Đorđević: Zbog Samofalova, Balše i sličnih, DS i danas nosi epitet žutih lopova, žutog preduzeća, žutih izdajnika.

0
152
Foto: Pokret Oslobođenje, Printscreen, Twitter

Izvesni Konstantin Samofalov, koji se predstavlja kao generalni sekretar stranke Borisa Tadića SDS, osetio se prozvanim pošto je predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević pozvao opoziciju da se ujedini u napadu na režim Aleksandra Vučića, i na one koji se lažno predstavljaju kao opozicija, sve vreme radeći i održavajući izdajničko-mafijaški režim u životu.

Ustreptali Samofalov nije mogao da prećuti Đorđevićev poziv i umesto da nastavi da se pravi blesav i sisa Vučićevu sisu prodavajući se za opozicionara, morao je da se napravi pametan, da pokuša da uvredi i umanji uticaj i snagu Đorđevića i njegovog pokreta Oslobođenje postavljajući pitanje:

“Ko je Mlađan Đorđević?”

Neobaveštenom ili možda u razvoju zaostalom Samofalovu je najpre odgovorio novinar i voditelj dr Aleksandar Dikić, koji ga je obavestio da je između ostalog Đorđević bio i savetnik njegovog predsednika Borisa Tadića, u vreme dok je Tadić bio predsednik Srbije.

“Pa samo bivši savetnik predsednika Tadića čije si stranke član 🙂“, napisao je Dikić na Tviteru, a potom je usledio odgovor Đorđevića:

“Ničim izazavan prepoznao je svoju tzv. stranku SDS kao opozicionu, NATO belogardejac Samofalov.

Brale, vi ste izašli na Vučićeve lažne izbore i dali Vesiću priliku da pobedi na Vračaru, samo zato da bi ste sačuvali poslovnni prostor vaše kombi stranke.

Vi ste opozicija zdravom razumu, a verni ste saradnici Vučića, još od razbijanja DS i dogovora sa njim da uđete u njegovu vladu.

Kako si ti sebe prepoznao kao opoziciju jedino Milovo kumče Balša može da ti objasni!

Profesionalni poslanik koji se predstavlja kao patriota, a ujedno je završio trening centre u Maršal centru.

On, bivši predsednik Srbije, bivši predsednik Vlade Srbije i glumac u politici uspeli su da osvoje 2000 glasova na Vračaru.

Da Vas podsetimo:  Prošle godine najveće plate imali Beograđani, najmanje u Bojniku

A on i njegov otac su opšte poznati na opštini Vračar, pogotovo bivši direktor poslovnog prostora.

Zbog Samofalovih, Balši i sličnih, DS i danas nosi epitet žutih lopova, žutog preduzeća, žutih izdajnika.“, prokomentarisao je Đorđević, mada nikom ni dalje nije jasno zašto gubi vreme i obraća pažnju na šibicare, prevarante i politčki otpad koje nekadašnji političari skupljaju oko sebe.

 

Izvor:Politički.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime