Đorđević razotkrio još jednog plaćenika Rio Tinta: Dragan Lončar, profesor fakulteta i promoter uništavanja Srbije

0
237

Dolaskom Srpske napredne stranke na vlast, među intelektualnom elitom u Srbiji su skoro pa nestale reči kao što su sloboda, čast, poštovanje, patriotizam. Jedan od takvih, koji bi po svom obrazovanju i poslu koji obavlja trebao da pripada srpskoj eliti, mada pridev “srpski” je sa njim teško poveziv, je i profesor Ekonomskog fakulteta, mlađani naprednjački jurišnik Dragan Lončar.

Dragan Lončar je Privrednoj komori Srbije predstavio Procenu ekonomskog uticaja projekta Jadar, tačnije, ispričao je bajku o “dobrobiti” i “sreći” koji će Rio Tinto doneti Srbiji. Na tom skupu srpskih zlotvora i saradnika okupatora Srbije, bili su prisutni i zlokobna direktorka kompanije Rio Sava Vesna Prodanović, kao i Vučićev predsednik Privredne komore Srbije i zastupnik interesa nemačkog kapitala Marko Čadež.

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević je na društvenim mrežama razotkrio ko je Dragan Lončar,čije on interese zastupa i čiji je on u stvari plaćenik, pored toga što ga plaća osiromašeni narod Srbije preko budžeta.

Mladi napredni prof. Lončar, kao i njegov prezimenjak iz Vlade dr Smrt, bi da uništi Srbiju zarad honorara od Rio Tinta.

Koliko koštaju životi onih koji su ih položili za odbranu Srbije od osvajača poput Rio Tinta, znaš li, profesore?

A mladi napredni brale Lončar koji hvali Rio Tinto je direktor firme Peterhof konsalting, čiji je klijent, pazite sad: RIO TINTO, napisao je na tviteru predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević.

 https://politicki.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime