Deka iz Bača svojim live uključenjima na fejsbuku uveseljava raju

1
191
Foto: printscreen (Facebook)

Dragan Plavšić, penzioner iz Bača, svako veče uveseljava svoje pratioce na fejsbuku, kojih je sve više. Naime, on radi live uključenja, peva, odaje priznanje medicinarima i drugim ljudima koji se bore. Dragan je i moralna podrška i zabavljač kakvog srpski internet dugo nije video.

Uglavnom peva karaoke na svom mikrofonu (koji naravno ima eho, kewtić), a na dvosatnom repertoaru se mogu naći tamburaške i narodne pesme: od „Kućerka u Sremu“, i Zvonkovog „Ko te ima taj te nema“ do Muslimovićevog „Oj jarane, jarane“ i Šabana Šaulića i „Hajde srećo moja.“ Sve pohvale i za repertoar i inicijativu idu čika Draganu od redakcije NOIZZ-a.

 

Posted by Dragan Plavsic on Уторак, 07. април 2020.

Ukoliko nekad i propustite njegova live uključenja, ne brinite on ih svakako kasnije kači kao video. Na skoro svakom od njih, Dragan ima preko 1000 pregleda i preko 100 komentara – pohvale i muzičke želje.

Svakog dana, on i najavljuje live uključenja sa tačnom satnicom i rečima „družićemo se uz pesmu.“

Izražavanje svoje umetničke strane Dragan je na fejsbuku počeo pre četiri dana i samo jedno mu poručujemo: keep on rockin’! I vel’ko fala dikretoru Nikoli Arežini na ovom otkriću.

Vanja Ratković
Izvor: Noizz.rs

1 KOMENTAR

 1. Deka iz Bača svojim live uključenjima na fejsbuku uveseljava raju

  Za Boga miloga, dokle ce Srbi sami sebe da omalovazavaju. Znate li vi novinari sta znaci rec RAJA i odakle potice?
  Pa da vas podsetim; ,,raja – ženski rod, Obespravljeni živalj u turskom ropstvu.
  Nemuslimanski podanici u nekadašnjoj Turskoj, uglavnom hrišćani, koji su bili podložni plaćanju harača; fig. sirotinja, prezreni stalež,,.
  Sramota!
  Tekst potpisuje, Vanja Ratković
  Izvor: Noizz.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime