Dobar dan, ovde Bojana iz SNS-a…

0
1427
Foto: pixabay.com

Mnogi Kragujevčani, penzioneri, radnici, sportisti, pojedini članovi opozicionih političkih stranka, javljaju se od juče redakciji Glasa Šumadije sa pričom da su ih zvale ženske osobe, koje su se predstavljale kao Rada ili Bojana „u ime Srpske napredne stranke“. Da ih pitaju „kako su i kako prevazilaze ovaj težak period“.

Penzioner iz Malih Pčelica odgovorio im je da „Kragujevac nije paketima pomoći podržao penzionere za vreme epidemije“. Košarkaški trener Nenad, učlanio se u Demokratsku stranku nakon što je ubijen premijer Zoran Đinđić, ali nikada nije bio aktivan, vidno je uznemiren odakle nepoznatim osobama njegov broj mobilnog.

Samostalna odbornica u Skupštini Kragujevca i članica Demokratske stranke Suzna Đorđević snašla se da snimi razgovor, a kada ga je objavila na društvenim mrežama, usledile su reakcije brojnih građana Srbije.

Novinarka Istinomera Milka Domanović podsetila je na događaj iz 2018. godine, kada je dobijala pozive iz SNS-a od osobe koja se i tada predstavljala kao Bojana.

Zajedničko svima koje su tokom jučerašćnjeg dana zvale Rada i Bojana je da su im brojevi mobilnih telefona u MTS mreži, kao i da su pozivi upućeni sa broja 0117453550. Kako su Glasu Šumadije rekli pojedini građani koji su bili uznemireni ovim pozivima, počeli su da se interesuju na koji način policiji mogu da prijave uznemiravanje.

Izvor: glassumadije.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime