Devojka bez iskustva na čelu Uprave kriminalističke policije!

1
3377

dijana-hrkalovic-psU Srbiji, koja se jedva bori sa kriminalom, Upravu kriminalističke policije vodi 28-godišnja Dijana Hrkalović. Nakon što je Rodoljub Milović smenjen sa mesta načelnika, a na njegovo mesto ni posle godinu dana nije postavljen niko nov, na Hrkalovićevu je spalo da vodi jednu od najvažnijih državnih službi za borbu protiv kriminala.

Pre ovoga, jedino što od radnog iskustva ima je 6 u Bezbednosno-informativnoj agenciji i nekoliko meseci na poziciji zamenika šefa kabineta Nebojše Stefanovića. Član je i aktivista Srpske napredne stranke.

Da podsetimo, Uprava kriminalističke policije je ozbiljna služba koju treba da vodi ozbiljan čovek, u narodu poznat kao načelnik. Teško da neko bez iskustva, koje Hrkvalovićevoj svakako fali, može da se nosi sa svim tipovima i nivoima kriminala, među kojima su organizovani, privredni i sportski.

U MUP-u nam nisu odgovorili kada će biti izabran novi načelnik, a samim tim ni do kad će Dijana Hrkalović biti vođa boraca protiv kriminala. Nisu nam rekli ni šta ju je kvalilfikovalo da bude prvi čovek UKP-a, a naročito nisu želeli da kažu kako je moguće da neko sa pozicije sekretara rukovodi Upravom kriminalističke policije.

mojatv.rs

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime