Desnica oštro po Vučiću: Ćerki si da ime po Milici Rakić, a onda si…

1
1592

csm_vucic_u_njujorku_7c5b230172Narodna poslanica iz redova Srpske radikalne stranke Aleksandra Belačić uputila je vrlo tešku optužbu na račun predsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Naime, poslanica koje je nedavno izvređana na sednici skupštinskog Odbora za spoljne poslove, putem svog tviter naloga navela je da je premijer Vučić platio svoje pojavljivanje na donatorskoj konferenciji „Klinton fondacije“.

Prema njenom stavu, Vučić se pojavio kod ubice Milice Rakić, dvogodišnje devojčice iz Batajnice koja je nastradala u NATO bombardovanju SR Jugoslovije, a po kojoj je, kako iznosi Belačićeva, premijer dao ime i svojoj ćerki.

radikal-500x304

Ništa manje blagi prema Vučićevom pojavljivanju kod bivšeg američkog predsednika Bila Klintona nisu ni iz pokreta „Dveri“.

Oni su na svom tviter nalogu objavili video u kome se rugaju Vučićevoj izjavi, u kojoj srpski premijer navodi da je „izneo mnogo glupih stavova pre 20, 25, 30 godina“.

oslobodjenje.rs

1 KOMENTAR

  1. Znate šta svi su odreagovali karjnje blago i neprimetno! Kao da i nisu u parlamentu! Umesto da su parlamentarci odmah zakazali hitnu sednicu Skupštine povodom ove izjave i svih izjava koje je vučić dao u Americi, oni se ponašaju kao bubertetlije koje preko tvitera, fejsa objavljuju svoja mišljenja!! Bezobrazluk i krajnje stupidno, a o neodgovornosti i da se ne govori!!! Pa Zar se to Skupština Srbije preselila na tviter i fejs?!?! Em nas ponižava vučić, em sada oni sa ovim blentavim ponašanjem!! Kakava je to i levica i desnica?!?! Ništa oni nisu! Gulanferi svi od reda! Plaše se da ne ostanu bez plata sa narodne grbače pa podilaze onome ko ih ne plaća!! Gore je ovo od sramote!! Ovako se neodgovorno i bez srama ne igraju ni deca, a o zrelim ljudima i da ne govorimo!! Oni bi zbog pokazivanja ove sprdačine prema državi i narodu trebali da napuste Skupštinske klupe, sramote jedne!! Imaju li oni mozga, morala, kulture, pameti, znanja!! Ološ!! Ja znam da ni deca kada je nešto ozbiljno i bitno ne šalju porue preko ovih naloga nego se nađu i dogovore, reše problem!! Baš me briga što su postavili svoje komentare na svojim internet nalozima!! Pa svoje komentare na internet nalozima postavljaju i građani koji ne sede u Skupštinskim klupama!! Gadi mi se sve!! Zajebavaju narod kako im se ćefne!! Njima je do zezanja! Ne shvataju ozbiljnost situacije! Ne shvataju da je narodu prekipelo da ih onako infantile gledaju i sušaju!! Možda su onineke veličine u svojim porodicama ali, što se tiče naroda oni su obično ljudsko dno!! Ne mogu da verujem da tolikom broju ljudi glave služe da ih nose na ramenima!! Umesto da traže hitno zasedanje Skupštine po pitanju kredibilitete vučića i ujedno momentalno uvođenje vladavine prava, a to znači momentalnu smenu svih tužilaca i sudija, oni se zezaju pišući neke komentare preko svojih naloga!! Pa kako rade tako i država propada tako i narod nestaje!! Njima je do smeha i do sprdačine!! Bog ih ubio nesposobne!! ŠĐta li je to ova napisala što svaki prosečan Srbin ne zna?!?!?! Šta?!?! pa mi svi to znamo! I sada je ona kao nešto time postigla, postala izuzetno pametna!! Po tome principu onda je svaki građanin Srbije neuporedivo pametniji od nje!! Ajde bre više prestanite da se ponašate kao razmažena balavurdija i počnite ozbiljno da radite, ako umete!! Ako ne umete onda svi napolje!! Dosta više da nas silujete sa svim ovim glupostima!! Uostalom, komentari svakog građanina, na proteklu vučićevu posetu nardbodavcima Srbske tragedije, bili su neuporedivo inteligentniji!!
    Građani od vas poslanici traže da u Skupštini pod hitno tražite da se vučićeva kompetencija kao premijera preispita, opovrgne i da pod hitno tražite da se donese lex specijalis po kome će se svi tužioci i sudije smeniti radi uspostavljanja vladavine prava u Srbiji, odnosno da Srbiju uvrstite u suverene države, a ne da budemo kolonija!! To vi treba da uradite, a ne da piskarate po vašim nalozima!! Ako vladajuća struktura i poslanici ne žele po ova dva pitanja da odmah krenu u sprovođenje, bojkovati rad Skupštine i pozvati narod da vas podrži u ovim preko potrebnim postupcima!! Prekinite više da se sprdate sa našim životima!! Sprdajte se sa vašim porodicama, a prema narodu morate d budete odgovorni!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime