DECO, HAJDE DA PIŠEMO PROGRAM: Radulović organizovao dečju radionicu za odrasle ljude

1
913

K37dQJiNakon što je pobegao od novinara pre koji dan zbog straha od pitanja koja se odnose na njegove veze sa stečajnom mafijom, Saša Radulović organizovao je drugu godišnju skupštinu udruženja “Dosta je bilo” gde je priredio dečju radionicu za pisanje političkog programa.

Saša Radulović počeo je sa prikupljanjem potpisa, iako njegov pokreta do sada nema napisan program za lokalne samouprave.

U okviru druge godišnje skupštine Udruženja, Radulović je organizovao dečju radionicu za pisanje političkog programa. On je na pod postavio flomastere i papir, a okupljenim simpatizerima poručio da će oni pisali politički program.

Je li ovo predizborna kampanja ili čas pisanja i crtanja u obdaništu?

Pošto Radulović kao lažni ekonomista nije bio dovoljno sposoban da napiše konkretan program za lokalne samouprave, posao je prepustio članovima pokreta.

Primenio je najstariju učiteljsku taktiku – kada nastavnik ne zna konkretan odgovor na pitanje nekog učenika, on mu poruči da istraži temu za domaći.

Stečajni mafijaš svoju nesposobnost i nekompetentnost na političoj sceni krije iza radionica, “onlajn tribina” i ostalih “kreativnih poduhvata”.

Stečajni mafijaš rekao je na drugoj godišnjoj skupštini da očekuje dvocifren izborni rezultat i siguran prelazak cenzusa, iako njegov pokret broji oko 3.000 članova.

Uzimajući u obzir činjenicu da je godišnja članarina kod Radulovića 1.500 dinara, postavlja se pitanje kako stečajni mafija uspeva da pokrije sve troškove sa 4,5 miliona dinara godišnje.

To je oko 375.000 dinara mesečno za desetine odbora širom Srbije, ako svi članovi plate pun iznos članarine.

Podsetimo da je Radulovićevo udruženje 2014. godine zabeležilo gubitak veći od milion dinara.

Teleprompter

1 KOMENTAR

  1. Ne, nego ce opstine da slusaju vodju koji zivi sa gradjanima i seljanima i zna njihove probleme. Dabome da se problemi lokala resavaju grupnim razgovorima i diskusijom strucnjaka i gradjana. Dosta je bilo pljackanja stranackih funkcionera i partijskih kadrova i zemlje i lokala

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime