. Комунистичке, односно државне фирме не могу да се такмиче у конуренцији са приватним фирмама.
    Све државне фирме у Србији, служиле су политичарима за пљачкање. У бившој Југославији 70% фирми није радило позитивно а радници су редовно примали плате.Тако да не верујем ни да је ФАП икад радио позитивно, а и ако је радио сигурно су га комунисти пљачкали. Почетком распада Југославије 1992, швајцарски банкари су објавили да само пар Југословена има већи капитал него што је дуг целе Југославије. Што нам говори податак, да су још комуњаре крале и пљачкале државне фирме. Доласком на власт комунисте-социјалисте Милошевића, наставља се пљачкање државних фирми од стране углавном социјалистичке партије и њених коалиционих партнера. Милошевић одбија америчку помоћ од 70 милијарди долара, да уради приватиозацију фирми, јер онда не би имао шта пљачак и не би могао своје кадрове да поставља. Већину тако упропашћених фирми Дос продаје тајкунима уз провизију. Остало је нешто мало фирми које нико нема интереса ни 1 динар да узме, као што је ФАП.
    У државним рукама, односно у рукама СНС-а и њихових коалиционих партнера остале су јавна услужна предузећа, ЕПС и Телеком, у којима владају паријски кадрови и који на разне начине пљачкају ова предузећа.
    Зато не треба да кукамо, што су нам предузећа пропали, јер су на власти биле плутократе, које су пљачакле та предузећа.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime