Đukanovićevo otvoreno pismo Vučiću je najava hapšenja Hrkalovićke i Stefanovića

0
999

Đukanovićevo otvoreno pismo Aleksandru Vučiću u kome ga on obaveštava da je klan Velje Nevolje imao podršku iz Srpske Napredne Stranke, je ništa drugo do najava hapšenja Dijane Hrkalović, a možda čak i ministra odbrane Nebojše Stefanovića. 

Javnost je upoznata sa ratom koji vode Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić. Taj rat i neslaganje među njima se otrgo kontroli i otišao toliko daleko da je došlo do hapšenja mafijaškog klana Velje Nevolje, koji je u zadnje vreme bio bliži Hrkalovićki.

Naprednjacima je više nego jasno da previše tragova ovog kriminalnog klana vode prema Srpskoj Naprednoj Stranci i da se to nikako ne može sakriti od javnosti. Zbog toga je i usledilo ovo čuveno javno pismo Vladimira Đukanovića, Aleksandru Vučiću u kome ga on obaveštava da je klan stvoren i potpomagan iz SNS-a.

Đukanović u ovom pismu poziva Vučića da se obračuna sa kriminalcima u redovima SNS-a i da oni budu pohapšeni.

Jasno je da ovde misli na Dijanu Hrkalović, jer je ona najviše dovođena u vezu sa navijačima Partizana i kriminalnim klanovima.

A ako se uzme u obzir da je Dijana Hrkalovićka bila podređena Nebojši Stefanoviću koji je tada bio ministar policije, možemo ovde očekivati i konačni obračun između Vučića i Stefanovića.

Za sada ovaj rat dobija Aleksandar Vučić, ali nije isključeno da Stefanović i Dijana Hrkalović krenu u kontra napad i iznesu neke škakljive dokaze koji bi mogli da poljuljaju SNS, ali i samog Aleksandra Vučića.

Izvor: Srbnovine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime